Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

açıklamada nisan 2015 te iz inşaata teslim edilecek dediğine göre en azından nisan sonu mayıs başı gibi çatının iskeletinin havaya kalkacağını söyleyebilirmiyiz?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 16:25:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
işaretli yerdeki gibi hazırlanıp iskelelerin üzerine konuyor sanırım
nisanda çatı malzemesi teslim edilecek yazmış.
o zamana kadar bu beyaz demirlerin hepsi biter değil mi.bütün tribünlere oval şekilde konacak mı bunlardan.
sonra bunu üstüne konup havaya mı kalkacak.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

büyük ihtimalle o da olabilir kaynak felan yapılıyordu...

Çevrimdışı megiddo

işaretlediğin yere göre konuşursak çatı havaya kalktığında şeffaf olmayan sınır bu işaretli noktanın izdüşümüne mi denk gelecek yoksa gerilmekten dolayı biraz daha mı geriye çekilecek, buna göre şeffaf halkanın genişliği konusunda bir tahmin yürüebilirmiyiz? @FARUK

Çevrimdışı FARUK

nisanda çatı malzemesi teslim edilecek yazmış.
o zamana kadar bu beyaz demirlerin hepsi biter değil mi.bütün tribünlere oval şekilde konacak mı bunlardan.
sonra bunu üstüne konup havaya mı kalkacak.

prekast işine bağlı prekast bitip çıkınca bir engel kalmıyor çatıcılar için
evet tam bir elips yapacak şekilde dönecek 82 tane iç parçayı taşıyacak şekilde

Çevrimdışı FARUK

işaretlediğin yere göre konuşursak çatı havaya kalktığında şeffaf olmayan sınır bu işaretli noktanın izdüşümüne mi denk gelecek yoksa gerilmekten dolayı biraz daha mı geriye çekilecek, buna göre şeffaf halkanın genişliği konusunda bir tahmin yürüebilirmiyiz? @FARUK

içerde hazırlanan halka örnek statlardaki görüntülerde tam gergin değildi bir miktar açılabilir ama çokta genişlemez
şuan bulunduğu konumda ilk çelik çatı parçasını gördüğümüzde şeffaf kısım hakkında az çok yorum yapabiliriz

şuanki konuma göre kapalı ortasında 7. basamak üzerinde olduğunu düşünürsek en az 5.5-6m olacağını söyleyebiliriz
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 16:32:42 FARUK ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 16:36:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
offf of negüzel aylardır ben olacaktık,ama biranda çöp olduk.gerçi bence benden daha güzel ve kullanışlı bir malzeme olacak.. :tabe:
bundan sonra senin adın Atex5000trl :tabe:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı quentine83

numaralıdaki prekastlar istif mi yoksa başlandı mı numaralıya .götürmeyin beni 10 sayfa geriye... :)
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

numaralıdaki prekastlar istif mi yoksa başlandı mı numaralıya .götürmeyin beni 10 sayfa geriye... :)

başlandı  :ok:

Çevrimdışı mhmtkartal

sabahtan beri turu geçebilmemiz için ettiğim duaları kendim için bile etmedim belki de nasıl bi sevgi bu yardım et YARABBİM akşam takımımıza KARTAL GOL GOL GOLLLLLLL

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batu K.çetin

bundan sonra senin adın Atex5000trl :tabe:

:ok:   eveeet ve vodafone arena'ya geldiğim içinde çok mutluyum....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sozkul

karşılaştırma

Bu tabloya gore esneme direnci ve isik gecirgenligi acisindan PTFE den daha iyi, diger alanlarda daha kotu.
Esneme direnci daha fazla oldugu icin oyle balon gibi dosemek zorunda degiller ve buda goruntuyu cok sik yapiyor diye dusunuyorum.

Çevrimdışı asi_kartal

Var mı gelişme akustik farkını nasıl anlarız bulamadım bi türlü  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

süper haberler bugün için çatı işleri iyi prekaslat iyi

Çevrimdışı Batu K.çetin

karşılaştırma
atex@5000 i ptfeye göre ışık geçirgenliğinin daha iyi olmasından dolayı seçilmiştir diye düşünüyorum.zira hibrit çimciler(muhtamelen grossmaster) de bunu önermiş olabilirler.son yapılan stadlardaki çim sorunları malum...

Çevrimdışı cagdas44

Bu tabloya gore esneme direnci ve isik gecirgenligi acisindan PTFE den daha iyi, diger alanlarda daha kotu.
Esneme direnci daha fazla oldugu icin oyle balon gibi dosemek zorunda degiller ve buda goruntuyu cok sik yapiyor diye dusunuyorum.

Diğer alanlarda daha kötü derken 1 derece altı ciddi fark olmaz bence  :)

Çevrimdışı Anıl

Görüntü balon gibi olucak diye biliyorum @sozkul abi :iblush:

Çevrimdışı Batu K.çetin

aman allahım bu ne böyle ağlamak istiyorum.. :halay:

Çevrimdışı ALBATROS

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

şimdi inşaat izlemek daha keyifli hale geldi

Çevrimdışı arena_t2000

şimdi dursun stadyum... bu gece dokunmayın mutluluğumuza... :ishock: :ishock: :ishock: