Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Catinin silikon kaplamali olmasinin ozellikle ambiyansa artisi yada ekisi nedir arkadaslar pek bilgi yok google amcada. Birde ptfe den farki nedir bu catinin silikon daha mi iyi acaba
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol Özkaynak Düzeni'nde Sponsorluk Anlaşması

Kulübümüz, dünyanın en önemli cam elyafı üreten şirketlerinden Valmiera Glass ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Vodafone Arena'nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass, Beşiktaş Akademi yaş gruplarına da sponsor oldu.

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ve PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel'in katılacağı basın toplantısı, 27 Şubat Cuma günü saat 10.30'da Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nde düzenlenecektir.

kesinleşti ürün :)
Çok iyi oldu bu , Fikret BaşKan bir şeyi daha NETLEŞTİRDİ :evillol: :evillol:
Kafamızdaki Deli sorular Birer birer Cevap buluyor :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batu K.çetin

bizim isim yalan oldu,sayın admin acaba adımızı değiştirebilirmisiniz?
bu arada harika bir çatı olacak...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Catinin silikon kaplamali olmasinin ozellikle ambiyansa artisi yada ekisi nedir arkadaslar pek bilgi yok google amcada. Birde ptfe den farki nedir bu catinin silikon daha mi iyi acaba
Bu soruyu Az önce bende sordum , Bu Konu @ahmetx abinin uzmanlık alanına giriyor , Birazdan Araştırıp bulup soyler :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Abi o değil , Akustige etkisi ne :busted_cop:
özellikleri aynı diyorum ya, akustik bir membran değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

"Atex" malzeme, en büyük avantajlarından biri de bu ürün seçenekleri için en önemli şartlarından biridir yüksek ışık geçirgenliği, ama "Vodafone" stadyum, farklı renklerde aydınlandı dış imajını geliştirmek çıkış olacak şekilde tasarlanmıştır. 

cevirede boyle yazıyor:)

Çevrimdışı Sutlas

özellikleri aynı diyorum ya, akustik bir membran değil.

@FARUK 'un paylaştığı görselde "aktif akustik" yazıyor @ahmetx 

Çevrimdışı ozan062

Atex® materials one of the greatest advantage is the high light transmittance, which is also one of the essential precondition by choosing this product, because the intention to illuminate the stadium in various colours, highlighting the external image

cümleye dikkat arkadaşlar
en önemli avantajı yükse ışık geçirgenliği
stadı birçok farklı renkte aydınlatabilmek için özellikle bu seçilmiş

işte budur arkadaslar o kadar sutunların renklendirmesini begenmediniz orda olmasada catıda herturlu kacarı yok
bende bundan dolayı suan heyecanım dahada tavan yaptı mutlu mesut aksam macı izleriz artık:) tersi sonucta olsa sorun yok :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

amozonia arenada kullanılmış bu örtüden

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Atex" malzeme, en büyük avantajlarından biri de bu ürün seçenekleri için en önemli şartlarından biridir yüksek ışık geçirgenliği, ama "Vodafone" stadyum, farklı renklerde aydınlandı dış imajını geliştirmek çıkış olacak şekilde tasarlanmıştır. 

cevirede boyle yazıyor:)
"Ürünün en büyük avantajlarından biri yüksek ışık geçirgenliğidir, Vodafone Arena'nın dış imajını geliştirmek için farklı renklerde aydınlatmaya uygun olacak şekilde tasarlanmıştır" diye toparlanabilir abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK 'un paylaştığı görselde "aktif akustik" yazıyor @ahmetx 
o bilgiyi görmemiştim sağolasın @Sutlas , yankılanma olmayacak güzel ses düzgün yayılacak  :ok:

Çevrimdışı ozan062

amozonia arenada kullanılmış bu örtüden

bi ara ukraynaya gitmişlerdi elektirk işlerini arastırmak için  2013 yılında orddada boyle bir stadyum vardı bulabilirsen hocam ben unuttum simdi
ondada benzer ısıklandırmalar var baya fikir verir

Çevrimdışı happy_

Çatının kaplanacağı ATEX 5000 TRL malzemesi hakkında sitesinden şu açıklamalar var:

"Kaplama, insanlar, hayvanlar ve bitkiler için zararlı olan kısa dalga UV-B ışığını engellerken, bitkilerin büyümesi için gerekli olan UV-A ışığını geçirmektedir."

Bir de artık kesinleşti ki sert materyal değil, gerilebilir tekstil malzemesi olacak. Yani taşıması ve yerleştirilmesi çok daha kolay olacak.

http://www.atex-membranes.com/products/atex5000

Çevrimdışı Sutlas

o bilgiyi görmemiştim sağolasın @Sutlas , yankılanma olmayacak güzel ses düzgün yayılacak  :ok:

Malzeme olarak sert mi yani böyle parça halinde mi takılıyor yoksa serilen bir malzeme mi  :alala: @ahmetx 

Çevrimdışı beşiktaşk

Kulübümüz, dünyanın en önemli cam elyafı üreten şirketlerinden Valmiera Glass ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Vodafone Arena'nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass, Beşiktaş Akademi yaş gruplarına da sponsor oldu.

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ve PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel'in katılacağı basın toplantısı, 27 Şubat Cuma günü saat 10.30'da Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nde düzenlenecektir.

fikret başkana sesleniyorum alnıma da sponsor bulsun. Helal olsun sen nerelerdeydin be başkanım adam gibi adam

Çevrimdışı ahmetx

bence ışık geçirgenliği gayet iyi ben beğendim :pray:  :halay:

Çevrimdışı beşiktaşk

Zaten heyecandan duramıyoruz paylaşmayın böyle şeyler maçı zor çıkartıcaz :)

aynen abi ya vallaha maça saatler geçmiyor... stad ile ilgili gelişmeler oldukça sabredemiyorum... sabret reklamını izleyip sakinleşiyorum

Çevrimdışı ercan

Şirket sitesinden çeviri
"Valmiera Cam Elyaf" kuruluşu Valmiera Cam UK Ltd AS stadyum BJK Vodafone Türkiye, İstanbul inşaatı - iddialı bir projeyle bağlantılı.
"Valmiera Cam Elyaf" Başkan Yardımcısı Andre Heinz Schwiontek AS: "Ben gerçekten gurur duyuyorum ki, bizim yan Valmiera Cam UK Ltd stadyum çatıları - ilk kez bir büyük ölçekte üretilen ürünlerin sosyal önemli binalar olarak kullanılacaktır. Bu açıkça şirketimizin üretim bugünün modern dünya kalite gereksinimlerini karşılamak gösteren önemli bir başarıdır. "
Yeni stadyum Valmiera Cam UK Ltd yapımında kullanılacak Mimari membran Atex® üretti. Atex® malzeme, en büyük avantajlarından biri de bu ürün seçenekleri için en önemli şartlarından biridir yüksek ışık geçirgenliği, ama Vodafone stadyum, farklı renklerde aydınlandı dış imajını geliştirmek çıkış olacak şekilde tasarlanmıştır.
Bu büyük ölçekli proje ile Valmiera Cam Grubu mimarlık dünyasında konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Atex® membranlar, yüksek kaliteli cam elyaf ürünü tanıma, küresel mimari önde gelen şirketleri kendi projelerinde kullandı.
BJK Vodafone stadyum 2013 yılında kapalı kulübün tabanı İnönü, geçmişte Beşiktaş futbol takımı inşa ediliyor. bu haliyle eski stadyum, tamamen parçalanmış ve kuleleri eski amfi tiyatro hissi yaratmak amacıyla adapte edilecek kültür anıtı vardır. Yeni arena 41.903 koltuk, restoranlar 2,123 metrekare, teraslı restoran, 2520 metrekare ve VIP park 600 araç ile çok fonksiyonlu bir spor merkezi olacak.
Vodafone stadyum Anasayfa - http://www.vodafonearena.com.tr/.
Fotoğraf: stadyum Vodafone web sitesinden ekran © http://www.vodafonearena.com.tr

Çevrimdışı FARUK

kendi sitelerine haber 26ocak ta girilmiş biz 1 ay geriden geliyoruz :)

Çevrimdışı ahmetx

Malzeme olarak sert mi yani böyle parça halinde mi takılıyor yoksa serilen bir malzeme mi  :alala: @ahmetx 
serilen bir malzeme sert değil

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı doctore

Alıntı

şu adamın iki yılda kulübe kazandırdığı parayı kim kazandırmıştır acaba. hala utanmadan adama atıp tutuyorlar. helal olsun Başkana.  :ok: :claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı FARUK

Zenith Music Hall, Strasbourg, France turuncu rengi kullanılmış gündüz ve gece görünümleri

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

ilk defa bu kadar büyük ölçekte bir üretim olacak diyor.

Çevrimdışı megiddo

güne çok güzel bir haberle başladık akşam devamının da gelmesi dileğiyle, başkanın dediği eşsiz bir çatımız olacak herkesin gıpta ile bakacağı bir çatı olacak #sabret