Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726459 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı megiddo

akustik ptfe de var hocam...
evet ptfe de de var ama bunda daha mı iyi verim alınıyor acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı asi_kartal

Yalnız o maddelerde akustik var demiyor istenilirse akustik özelikli tasarlanabilir diyor. Şimdi konu yeni oldugu için ben dahil bir çok kişi şaşırdı. Herkesin aklında görsellik dışında akustiğe etkisi ne olacak :D Şimdi PTFE de ki taraftar akustiğimi daha iyi olurdu yoksa bu yeni çatı sisteminin akustiği mi ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Caner

ışık geçirgenliği %18 mi yani

Şurada pdf'i var, saydamlığa %21 yazıyor. Ama değişen değerler var, yani tam şimdi tekniğini bilmediğinden şöyle diyeyim anladığım kadarıyla, yukardan bakılınca stadın trübün kısmı seçilmez bile muhtemelen, ama her türlü ışık oyununu yapabilecek düzeyde olacak.

Çevrimdışı arda

ışık geçirgenliği %18 mi yani

http://www.atex-membranes.com/datasheets/17/5000_TRL.pdf

Currently a contract is concluded with the construction company IZ Insaat ve Madencilik Sanayı ve Ticaret AŞ for Atex® 5000 TRL architectural membrane’s supply and the use within the construction of the new BJK Vodafone arena in 26 000 square meter area. It’s planned to deliver the material in April 2015.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 15:35:53 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci silikon,ptfe den daha iyi ışık geçirgenliğine sahip. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı megiddo

Çatı bunamı benzeyecek

Şeffaf kısım diyoruz ama bu çatının zemine düşen gölgesine baktığımızda şeffaf kısım ile şeffaf olmayan kısım arasında bir gölge farkı yok gibi, yoksa şeffaf kısmın gölgesi hiç mi düşmemiş zemine :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şeffaf kısım diyoruz ama bu çatının zemine düşen gölgesine baktığımızda şeffaf kısım ile şeffaf olmayan kısım arasında bir gölge farkı yok gibi, yoksa şeffaf kısmın gölgesi hiç mi düşmemiş zemine :)
Orası şeffaf kısımdan çok, güneş paneline benziyo :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Atex 5000 trl, Montrö tren istasyonu kapalı otoparkında kullanılmış...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sametbagan

Valla şu çatı olayından sonra stadı hayal ettikçe benim gibi kafayı yiyen çoktur heralde yeni stada huni takarak gireriz artık.Arkadaş yd bizi o kadar geriye götürmüş ki Fikret Orman sayesinde vizyonumuz Taş devrinden Uzay çağına level atladı sanki harbi harbi çok güzel şeyler oluyor şu 2 senedir yeminlen stadımız açıldıktan sonra bence en az 3 sene şampiyonluğa ambargo koyarız bence biz bu gazla Çıldırt bizi Fikret Orman delirt bizi Fikret Orman tey tey tey  :busted_cop: :halay: :ishock:

Çevrimdışı YunusEmre

kapalı alt kısımda çatının çelik halatlarının üzerine geleceği meteryallerle alakalı bir çalışma yürütülüyor şu anda büyük ihtimalle çelik kulelerin ardından onlar da serilecektir.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi sana iyi malzeme çıktı :D
yeter ki bilgi sahibi olalım  :ok:,kaldı geriye çatının yapısı  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bu malzemeye Tio2 kaplama yapılabiliyor mu acaba,kendi kendini temizleme özelliği var diye yazıyor.

Çevrimdışı Batu K.çetin

offf of negüzel aylardır ben olacaktık,ama biranda çöp olduk.gerçi bence benden daha güzel ve kullanışlı bir malzeme olacak.. :tabe:

Çevrimdışı FARUK

kapalı alt kısımda çatının çelik halatlarının üzerine geleceği meteryallerle alakalı bir çalışma yürütülüyor şu anda büyük ihtimalle çelik kulelerin ardından onlar da serilecektir.

işaretli yerdeki gibi hazırlanıp iskelelerin üzerine konuyor sanırım