Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5726326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

renkli ışıklarla istenilen renge bürünebilecek bir malzeme ise aklıma allianz arena geldi bizim çatı da allianz arena gibi renklendirilebilir mi acaba, hatta o gol atınca kırmızıya bürünecek efsanesi gerçek olabilir mi bunun için bu malzemeyi seçmiş olabilirler mi?

Çevrimdışı FARUK

26.02.2015 süzer plaza güncel fotoğraflarımız👍

hocam hoşgeldiniz öncelikle aramıza
fotolar için de ayrıca teşekkür ederiz  :claps:

Çevrimdışı FARUK

renkli ışıklarla istenilen renge bürünebilecek bir malzeme ise aklıma allianz arena geldi bizim çatı da allianz arena gibi renklendirilebilir mi acaba, hatta o gol atınca kırmızıya bürünecek efsanesi gerçek olabilir mi bunun için bu malzemeyi seçmiş olabilirler mi?

gol için olur mu bilmem ama atex ürününün seçilmesindeki esas faktörün dışarıdan bakıldığında aydınlatma ile farklı renklerde görünmesinin
istenmesi yazıyor bunun içinde yüksek ışık geçirgenliği vurgulanmış

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 15:07:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
acaba ne renk aydınlatma olur.
küfekilere uyumlu krem veya açık kahve gibi olabilir mi.
başka renkler tarihi dokuya uymaz çünkü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı megiddo

gol için olur mu bilmem ama atex ürününün seçilmesindeki esas faktörün dışarıdan bakıldığında aydınlatma ile farklı renklerde görünmesinin
istenmesi yazıyor bunun içinde yüksek ışık geçirgenliği vurgulanmış
ptfe tio2 ile hemen hemen aynı özellikte ve fiyatta olup bu ürün tercih ediliyorsa demek çeşitli ışık oyunları yapmak istiyorlardır diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı ilhan

"Ürünün en büyük avantajlarından biri yüksek ışık geçirgenliğidir, Vodafone Arena'nın dış imajını geliştirmek için farklı renklerde aydınlatmaya uygun olacak şekilde tasarlanmıştır" diye toparlanabilir abi :D
Aferin lennn iyi toparlamışsın  :claps:

Çevrimdışı Caner

Çok iyi oldu bu haber. %42'ye kadar yarı saydamlık özelliği varmış bu ürünün öyle yazıyor sitede.

Çevrimdışı ahmetx

Atex örtünün yapısı akustik olması için delikli tasarlanmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çok iyi oldu bu haber. %42'ye kadar yarı saydamlık özelliği varmış bu ürünün öyle yazıyor sitede.
nerde yazıyor ben bulamadım oldukça iyi  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Zenith Music Hall, Strasbourg, France turuncu rengi kullanılmış gündüz ve gece görünümleri

Abi bunu beklemiyordum  :D

Ama her sene yeniden boyaniyor bu Zenith, çok masraf oluyor  :ok:

Çevrimdışı asi_kartal

O zaman ptfe den hem işlevsel hem görsel hemde akustik olarak daha iyi diyebilir miyiz ?    :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

atex 2000 > %42 geçirgen
atex 3000 > %38
atex 5000 > %18.5
atex 8000 > %13

Çevrimdışı FARUK

Abi bunu beklemiyordum  :D

Ama her sene yeniden boyaniyor bu Zenith, çok masraf oluyor  :ok:

boyanıyormu bilmiyorum ama içinde pigmentli silikon kullanarak istedikleri rengi elde ediyorlarmış

Çevrimdışı megiddo

Atex örtünün yapısı akustik olması için delikli tasarlanmış.
acaba o kanadalı akustik profesörleri mi seçtirmiş bu ürünü? yani ptfe den daha mı iyidir akustik konusunda bu ürün?

Çevrimdışı TALAT

renk oyunları dendiği için aklıma ister istemez vodafone geldi. muhtemelen çatı da kendi renkleri olan kırmızılı renkler görücez. ayrıca stadın konserler için de kullanılacağı düşünüldüğü için ambiyans ve ışık gösterileri için bu malzeme seçildi diye düşünüyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2015, 15:25:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
modifiyeden anlıyor başkan.
mugen tamponlar,ses sistemi çelik jant,kalın lastikte attık mı süper olur stat :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Caner

Özelliklerini yazayım kullanılacak maddenin,

-Kir tutmaz
-Kötü hava koşullarına dayanaklı & Su geçirmez
-Yüksek Şeffaflık (%42) (Çeşitli ışık efektlerine uygun)
-UV ışınlarını geçirmez (Bitkilerin büyümesi için gerekli olan ışını geçirir)
-Buruşmaz - Çok düşük sıcaklıklarda bile esnek kalır
-Kolay temizlenebilir
-Akustik için özel tasarlanabilir
-ISO 9001
-25 Yıla kadar hizmet süresi
-Ateşe dayanıklı (Yangın durumunda duman çıkmaz ve kolay kolay erimez)
- -50'den +200 Santigrad'a kadar dirençli
- PVC gibi toksik kimyasalları barındırmaz, geri dönüştürülebilir

Çevrimdışı ahmetx

atex 2000 > %42 geçirgen
atex 3000 > %38
atex 5000 > %18.5
atex 8000 > %13
bizimki hangisi acaba ben bulamadım? @FARUK

Çevrimdışı Tolga

Çatının aydınlatılabilecek olması gerçekten de çok güzel bir haber :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

acaba o kanadalı akustik profesörleri mi seçtirmiş bu ürünü? yani ptfe den daha mı iyidir akustik konusunda bu ürün?
akustik ptfe de var hocam...

Çevrimdışı TALAT

muhtemelen cuma günü yapılacak olan sponsorluk anlaşmasında çatı ile ilgili görsel veya en azından bilgi alacağız. çok heyecanlandım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetx