Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728063 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Merhaba @Efe Bugün hiç prekast takıldı mı ? Ben artık resimlere bakmıyorum, moralim bozuluyor..Prekastlarda sanki hiç ilerleme yok gibi geliyor her seferinde ama ayrıntıları sen daha iyi biliyosun tabii ki

Çevrimdışı Efe

Merhaba @Efe Bugün hiç prekast takıldı mı ? Ben artık resimlere bakmıyorum, moralim bozuluyor..Prekastlarda sanki hiç ilerleme yok gibi geliyor her seferinde ama ayrıntıları sen daha iyi biliyosun tabii ki

takıldı ama az tabiki şu vinçler kalkmadan rahat yok bizlere :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı güzelgünleryakında

takıldı ama az tabiki şu vinçler kalkmadan rahat yok bizlere :bandit:

Eski açıktaki mavi vinç mesela o arka alan için lazım olmaya devam edicek sanırım..Numaralıdaki de perde beton yapılan demirler için lazım olsa gerek..Bu şartlarda nasıl kalkacak bu vinçler hiç aklım almıyor..Hadi numaralıdakinin çok işi kalmamıştır da, özellikle mavi olanı kafamı karıştırıyor.

Çevrimdışı Efe

Eski açıktaki mavi vinç mesela o arka alan için lazım olmaya devam edicek sanırım..Numaralıdaki de perde beton yapılan demirler için lazım olsa gerek..Bu şartlarda nasıl kalkacak bu vinçler hiç aklım almıyor..Hadi numaralıdakinin çok işi kalmamıştır da, özellikle mavi olanı kafamı karıştırıyor.

mart başı kalkması gerekiyor bekleyip görelim inşallah kalkarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.Deplasman tribünün girişi buradan olacak deniyor.Deplasman taraftarı buraya nasıl gelecek ?Bizim taraftarın içinden geçerek mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.Deplasman tribünün girişi buradan olacak deniyor.Deplasman taraftarı buraya nasıl gelecek ?Bizim taraftarın içinden geçerek mi ?
daha iyi değilmi gelmeye cesaret edemezler işlerini kolaylaştıracak değiliz biz tribünü yaptık birde yürüdükleri yere kırmızı halımı serelim nasıl gireceklerse onuda polis düşünsün :evillol: otoparka sokarlar ordan tribüne alırlar büyük ihtimal

Çevrimdışı ALI RIZA

Son 1 haftadır takip edemedim pek Değişne gelişen ne oldu acaba ? :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

daha iyi değilmi gelmeye cesaret edemezler işlerini kolaylaştıracak değiliz biz tribünü yaptık birde yürüdükleri yere kırmızı halımı serelim nasıl gireceklerse onuda polis düşünsün :evillol: otoparka sokarlar ordan tribüne alırlar büyük ihtimal
otoparktaki arabalara zarar verseler ? manyak mı yok @Necmi  abi gelde işin içinden çık... Eski açık sol alt tarafı onları mı versek acaba  :kop: :kop:

Çevrimdışı arda

Maçtan 1-2 saat önce polis eşliğinde geliyorlar pek sıkıntı olmaz ayarlarlar bişeyler. Zaten renkliler yok Trabzon gelir. Şu Tolgay meselesi olmasaydı ergenleri azıtmazdı ama düzgünü iyidir bi sıkıntı çıkmaz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

otoparktaki arabalara zarar verseler ? manyak mı yok @Necmi  abi gelde işin içinden çık... Eski açık sol alt tarafı onları mı versek acaba  :kop: :kop:
eski açık hiç bir zaman deplasman tribünü yapılmaz orda o restoranlar kartal yuvası var oldukça oraya deplasman taraftarı alınmaz orası huzurlu bir tribün olmalı bir taraf kartal yuvası diğer taraf vodafone iletişim merkezi kaldıki deplasman tribünü vodafonu etkiler oradan geçişler taraftara kapatılır maç günlerini vodafone kaybeder böyle bir şeye rıza gösterirmi restoranlarda maç günü sıkıntı yaşar müzede bizim en ciddi gelir kaynaklarımızdan olacak olan tribün böyle riske atılmaz kimse farkında değil orası stadın en önemli alanı olacak ve o alanın yarısı polis kordanıyla kapatılamaz böyle bir şey düşünmek bile mantık dışı en etkisiz kalacakları köşeye attılar işte yapılacak en mantıklı seçim yapıldı merak etme otoparkta arabaların yanına bile yanaşamazlar öyle kuytu köşelerde arabaya zarar vermeyi bırak dolaşmaya bile ne izin verilir nede cesaret edebilirler.

Çevrimdışı Deniz

Benim kafama yatmadı pek o deplasman tribünü mevzusu.Deplasman taraftarı buradan girecek gibi duruyor.Burayı muhtemelen polis tellerle vs çevirecek.

Ama buraya deplasman taraftarını nasıl getirecek.Çukur burası.2 ihtimal var biri yeni açık tarafından diğeri de numaralı arkasından.2 türlü de epey sıkıntı çıkacaktır.

Deplasman tribünü yeni açığa son anda kondu ve bence birçok şey hesap edilmedi.Umarım sıkıntı çıkmaz...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

1 numaralı yoldan gelirlerse dayak delisi olurlar her maç sıkıntı çıkar..Polis koridiru vs derken görüntü de epey bozulur.

2 numaralı yoldan gelirlerse çukurda kalmış olurlar.Tepede bizim taraftar az kafa yarmaz.Büyük sıkıntı çıkar.

Şu tribünü buraya kim koydu yahu?  :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

2 maçta olay çıktımı deplasman tribunünü karşıya alırlar

Çevrimdışı attila_metu

Katılıyorum. Bence de mümkün.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dimi, Çünkü karşıdaki tribünde çemişgezekspor taraftarı olacağı için olay ihtimali hiç olmaz.

Çevrimdışı SDemirsoy

1 numaralı yoldan gelirlerse dayak delisi olurlar her maç sıkıntı çıkar..Polis koridiru vs derken görüntü de epey bozulur.

2 numaralı yoldan gelirlerse çukurda kalmış olurlar.Tepede bizim taraftar az kafa yarmaz.Büyük sıkıntı çıkar.

Şu tribünü buraya kim koydu yahu?  :)
süzerin altında ki tüneli düşün derim oradan sokarız renklileri  :evillol: @Deniz

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Gürcan

Günaydın arkadaşlar stad inşaatı bir şekilde bitecek bence asıl önemli olan stad ile beraber bizim asıl üzerinde durmamiz gereken konu tribün Sponsorlukları ne durumda? Ayrıca stad ile beraber etkin pazarlama stratejileri gelistirmek. Ornegin mavi nin kartuş karti gibi telefon uygulamasi ve icinde tum sponsorlarin ortak karti gibi...

Çevrimdışı SDemirsoy

samsunArena Havaalanı arkadaşlar çıkış kapıları uçaklar için yapılmış bu da kanıtı :D

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın Ben dondum Road to Vodafone Arena :halay: :halay:

Çevrimdışı Oktay

samsunArena Havaalanı arkadaşlar çıkış kapıları uçaklar için yapılmış bu da kanıtı :D
olabilir :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.