Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727320 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çatıcılar bu konan beyaz demir işinde çok titiz çalışıyorlar kolonların işi kolay takır takır konuyor yeni açığa doğru ilerliyorlar sanki
konan yerlerde milim hata olmamasi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralıda da aynı şekildeydi ama orda mukavemet öne sürüldü sürekli.. daha doğrusu biz burda o şekilde tartıştık...
ordaki mukavemet olayi testerelerle alakali testereler agirligi cekiyor kapatilan yarikta enine kiris atildi testereler yazin hazirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı janitschar

Liverpool maçına Batı tribününe iki adet bilet
(BELEŞ)
Passolig'i olan TC Kimlik numarasını bana mail atsın
polemarkh@hotmail.com

öğrenci,gerçekten ihtiyacı olan,sağlam Beşiktaşlı olursa daha çok makbule geçer

:tabe: bu forumdan,Twitter'dan yazaryazmaz gitti biletler,lütfen artık MAİL atmayın...
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 13:09:31 janitschar ]

Çevrimdışı Deniz

Juventus stadinin sira sayisi kacti?full tribun yapmis adamlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

(BELEŞ)
polemarkh@hotmail.com

adamın hammaddesisin  :ok:,öğrenci arkadaşlarımızda duyurulur 2 adet bilet abimizden hediye

Çevrimdışı SDemirsoy

(BELEŞ)
polemarkh@hotmail.com

abi bu formda daha aktif olmanı bekliyoruz kırma bizi  :) @janitschar

Çevrimdışı keremfrat1

Vol 1 geliyor coming soon :) rampa akşama dogru çekerim :)

Çevrimdışı swbhbgm

(BELEŞ)
polemarkh@hotmail.com

abi attım mail.

Çevrimdışı Burak Akay

stat prekast işleri bitmiş akyazıda nasıl gidecek millet
baba yol yok komple yok
Yalnız ön taraflarda su dolmaya başlamış dolgu üzerine stad yaptılar yarın bigün kopup giderse ada olursa şaşırmam  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

baba yol yok komple yok
Denizden?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

(BELEŞ)
polemarkh@hotmail.com

Gelemediğiniz bir maçın biletini bu şekilde öğrenci kardeşlerimize devretmeniz çok güzel bir davranış tebrik ederiz. Bu arada bizde forumda baya bir kişinin bilet işlemini çözdük ki buna bende dahilim herkese göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ahmet türken

Gelemediğiniz bir maçın biletini bu şekilde öğrenci kardeşlerimize devretmeniz çok güzel bir davranış tebrik ederiz. Bu arada bizde forumda baya bir kişinin bilet işlemini çözdük ki buna bende dahilim herkese göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz.
Bende teşekkür ederim :D  Aslında @Altuğ bir başlık açıpta gelemeyecekler ve gelmek isteyenler oradan  size bildirse ,liste sizde toplansa oradan dağıtılsa çok güzel olur.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 25.02.2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ERAY G

2 adet te ben verebilirim kuzey'den. Ben kağıt bilet aldım başka tribünden.
yalnız şöyle bir sıkıntı var. passoya baş vurdum ve yeni açık kombine aldım o kadar(passo kart elimde tabii).
başka hiç bir işlemim olmadı, maçlara da gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum (boş tribünlü maçlarda devretmeyi de düşünmüyorum
açık söyleyeyim). dolayısı ile arada yapmam gereken bir işlem varsa yapmadım. nasıl bilet devredilir bilmiyorum.
bilet alacak kişinin yönlendirmesi gerekecek..

Çevrimdışı ahmetx

baba yol yok komple yok
bu açıdan stadları çok güzel görünüyor  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@keremfrat1  eline sağlık,ne zamana kadar stad da görevlisin?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yeni bölme için duvar örülüyor hangi bölmeler bunlar?

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  eline sağlık,ne zamana kadar stad da görevlisin?
hic bilmiyorum valla bizim olcum isleri.bitene kadar :)

Çevrimdışı keremfrat1

yeni bölme için duvar örülüyor hangi bölmeler bunlar?
benim cektigim numarali en alk kat (-3,90) kotu

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1 teşekkürler güzel fotolar emeğen sağlık...

aralarına bişe sürülmemiş gibi  :alala:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@keremfrat1 Kardeşim bu eski rampadanda foto çekebilirmisin oradan görüntü alamadık 2 gündür
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 teşekkürler güzel fotolar emeğen sağlık...

aralarına bişe sürülmemiş gibi  :alala:

suruyolar tasmadan yapiyolar :)

Çevrimdışı janitschar

abi bu formda daha aktif olmanı bekliyoruz kırma bizi  :) @janitschar

forumu günü gününe okumaya çalışıyorum,zihnen forumda aktifim...
lakin zamansızlıktan zihni yorgunluktan yazmaya fırsatımız olmuyor maalesef,

sağol !

yazmaya dönsem en önce maç yazılarına başlarım da,olmuyor işte :) her şey nasip !

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar forumda bir sürü karaborsacı türedi biletleri toplayıp sonra karaborsa satıyorlar lütfen tanımadığınız insanlara bilet devretmeyin bu işten menfaat sağlayanlara açık kapı bırakmayalım insanların iyi niyetini sömürmesinler bu liverpool maçından sonrada bu işe bir düzen getirelim bir sürü insanı forumdan engelledik ama PM lere müdahale edemiyoruz parayla satanlara şüpheli yaklaşalım sattıkları sizlerin kombinesi bilet vermek isteyen yönetimden birilerine ulaşsın biz doğru kişilere gitmesini sağlayalım

Çevrimdışı SDemirsoy

forumu günü gününe okumaya çalışıyorum,zihnen forumda aktifim...
lakin zamansızlıktan zihni yorgunluktan yazmaya fırsatımız olmuyor maalesef,

sağol !

yazmaya dönsem en önce maç yazılarına başlarım da,olmuyor işte :) her şey nasip !
eyvallah abi : )