Stad ozelinde benim dusuncem odur ki;
Besiktas oldum olasi hep geri plana itilmis yada itilmek istenmistir. yazili basinda hep diger iki klubun arkasinda kalmistir, gorsel basinda durum hic bir zaman degismemistir; en basairili oldugumuz donemlerde dahi bunu kiramadik, taraftar sayimiz diger iki klube gore azdir; hic bir zaman sikayet etmedim bilakis bir ayricaliktir benim icin, buyuklere karsi guc gosterisi yapmak isteyen otorite (hakemler de dahil) bunu hep Besiktas uzerinden yapmistir; bizi itip kakmaya calismistir birilerine karsi yalandan poz vermek isterken, bunun icindir ki imtiyazli, havali burnu havada bir zumre yerine daha tabana yayilmis yani halka mal olmustur.. onun icindir ki Taksim olaylari bir sekilde bize daha fazla mal edilmistir. (bu konuda daha fazla yazmayacagim siyasi olmasin diye)
ama gelin gorun ki stadimiz bizim icin bir firsattir, mevkisi ve mimarisi digerlerinden farklidir ve biz besiktasliya bir adim onde olma firsati vermektedir, verecektir..(ha! buna ihtiyacimiz mi var, kesinlikle yok oyle olsaydi yani birincil amacimiz onde kosmak,basari icin hersey mubahtir tezini savunmak ya da daha "buyuk" olmak olsaydi kalabaliga katilirdik hic dusunmeden)
bir civi cakilmasinda dahi emegi gecen tum emekci ve yoneticilere tesekkuru bir borc bilirim..