Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

bende anlamadım destek kulesi desen değil her şey sır gibi :D

aklıma gelen sadece o valla bir kat daha koysalar 1 hafta süre kısalır :D

Çevrimdışı ErsinA.

Fotoğraflar için teşekkürler @Altuğ @SDemirsoy  @SEDAÖYKÜ

Kapalıya daha önce çatı imalatı için konan beyaz iskeleleri dün kaldırdılar ve bugün yeniden ölçüp biçerek yerleştiriyorlar.

Bu çatı projesinde bir değişiklik yapıldığı için olabilir mi? Yoksa imalatta uygulanacak yöntem mi değişti?

Durduk yere daha önce ölçüp biçerek yerleştirdikleri iskeleyi kaldırıp, yeniden ölçüp biçerek iskele kurmazlar herhalde???

Çevrimdışı AdemG

sadece kalp atışı hızlanmasıyla kalsa iyi @AdemG . İnsanın sinir kat sayısıda artıyor. Bitmeyen prekastları,perde betonları, kalıpları gördükçe diazem alası geliyor
genc arkadaslarin sabirsizligini anliyorum ancak ben ( an azindan bir asamadan sonra ) insaa asamasindan da bir tad almaya basladim.. her kusaga nasip olmaz, istedigimiz yerde ve tamda kalbimizde insa adiliyor gerisi teferruattir benim icin..

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaşlar selamlar
Sol ayak bilegimdeki teknik bir
sıkıntıdan dolayı fazla takip edemedim
@Efe kardeşim cumadan sonrasını kısa bir
Özet geçersen sevinirim

KONU DIŞI
l'pool maçına gelemiyecem
Orada tanışmayı istediğim arkadaşlar
Gelecekti
Kısmet değilmiş
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Burak Akay

Fotoğraflar için teşekkürler @Altuğ @SDemirsoy  @SEDAÖYKÜ

Kapalıya daha önce çatı imalatı için konan beyaz iskeleleri dün kaldırdılar ve bugün yeniden ölçüp biçerek yerleştiriyorlar.

Bu çatı projesinde bir değişiklik yapıldığı için olabilir mi? Yoksa imalatta uygulanacak yöntem mi değişti?

Durduk yere daha önce ölçüp biçerek yerleştirdikleri iskeleyi kaldırıp, yeniden ölçüp biçerek iskele kurmazlar herhalde???
Değişlik oldugunu sanmıyorum zaten boyle yüksek olmalı diye biliyorum
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi ugurkartalizma

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bu eski açık rampadan haber varmı ne durumda ??? kerem bugun şantiyeye gittimi ???
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olabilir haklısın onu tam hatırlamıyorum ama yinede insanın zoruna gıdıyor taa urfaya bıle stad yapılıyor Şaheser yapıyoruz istanbulun göbeğinde ne zor şartlarda Allah kolaylık versin valla
Boşver Alıştık Artık @Burak Akay , Bu Ülkede Beşiktaş lı olmak , Dünyada Zenci olmak gibidir :ok:
Rakiplerin borçlarını konuşuyormu bu kufur yasak Basın , Gs Toki ye olan sorumluluklarını yerine getirmedi sözleşme şartlarına uymadı , Sozleşmeye göre Stadı Toki , Çatıyı Gs yapacaktı ama yapmadılar yapamadılar , Gsgm Mahkemeye verdi Gs yi ama hala karar çıkmadı , C.Başkanına çıkıp yalvardılar , Çatı için ve Vergi borçlarının affı için söz aldılar!!!! Onlara Her turlu kolaylıgı sağlayan Devlet , Konu Beşiktaş olunca Verdiklerini bile geri alıyor , Yeni açıgın arkasındaki Belediye arazisini devlet bize Hibe etmişti Stad projesi için , Kulübümüz o alanı degerlendirecekti hatta Donemin spor bakanı Propaganda yapmıştı Arazisyi Bjk ye devrettik diye ama Seçim bitince araziyi vermekten vazgeçtiler Ve şuan oraya Belediyenin Çop kamyonları park olarak kullnıyor :akuma: İnşaaattan çıkan hafriyat kamyonları Yolda Çamur izi bırakıyor diye Kulübe Ceza makbuzu gönderdi bu Devlet daha ne bekliyorsun :ok:
#Sabret iyiki Beşiktaş lıyız , #GururLan  @Burak Akay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu eski açık rampadan haber varmı ne durumda ??? kerem bugun şantiyeye gittimi ???
kerem rampanın içinde kaldı heralde çıt yok :D

Çevrimdışı Burak Akay

Boşver Alıştık Artık @Burak Akay , Bu Ülkede Beşiktaş lı olmak , Dünyada Zenci olmak gibidir :ok:
Rakiplerin borçlarını konuşuyormu bu kufur yasak Basın , Gs Toki ye olan sorumluluklarını yerine getirmedi sözleşme şartlarına uymadı , Sozleşmeye göre Stadı Toki , Çatıyı Gs yapacaktı ama yapmadılar yapamadılar , Gsgm Mahkemeye verdi Gs yi ama hala karar çıkmadı , C.Başkanına çıkıp yalvardılar , Çatı için ve Vergi borçlarının affı için söz aldılar!!!! Onlara Her turlu kolaylıgı sağlayan Devlet , Konu Beşiktaş olunca Verdiklerini bile geri alıyor , Yeni açıgın arkasındaki Belediye arazisini devlet bize Hibe etmişti Stad projesi için , Kulübümüz o alanı degerlendirecekti hatta Donemin spor bakanı Propaganda yapmıştı Arazisyi Bjk ye devrettik diye ama Seçim bitince araziyi vermekten vazgeçtiler Ve şuan oraya Belediyenin Çop kamyonları park olarak kullnıyor :akuma: İnşaaattan çıkan hafriyat kamyonları Yolda Çamur izi bırakıyor diye Kulübe Ceza makbuzu gönderdi bu Devlet daha ne bekliyorsun :ok:
#Sabret iyiki Beşiktaş lıyız , #GururLan  @Burak Akay
+1903  :claps:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar selamlar
Özet geçersen sevinirim

KONU DIŞI
Gelecekti
Kısmet değilmiş

@KUMANOVALI geçmiş olsun. Gelebilseydin eyydi. Neyse bir sonraki turdaki maça gelirsin :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar selamlar
Özet geçersen sevinirim

KONU DIŞI
Gelecekti
Kısmet değilmiş

gecmis olsun prekast ve cati isklesi kurulumu suruyor bilezik bitti kaliplar sokuldu esku acik rampa basladi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

su resimleri gorupte kalp atisi hizlanmayan kac Besiktasli var merak ediyorum..

@AdemG Yoktur orası kesinde senden mesaj görünce de kalp atışım hızlandı. Sen mesaj atarmıydın ustaaaaa.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı fore_kazık

su resimleri gorupte kalp atisi hizlanmayan kac Besiktasli var merak ediyorum..

benim hızlanmıyor abi. aksine sinirden kafayı yiyorum  :s20: kaç hafta oldu şu yeni açık kapalı arası prekastı bitsin diye bir ümit bakıyorum yine bitmemiş yine bitmemiş  :bawling:

Çevrimdışı sozkul

Arkadaslar, enseyi karartmayin, bir dolu sey bir arada yapilirken, ortalik karman corman olur, isler yurumuyormus gibi gorunur, ama sonra ortaligin toparlanmasi cok hizli olur, bir sabah kalkacagiz ki stad bitmis olacak, sasiracagiz..  :)

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar selamlar
Özet geçersen sevinirim

KONU DIŞI
Gelecekti
Kısmet değilmiş

arkadaş şuraya bak. taraftar bile ayak bileğinden sakatlanmaya başladı :)

geçmiş olsun @KUMANOVALI

Çevrimdışı yavvuzz

:bandit: :bandit:
İlk maçı düşündükçe gözlerim doluyor . Bu stadta ilk maça gelmeyen beşiktaşlılar bence çok şey kaybedecekler . Ayrıca senelerdir bu forumda stadın bitmesini bekleyipte eğer bir problem yaşarsak valla ağlarım .

Çevrimdışı ahmetx

çatının şeffaflığı için fikir verir :

bu stadın çatısında çift kat var biri alttaki ptfe mesh,üstteki fiberglass ptfe.Bizde sadece üstteki olacak.Şeffaf kısımda ise ptfe mesh kullanılacak....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanımız Sn Fikret Orman ın yaklaşık 1 Yıl önceki bir röportajı :
Eski Spor Bakanımız (Suat Kılıç ) Bize Anarmol derecede köstek oldu , Saga Sola telefon açtı İnşaatı dırdurmak için....
Bunu biliyor muydunuz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaş şuraya bak. taraftar bile ayak bileğinden sakatlanmaya başladı :)

geçmiş olsun @KUMANOVALI
abi eziyet ettiğin günleri unutmadık  :s20: :D

Çevrimdışı AdemG

Stad ozelinde benim dusuncem odur ki;

Besiktas oldum olasi hep geri plana itilmis yada itilmek istenmistir. yazili basinda hep diger iki klubun arkasinda kalmistir, gorsel basinda durum hic bir zaman degismemistir; en basairili oldugumuz donemlerde dahi bunu kiramadik, taraftar sayimiz diger iki klube gore azdir; hic bir zaman sikayet etmedim bilakis bir ayricaliktir benim icin, buyuklere karsi guc gosterisi yapmak isteyen otorite (hakemler de dahil) bunu hep Besiktas uzerinden yapmistir; bizi itip kakmaya calismistir birilerine karsi yalandan poz vermek isterken, bunun icindir ki imtiyazli, havali burnu havada bir zumre yerine daha tabana yayilmis yani halka mal olmustur.. onun icindir ki Taksim olaylari bir sekilde bize daha fazla mal edilmistir. (bu konuda daha fazla yazmayacagim siyasi olmasin diye)

ama gelin gorun ki stadimiz bizim icin bir firsattir, mevkisi ve mimarisi digerlerinden farklidir ve biz besiktasliya bir adim onde olma firsati vermektedir, verecektir..(ha! buna ihtiyacimiz mi var, kesinlikle yok oyle olsaydi yani birincil amacimiz onde kosmak,basari icin hersey mubahtir tezini savunmak ya da daha "buyuk" olmak olsaydi kalabaliga katilirdik hic dusunmeden)

bir civi cakilmasinda dahi emegi gecen tum emekci ve yoneticilere tesekkuru bir borc bilirim..
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 15:46:56 AdemG ]

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaslar, enseyi karartmayin, bir dolu sey bir arada yapilirken, ortalik karman corman olur, isler yurumuyormus gibi gorunur, ama sonra ortaligin toparlanmasi cok hizli olur, bir sabah kalkacagiz ki stad bitmis olacak, sasiracagiz..  :)

abi biliyorum psikolojik ama prekastlar bitmeden benim gözümde stadın hala %40 ı bitmiş değil...

ne zaman prekastlar tamamlanır o zaman sadece çatı ve çim kaldı artık 2.%50 lik dilimdeyiz derim...söylediklerim bilimsel değil psikolojik olarak zırvalıyorum  :ebebe:

Çevrimdışı İhsan

Sivas'ın yeni stadında tribün ısıtması olacakmış. Başkan bize neden yapmıyorsun, biz de niye yok?

Aldığım bilgileri göre ısıtma olacak
Come to Beşiktaş