Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DrmsAli

Gunaydin ahali..Siyahli beyazli bir gun herkese :sevinc

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

ysariusta

• Ziyaretçi

neden bu kadar az ki
Vodafone anlaşması stat bitiminden sonra geçerli. Şimdi ödenen sadece stat çevresinde gördüğünüz reklam panolarından. 5 000 000. Stat Vodafonedan gelecek parayla yapılmıyor ki.

Çevrimdışı Fatih

abi bilet alanda gelmedi yağmuru biliyosun şampiyonlar ligi olsaydı belki bi kaç bin daha fazla olurdu il defa bir maçta bu kadar ıslandım :icool:
:us: :us: :us: :us:  :iblush: :iblush:

Gunaydin arkadaslar
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar. Mobilden forumu takip eden arkadaşlara Tapatalk uygulamasını kesinikle tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

neyse süzerden bir foto gelir şimdi  :bandit:

Seda Hanıma Teşekkürler  :photo:
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 10:04:50 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yldrmaydn

4019 liverpool taraftarı türkiyeye türk takımlarına karşı deplasman yapan en kalabalık kitle olabilir. cl finali uefa finali sayılmaz.
bu arada maç günü akşam 7-12 arası olimpiyat stadı rüzgarsız gözüküyor en çok ona şaşırdım..:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın cümleten Bu prekast işi can sıkmaya başladı iyice ben hep umutluydum 20 güne bıter 1 aya biter diye ama mart sonu bıle hala prekast bitsin diye bekliyor olucaz gibi :bawling:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ErsinA.

4019 liverpool taraftarı türkiyeye türk takımlarına karşı deplasman yapan en kalabalık kitle olabilir. cl finali uefa finali sayılmaz.
bu arada maç günü akşam 7-12 arası olimpiyat stadı rüzgarsız gözüküyor en çok ona şaşırdım..:)

Rüzgar tribünlerden esecek bu kez. O rüzgarla da galibiyet gelecek inşallah.  :ok:

Çevrimdışı cagdas44

neyse süzerden bir foto gelir şimdi  :bandit:

Seda Hanıma Teşekkürler  :photo:

@SDemirsoy ve @SEDAÖYKÜ hanıma teşekkürler

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  bir fotoda otopark kısmından gelebilir mi?

@Birisi
şuan o taraf güneşte kalıyormuş net çıkmıyor biraz müsait olsun alacağız foto :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serti67

gunaydın kara kartallar yogun calısmalı bol fotolu gun dılerım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ErsinA.

@Birisi
şuan o taraf güneşte kalıyormuş net çıkmıyor biraz müsait olsun alacağız foto :)

Eywallah saolasın. Güneş olsun yeterki, fotoğraf gelmesede olur  :evillol:

Hasret kaldık güneşe..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın cümleten Bu prekast işi can sıkmaya başladı iyice ben hep umutluydum 20 güne bıter 1 aya biter diye ama mart sonu bıle hala prekast bitsin diye bekliyor olucaz gibi :bawling:
Aynen öyle Prekastın bitmesi mart sonunu bulacak daha vinçler bile sökülemedi ki vinçler de etkiliyor prekastların konulmasını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Suan cati iskeleleri ve prekastta calisma var havada guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

prekascıların calısma seklını bı anlayabılsem bı ordan bı burdan bıyer btmeden dıgerıne  vs nese vardır bı bıldıklerı dıellım bızz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Suan cati iskeleleri ve prekastta calisma var havada guzel
mabet reısee bı catı fotosu at dıdık adam ortadan kayboldu mosadmı ele gecırdı fbı mı aldı nedır durumu hayatından endıse edıyoruzz  :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ErsinA.

Kulevinç konusunda benim anlamadığım bir şey var.  Yeni açıktaki kule vincin sağına, soluna, önüne hem alt katta hem üst katta prekast koydular. 

Diğer tribünlerdeki kule vinçler neden bu kadar sorun oluyor? Vincin olduğu sırayı es geçip yan taraftan devam edilemez miydi numaralıda da?

Bana vinç bahane gibi geliyor.  vinçler sökülsede sökülmesede 3 tane mobil vinçle ancak bu kadar prekast takılabilir.

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın beyler :)

@Birisi abi bana da tuhaf geliyor.Şu anda yine numaralıya istifleme yapıyorlar direk taksalar da kayıp yaşanmasa zaman konusunda.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba