Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729158 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

neden bu kadar az ki

Anlaşma çerçevesinde yıllık ödenecek bedeller belli tek seferde ödeme yapmıyor Vodafone
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 23:06:42 cagdas44 ]

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi agzini hayra ac persembe gunu donmayalim statda . :)
16 dereceymiş hava :D perşembe günü

Çevrimdışı ALBATROS

Anlaşma çerçevesinde yıllık ödenecek bedeller belli tek seferde ödeme yapmıyor Vodafone

evet ama yinede az değilmi ben daha çok sanıyordum

Çevrimdışı Efe

neden ıslandın o maçı doğuda izlemiştik :D ıslandığımız maç başka maçtı sen yoktun sen ona ıslanmak diyorsan bir şey görmemişsin hem tepemize sağnak yağıyordu hemde arkadan buz gibi rüzgar esiyordu penguenler gibi birbirimize sokulmuş izliyorduk :D ama @Efe emin ol geçen seneki soğuk maçları bu sene oynamadık hiç bu sene şanslıyız genede biraz ıslanıyoruz o kadar :D

evt o maçta olsaydım bursaya dönemezdim heralde asteras maçından sonra bile zor kurudu üstüm bu arada hava 15 derece olacak liverpool maçında ve açık saha futbol oynamaya müsait ve tribünde 70 bin kişi var  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet ama yinede az değilmi ben daha çok sanıyordum

senelik ödeme için gayet yeterli yapsınlarda ödemeyi gerisi mühim değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet  Reıs cuma çatı resim atabılırım dedın sonra sırrakadem bastın resım ıstemıyozz gerı donn😬
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi hakkaten çatı sızıntısı gibi bi durum vardı. Varmı bir gelişme :D Senin haberin vardır belki :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi hakkaten çatı sızıntısı gibi bi durum vardı. Varmı bir gelişme :D Senin haberin vardır belki :D
kim demiş çatı sızıntısı vardı diye :bandit: benim haberim yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kim demiş çatı sızıntısı vardı diye :bandit: benim haberim yok
@bjk_mabet abi cuma foto geliyo demişti sanırım :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aşığımsana

Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama Bahçelievler Belediyesi'nin  Erkek Basketbol Takımı'nın başarısı anısına dikmiş olduğu heykelin Beşiktaş armasındaki Türk Bayrağı kırılmış haldeydi. Aciliyetten dolayı fotoğraf çekemedim. İşim bitince hemen  Beyaz Masa'yı aradım, düzeltilmesini istedim. Sizden ricam 0212 484 38 00 numaralı telefondan arayıp konuyu iletirseniz çok mutlu olurum.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Şimdi ikinci yarının başlamasına 5 dk varken sen benim her gece efkarımda atkı açmak vardı  :bandit: Cümleten hayırlı geceler :)
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 00:21:54 Nalcakars ]

Çevrimdışı sallapati

Şimdi ikinci yarının başlamasına 5 dk varken sen benim her gece efkarımda atkı açmak vardı  :bandit: Cümleten hayırlı geceler renktaşlar :)

renktaş yok  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Şimdi ikinci yarının başlamasına 5 dk varken sen benim her gece efkarımda atkı açmak vardı  :bandit: Cümleten hayırlı geceler renktaşlar :)
:alala: burda renkli yokki :D güzel bir şeymi söyledin yoksa millete renkli diyerek hakaretmi ettin anlamadım  :evillol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı CanEmre

numaralının arkasındaki perdeye beton atılıyor gibi gördüm  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61637/liverpool_maci_biletleri_tukenmistir.html

Mac sabahi Guney kale rakasindan bilet bulmak mumkun olabilir bilet alamayanlara duyrulur 49.300 bilet satilmis toplam olarak haberde herseyi yazmislar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61637/liverpool_maci_biletleri_tukenmistir.html

Mac sabahi Guney kale rakasindan bilet bulmak mumkun olabilir bilet alamayanlara duyrulur 49.300 bilet satilmis toplam olarak haberde herseyi yazmislar :)
yok güney kale arkasında liverpool taraftarından bilet kalırsa deniyor ama onlara ayrılan biletlerin tamamı satıldı 4019 liverpool taraftarı gelecekmiş Benim aldığım haber bu yönde sponsorlardan geriye bilet döneceğinide sanmıyorum böyle bir maçta dönmez yani kepenk kapandı :D kapalı gişe oynayacağız

Çevrimdışı talha

kaba için son 35 gün

senin geri sayımında bir düşmedi sanki ne zaman girsem gözümde büyüyör rakam. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alpersa

alıntıdır
kaç para harcadıgımız en azından buraya yansıyanı kadarıyla gorebiliriz arkadaslar

vodafone inanılmaz yardımcı olmus :dry:

Hesap bilgilerinde yazdığı kadarıyla localarda normal satış dışında  barter da yapılmış herhalde.
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah'ımm istanbula yağacak kar, alanyaya yağsında şu statımız hızlı bitsin kurban olayım :D

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Arkadaşlar konu dışı biliyorum ama Bahçelievler Belediyesi'nin  Erkek Basketbol Takımı'nın başarısı anısına dikmiş olduğu heykelin Beşiktaş armasındaki Türk Bayrağı kırılmış haldeydi. Aciliyetten dolayı fotoğraf çekemedim. İşim bitince hemen  Beyaz Masa'yı aradım, düzeltilmesini istedim. Sizden ricam 0212 484 38 00 numaralı telefondan arayıp konuyu iletirseniz çok mutlu olurum.

hem o hemde kanı bozuk kendilerini bir evladiyelik sanan genç fbliler sarıya falan boyuyorlar. Bahçelievlerin en dandirik yerine dikmeleri hataydı zaten

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı sabahlar beyler, abiler :uyucam:
Mutlu günler :alsaa: