Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, biletlerin tümü satildimi ? Olimpiyatta oyananacak degilmi ? Fransizlar soruyor  :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

900x46 olması gerekmiyor mu @Necmi abi ? Alt katlar 24 sıra üst katlar 22. Eğer üst katlara boydan boya 1 sıra ilave edilirse 47 sıra oluyor. Yani 41.400 oluyor. Yeni açık balkondan kazanılan koltuk sayısı, yeni açık alt katın 26 sıra olması artılar, eski açık üstün de alçak kalması eksi. 500 koltukta oradan gelir 41.900 işte :) Ama bence dd loca ve 1903 tribünü dahil değil buna. Loca+1903 tribünü de 2500 kişi yapıyor. Toplam 44.500 gibi bir kapasite ortaya çıkıyor. Seyirci koltuğunu 45.000 e çıkarmak yeticektir ilerleyen zamanda :ok:

Alt 25 sira olmasi lazim.  Toplam 27 sira koltuk geliyor alt kisma. Localarin onundeki 2 sira localara ait diye biliyorum. Ama 3 sira localarinsa dedigin gibi 24 sira oluyor.

Kulup kapasite arttirma ihtiyaci duyarsa her turlu artirirlar. Yeni acik alt 26 siradan 29'a cikartilir (planda oldugu gibi).  En ust siraya koltuk eklenir. Koltuklari Sukru saracoglu kadar olmasa da daha sIkIsIk koyarlar. Zaten bizim taraftarin oturma aliskanligi yok.

Ileriye donuk olarakta ben eski acigin yukselticegine inaniyorum. Ordan da en az 1000 artar. Yani stad izin alinirsa 48,000 kapasiteye ulasir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Arkadaslar, biletlerin tümü satildimi ? Olimpiyatta oyananacak degilmi ? Fransizlar soruyor  :D
Klübümüzün resmi sayfasında var linkini at görsün :D

Çevrimdışı Caner

Kulüp biletlerin bittiğini duyurdu. Maç günü liverpool taraftarlarından, sponsorlardan veya güvenlik için boş bırakılan yerlerden arta kalan olursa tekrar satışa sunulacakmış ama az bir miktar olur tabi. Beşiktaşlı taraftar sayısı 65.000 kadar bu arada.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar konudışı yazmayın lütfen biletlerle illgili mesajalrınız Beşiktaş'ın maçı var bölümünden ilgili maç sayfasına yazmanızı rica ediyorum.  :busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

iki gundur cok detayli foruma bakamadim stadta prekastlar ne durumda bugun takilmamis galiba, eski acikta rampa baslanmis. Hadi hayrilisi 20 gunluk malzeme stada yigilmis anlasilan.

Çevrimdışı Doğukan E.

En fazla 3.5 milyon tl civarı gelir olucak. 50 bin bilet satılmış. Oda iyidir.

Çevrimdışı Serkan7738

iki gundur cok detayli foruma bakamadim stadta prekastlar ne durumda bugun takilmamis galiba, eski acikta rampa baslanmis. Hadi hayrilisi 20 gunluk malzeme stada yigilmis anlasilan.

@ZEKI abi bugün toplasak 3 tane falan prekast takıldı eski açık rampa başladı ama kamyonlar ordan girip çıkıyor malzeme depolanmadı, haber sitesinde giriş çıkışın nası olduğuna dair foto var beton dökülmüş rampaya

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar biletler tükenmiş 65 bin taraftara oynayacak takim 4 milyon tl civarinda da gelir elde edildi  :ishock:
Liverpool maçı biletleri tukenmştir
Net Hasılat 4.850.000 Tl ymiş :ishock: :ishock: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Harika rakam. Maç günü satılacak ürünlerle ve gelirlerle beraber 2 milyon euro gibi bir rakam ediyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi bugün toplasak 3 tane falan prekast takıldı eski açık rampa başladı ama kamyonlar ordan girip çıkıyor malzeme depolanmadı, haber sitesinde giriş çıkışın nası olduğuna dair foto var beton dökülmüş rampaya
:ok: tesekkurler, alt katlara prekast neden calisilmiyor ozellikle numaralida anlamiyorum

Çevrimdışı Serkan7738

:ok: tesekkurler, alt katlara prekast neden calisilmiyor ozellikle numaralida anlamiyorum

yeni açık birleşimine 3 5 tatane koydular sadece numaralıda oda dündü sanırım @ZEKI

Çevrimdışı keremfrat1

yanlız Yenı uyandım ıyı yattım 2 gundur :D artık sabah aksılık olmazsa vodafone areya donuşum muhteşem olucak sabah :D retrun vodafone arena :D :D  :halay:

Çevrimdışı Doğukan E.

Vinç in etkisi olabilir mı abi?

Çevrimdışı Necmi

:alala: vinçlerden dolayı olmasın  :D @ZEKI

Çevrimdışı Serkan7738

yanlız Yenı uyandım ıyı yattım 2 gundur :D artık sabah aksılık olmazsa vodafone areya donuşum muhteşem olucak sabah :D retrun vodafone arena :D :D  :halay:

sen iyileşte stad bekleyebilir @keremfrat1  :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı quentine83

yemin ediyorum kaba inşaatı beklerken çektiğim sıkıntının 2 katını çekiyorum şu prekast işinde.bu kadar standardı olmayan bir iş daha görmedim.bi bakıyosun bi gün almış yürümüş, bi bakıyosun 2-3 tane ile gün bitmiş....çok sinir bozucu  :s20: :s20:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Harika rakam. Maç günü satılacak ürünlerle ve gelirlerle beraber 2 milyon euro gibi bir rakam ediyor.
Sezon başından bu yana Bu kadar taraftara oynasaydık, Çatıyı bitirmiş Çimleri yarılamıştık :by2: @Serhat Akkaya Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

sen iyileşte stad bekleyebilir @keremfrat1  :halay:
çok suksur ıyyım :Dbugun ışe gıttım yarım gun gıbı kaldım ofıste sonra yolladılar dınlen bugunde dıye :) teşşkur ederım ıyı dıleklerın ıçın :D

Çevrimdışı sozkul

@Necmi, @anilt ,  bu 900 koltuk rakamı nereden geliyor, 47 sıra içinde tam ortadaki 24. sıranın alabildiği koltuk kapasitesi mi, bir nevi ortalama değil mi?
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 21:14:42 sozkul ]

Çevrimdışı Deniz

Muhtemelen 1000 bilet daha acilacak uefadan izin bekleniyor.5 milyon diyebiliriz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı selçukaras

Arkadaşlar bileti 2 kişiye devrettim.  yazan arkadaşlar kusura bakmasın özür dilerim malum 2 bilet vardı sadece.

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy tapatalka hosgeldin guzel dimi alintilayinca bile bildirim geliyo :)