Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729284 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bugün paletli vinç tam 1 (yazıyla bir) adet prekast taktı :s20:

Çevrimdışı VYCMas

Burda ismi hep geciyo da daha once duymamistim abakus koltuk nasil oluyo?

Çevrimdışı SDemirsoy

ahmetx abiye seni havale edeceğim ama galiba bu raylı sistem koltuklara deniyor

Çevrimdışı martin40

Arkadaşlar biletler tükenmiş 65 bin taraftara oynayacak takim 4 milyon tl civarinda da gelir elde edildi  :ishock:

Liverpool taraftarlari, Istanbulda çok zor sartlarda oyniyacaz, atmosfer çok baskili olacak diyorlar Fransiz forumlarinda  :ok:

Çevrimdışı Karabay

yanlız dünkü yenilğiden sonra hemen sinema moduna girdim çoktandırda pazar günü film izlemiyomuşum farkına vardım inşallah bir 10 hafta daha izlemem :evillol: :evillol:
haha valla iki filmde ben devirdim. Maluliyet sonrası iyi gidiyor :)

Çevrimdışı Karabay

:evillol: geç olduğunu kabul ettin yani :bandit: onu bırakta maça geliyormusun birle iki arası gazilerde toplanacağız konvoy gideceğiz araba lazım :naughty: en geç üçte ordan çıkmak lazım yoksa trafiğe kalırız stad full olacak trafik çok yoğun olur
abi bizde yetişebilirsek dahil oluruz. belki bir/iki kişi de alabiliriz

Çevrimdışı quentine83

çatı ile ilgi proje yada neler yapılacağı neden paylaşılmıyor.bu işin bu kadar saklanması yada az bilgi verilmesi hala birşeylerin belli olmamasından mı kaynaklanıyor yoksa.yok eğer herşey hazırsa neden bilgilendirme yapılmıyor....inanın bu gizemi anlamış değilim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her basamağa bir ray monte ediliyo. Koltuklar da abaküsteki boncuklar gibi o rayın üzerine diziliyo. Böylece hem değiştirme, hem araları sıklaştırılıp kapasite artırımı kolayca yapılabiliyo :D
31:25'ten itibaren detaylı bilgi var @VYCMas  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 19:16:18 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

çatı ile ilgi proje yada neler yapılacağı neden paylaşılmıyor.bu işin bu kadar saklanması yada az bilgi verilmesi hala birşeylerin belli olmamasından mı kaynaklanıyor yoksa.yok eğer herşey hazırsa neden bilgilendirme yapılmıyor....inanın bu gizemi anlamış değilim.
bu paylaşıdı mabet tarafından

Çevrimdışı VYCMas

Her basamağa bir ray monte ediliyo. Koltuklar da abaküsteki boncuklar gibi o rayın üzerine diziliyo. Böylece hem değiştirme, hem araları sıklaştırılıp kapasite artırımı kolayca yapılabiliyo :D

Aslinda cok mantikli bi fikir ama olmazsa da cok buyuk bi kayip olcagini sanmiyorum. Peki hangi stadlarda var bu sistem?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslinda cok mantikli bi fikir ama olmazsa da cok buyuk bi kayip olcagini sanmiyorum. Peki hangi stadlarda var bu sistem?
Yeni bir sistem galiba. Dünyada yapılan yeni statlarda olabilir. San mames aklıma geldi ama emin değilim ordan :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı VYCMas

Yeni bir sistem galiba. Dünyada yapılan yeni statlarda olabilir. San mames aklıma geldi ama emin değilim ordan :alala:

San Mames'te olabilir, cok islevli bi stad. Bana gore dunyanin en guzel stadi (Tabi arena bitene kadar :D ) . Zaten Vodafone Arena'nin kamera acisi ve yuksekligi San Mames'le ayni olcakmis diye duydum, insallah dogrudur.

Çevrimdışı Necmi

900x46 olması gerekmiyor mu @Necmi abi ? Alt katlar 24 sıra üst katlar 22. Eğer üst katlara boydan boya 1 sıra ilave edilirse 47 sıra oluyor. Yani 41.400 oluyor. Yeni açık balkondan kazanılan koltuk sayısı, yeni açık alt katın 26 sıra olması artılar, eski açık üstün de alçak kalması eksi. 500 koltukta oradan gelir 41.900 işte :) Ama bence dd loca ve 1903 tribünü dahil değil buna. Loca+1903 tribünü de 2500 kişi yapıyor. Toplam 44.500 gibi bir kapasite ortaya çıkıyor. Seyirci koltuğunu 45.000 e çıkarmak yeticektir ilerleyen zamanda :ok:
:dontknow: evet üstler 22 sıraymış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle bi ekran olsaydıya Vodafone Arena'da :evillol:
Şaka maka dünyanın en yüksek çözünürlüklü dev ekranıydı bu sanırım

Çevrimdışı Necmi

abi bizde yetişebilirsek dahil oluruz. belki bir/iki kişi de alabiliriz
gazilere uğrayın tabiki ordan birlikte gideriz saat 3 ten önce haraket etmeyiz. sizi kestirmeden götürürüz pişman olmazsınız :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Samet onu gördük
Bizi çatının kozmik odasına götür :D @SDemirsoy

Çevrimdışı A_Aydin

Şöyle bi ekran olsaydıya Vodafone Arena'da :evillol:
Şaka maka dünyanın en yüksek çözünürlüklü dev ekranıydı bu sanırım
Hatta ekran görüntüsü daha net geldi bana.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hatta ekran görüntüsü daha net geldi bana.
1.3 milyar dolarlık stada da bu olurdu zaten :D

Çevrimdışı murat_

:dontknow: olmama ihtimali daha mümkün :D
ortalama bir sırada 1000 koltuk var biz ona 900 diyelim minimumu alalım 900 x 47 = 42300 eder mantıken Vıpler var ama loca ve 1903 tribünü yok eski açık ve köşeler alçak ama yeni açıktaki fazlalık onu süspanse ediyor o yüzden her tribüne 47 sıra diyebiliriz eğer yoksa zaten bu haliyle 45000 ediyor yeni açık alta 3 sıra ve boydan boya tribün üstüne bir sıra ilave edilirse 3000 koltuk kazanılır o zamanda 48000 eder zaten stad kapasitesininde 48000 olduğu söyleniyor bir çok kaynaktan buna görede UEFA standartlarında 48000 olur biraz merdiven boşluklarıyla ve koltuk aralarıyla oynayarak 50000 i göterebiliriz diye düşünüyorum ama bu uzun zamanda olur @sozkul
  abi bal mi yedin bugün  ağzından bal damlıyor 

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet onu gördük
Bizi çatının kozmik odasına götür :D @SDemirsoy
oraya parmak izi ile başkan giriyor Yiğitcan geçen birini elektrik çarpmış girmeye kalkışmış

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

İleride köşeleri yükseltme imkanı varmı üst kat biraz kısa kalıyor sanki?

Çevrimdışı yigitcan1903

oraya parmak izi ile başkan giriyor Yiğitcan geçen birini elektrik çarpmış girmeye kalkışmış

Bence sen girersin oraya :D
Süzere çıkmış adamsın

Çevrimdışı selçukaras

Bilet yok bitmis simdi baktim
normalde bilet devrine karşıyım. gitsin parasıyla maça girsin. zaten çok giden olmuyordu.

ama bu sefer farklı bir durum var. 2 tane kuzey var elimde. biri benim biri arkadaşımın.
isteyene devrede bilirim