Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Hurriyet Gazetesinden..

[eklenti yönetici tarafından silindi]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu açıydı, @keremfrat1
Tek kelimeyle Muhteşem ötesi , Bir stad nasıl olmalı sorusunun cevabı :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Geovani

@Efe  bu en üst sıralarda koltuk gözüküyormu passoda
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ozan062

hiçbirsey anlamadım bunedir arkadaslar?
değiştimi yani burası? burası boyle kapanıcaksa cirkin olmazmı?

mustafa enson paylasmıs ondan alıntıdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı sozkul

Yahu @Efe sen bilirsin. Şu precastları niye göbekten takarlar. Kapalıya doğru olan kısımda üst taraf takılmamış. Vardır bi sebebi de ben bi türlü aydınlanamadım.  :s20:

Bence nedeni açık, dönüşlerde her basamakda prekast ölçüsü değişiyor, oraya uygun prekastı bulmak ve ayarlamak çok daha zor, kale arkası düz yükseldiği için her basamağın standart uzunluğundaki prekastlarını bulmak üst üste takmak daha kolay, numaralının ortasıda hızlı olacak bence

Çevrimdışı FARUK

şuradaki prekastlar farklı mı bana mı öyle geliyor?
farklı ise neresi için bu prekastlar  :alala: :alala:

üst katlardaki çıkış kapısı önü için olabilir abi
çıkış kapısı önündeki altta kalan basamak yükseltilip düz bir alan yapılacak sanırım
onun sağ sol kenarlarından iniş olacak

Çevrimdışı CanEmre

çıkış kapısı önündeki altta kalan basamak yükseltilip düz bir alan yapılacak sanırım

Merdiven dizilimi aşamasında görürüz o halde  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

@FARUK hocam sabah da yazdım ama gormedin galiba , Bu Senin yapmış olduğum stad videosu varya , Onun Çatılı versiyonunu yapma şansın varmı acaba , Eğer yapabilirsen varya Yıkılır ortalık , Çok zamanını alırmı bilmiyorum ama harika olur...

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam sabah da yazdım ama gormedin galiba , Bu Senin yapmış olduğum stad videosu varya , Onun Çatılı versiyonunu yapma şansın varmı acaba , Eğer yapabilirsen varya Yıkılır ortalık , Çok zamanını alırmı bilmiyorum ama harika olur...

zaman yok maalesef  :by2:
videoyu hazırlamak çok basit ama 20-25 render gerekiyor onlar da çok uzun sürüyor

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hiçbirsey anlamadım bunedir arkadaslar?
değiştimi yani burası? burası boyle kapanıcaksa cirkin olmazmı?

mustafa enson paylasmıs ondan alıntıdır
oralarin kapanmasi gerekiyor yoksa herkes iceri girebilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter adresinden alıtıdır

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar konudışı yazışmaları silmeye başladım; 15 sayfa sildim siz buradan daha fazlasını yapmışsınız. Eyvallah kendi mesajlarımı bile siliyorum da az biraz dikkat lütfen.

Çevrimdışı onurturan

hatırlarsan bu konuyu sormuştum sana şimdi her şey daha net gibi @FARUK hocam teşekkürler :ok:

Çevrimdışı ozan062

altkatları yapsalar aslında daha dogru olurdu gibi ama bilmiyorum cozemedim valla:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Karabay

Wolsburgun stadına bak kimse 31 bin kişilik dermi. Kullanılan malzeme kaliteli olunca ve iyi bir mimari olursa oluyor demekki. Bide hibrit çim var galiba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Wolsburgun stadına bak kimse 31 bin kişilik dermi. Kullanılan malzeme kaliteli olunca ve iyi bir mimari olursa oluyor demekki. Bide hibrit çim var galiba
Bizim stat harbi cehennem olacak o zaman :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı carsi

Efe sana üzücü bi haberim var akşam stad'ta idim Bileziğin Betonunu senden habersiz bitirmişler  :ok: yarın kalıplarını sökerler  :money:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Efe

Efe sana üzücü bi haberim var akşam stad'ta idim Bileziğin Betonunu senden habersiz bitirmişler  :ok: yarın kalıplarını sökerler  :money:

yok haberim var dün gece bittiğini anladım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıktaki büyük tabla tam olarak bitmiş betonu atılır heralde bu gece yarından itibaren prekastçılarda büyük vinçle çalışmaya başlar artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İn cin top oynuyor.. Bizimkilerden de iyi oynuyorlar üstelik.