Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730330 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 14:27:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim amacım sadece beşiktaş...ben ne bir çarsıspor taraftaryım nede baska sporun.....geröek beşiktaş taraftarı passoligi falan protesto etmez , yada devleti protesto eden yerlerde yer almaz , kendi.ceplerini.düsünmez......20 öilyon bjk taraftarının hepsi hükümet aleyhine mi düsünüyor?? O yızden tüm Beliktaşı çarşı olarak adlandirmak yersiz ayrıca yıllarca destek altında maddi ve manevi verdkleri zarar ortada...hepimiz Beliktaşlıyuz kimsenin adami olmayalım

Burası stad başlığıdır.

Çarşı'yı tartışmak istiyorsanız sizi Forzaya alalım aynılarını isminiz soyisminiz ile kayıt olduğunuz Forza'da devam ettirin.

Deminden beri takip ediyorum uslübünüzü düzeltmiyorsunuz ısrarla.

Burada Çarşıspor vs gibi saygıdan yoksun ifadeler ne taraftar içim ne takım ve futbolcular için ne de marşlar ve tezahürat biçimi için kullanamazsınız.

Uslübünüzü düzeltin ve gerekli şeyleri doğru platformda tartışın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Stad basliginda çarsiyi konusmayin arkadaslar bilgi almak isteyen arkadaslara ayip oluyor o yuzden muhabbet cafe sizi bekler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Rampa dediginiz kisim yeni acigin arka tarafindan numarali kisma kadar yapilacak olan bolum mu? :ebebe:
hayır eskı acık numaralıdan aracların stta gırecegı rampa suan malzeme tasıyan kamyonların geldıgı yer
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta fiskirtici hazirlaniyor bilezige son beton olacak yada arkaya beton olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gethaylen

Stat çok güzel oluyor yaa.Gerçekten yapandan da yaptırandan da Allah razı olsun.Allah işçilere güç kuvvet versin.Kazasız belasız bitsin.Bir de bu akşam vurduğun gol olsun Beşiktaş'ım.

Çevrimdışı Efe

Suan sahaya giris cikis var rampada calisma yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Suan sahaya giris cikis var rampada calisma yok
@Efe hemen kesip atmasaydın yaa
yanından yöresinden başlamıştır belki  :eyes :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı altanbjk

Yahu @Efe sen bilirsin. Şu precastları niye göbekten takarlar. Kapalıya doğru olan kısımda üst taraf takılmamış. Vardır bi sebebi de ben bi türlü aydınlanamadım.  :s20:

Çevrimdışı CanEmre

Yeni acikta fiskirtici hazirlaniyor bilezige son beton olacak yada arkaya beton olacak
Yeni açıktaki yarık betonlanıyor  :tabe:

Çevrimdışı DrmsAli

hayır eskı acık numaralıdan aracların stta gırecegı rampa suan malzeme tasıyan kamyonların geldıgı yer
Otopark sadece yeni acigin arkasinda ki kisimda olmucak mi? Buradan giren araclar yeni acigin arkasina mi gidicek?

Çevrimdışı serti67

Otopark sadece yeni acigin arkasinda ki kisimda olmucak mi? Buradan giren araclar yeni acigin arkasina mi gidicek?
sanırım goros eskı acıktan evet yenı acık otapark kısmı numaralı altında bır kısım otapark varmı bılıyorum yada kacırdım o kısmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

@DrmsAli yeniaçık arka tarafta ve eski açık önden otopark girişi var. VIP ve takım otobüsleri ön kısımdan girecek. İnenler yerlerine hemen ulaşacak ve araçlar otoparka girecek. Takımlarda soyunma odasına gidecek otobüs ileriye park edilecek. Muhtemelen rakip takım seyircisi aynı şekilde gelecek ve yerlerine ulaşacak. Otopark yeni açık arkada. Çok çok az olmak üzere farklı yerlerde de var ama hatırlamıyorum şimdi. Hatırlayanlar yanıtlar zaten.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet, saha içinden tribünleri gösteren bi foto bekliyoruz :ebebe: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İki Direk Arası

bu açıydı, @keremfrat1

Aynı bu şekilde tek renk simsiyah koltuklar.Beyaz formalarla inci gibi sahaya çıkan topçular.
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı CanEmre

şuradaki prekastlar farklı mı bana mı öyle geliyor?
farklı ise neresi için bu prekastlar  :alala: :alala:

Çevrimdışı serti67

bunları bende merak etmıstım ne olakı bunlarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar şu haber paylaşılmış mıydı ya geriye gittim ama göremedim, dicem eski fotolarmış pardon  :D

Çevrimdışı keremfrat1

bu açıydı, @keremfrat1
:D anlaşıldı :D musaıt olduğum zaman boyle bışey yaparım hem panoröık çekmeye çalışırım :D @ahmetx

Çevrimdışı Efe

@Efe hemen kesip atmasaydın yaa
yanından yöresinden başlamıştır belki  :eyes :lol:
baslamislardir ama o an icin calimayi durdurmuslardir beton herseyden once gelir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Burası olsa gerek. Bu arada ligtv fotoğraf paylaşmış ; http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/ve-bitti-bitiyor-buyuk-heyecana-az-kaldi/?pid=7&p=1

Çevrimdışı Efe

Yahu @Efe sen bilirsin. Şu precastları niye göbekten takarlar. Kapalıya doğru olan kısımda üst taraf takılmamış. Vardır bi sebebi de ben bi türlü aydınlanamadım.  :s20:
belirli parcalar daha hizli konuyor olabilir o yuzden bu sekilde calisiyor olabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Hurriyet internet sitesi de foto paylasmis. Onlari buraya aktarabilsek iyi olacak. Tepeden fotograflardi yanlis hatirlamiyorsam.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba