Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730608 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@keremfrat1 tekrar Geçmiş olsun kardeşim
Bu arada Son 3.000 Bilet :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

ya sabah bı arkadşım sam mamesın fotosunu çekmış ama kaybettım  :alala: resmı nasıl bı resım ıstıyodu duyrulur demıştı bana ulaşşsın lutfen  :) ayıp olmasın

Çevrimdışı CanEmre

Vodafone arenaya küçük diyen bazı insanlar varr...eyy Beşiktaşlıl. İnonudeki günleri hatırla bi kac derbi dısında ve yüzüncü yıl dısında ben 32.000 full dolu cok az mac hatrliyorumm...gelelim olimpiyata nerdeyse bombos şampştonlugun onemli maclari fb ve gs maclari nerde seyirci?????  Yol ,passolig ,soğuk falan hikayee........bu liverpool macı da sıradısı bir mac diye ve niletlerde uygun o yuzden 60.000 olcak....Beşiktaşın maclarına gelen cekirdek taraftari 30.000 dir ister inanın ister inanmayın ve 42.000 kişilikkutu gibi modern bir stad tammm dır Beşiktaş için.....bos bos konusup stad kücük mücük demeyin...
Ben de kapasite konusunda 40-45 bin arası bir rakamın ideal olduğunu düşünüyorum.
Ama aksini düşünenlere de boş konuşuyorsun diyemem  :dont:
Ayrıca passolig de haklı ya da haksız bulursun ama diğer takımların seyirvci sayılarına da bakınca bir etken maalesef.
Olimpiyatı hiç bir şekilde değerlendirmeye almaya gerek yok zaten.
Bence asıl önemli olan stadın yerinde yapılıyor olmasıydı ve çok şükür öyle oldu  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı serti67

kerem de hasta olduguna gore bugun mac stresını resımlere bakıp atamıcaz yanıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

41.903 lük kapaiste bencede şuan ideal , Ayrıca kafaya takmaya gerek yok ilerleyen yıllarda Tadilat adı altında kapasite artışı kaçınılmaz tıpkı inonude yaptıgımz gibi , 48.000 e kadar yukseltebiliriz diye düşünüyorum , Fakat daha Fazlası ne matematiksel olarak nede mantık olarak mümkün degil :iscrewy:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilet fiyatlarının olimpiyattaki gibi olacağını zanneden varsa yanılıyor
Kombine almayanlar yandım Allah diyecek

Çevrimdışı ozan062

Bilet fiyatlarının olimpiyattaki gibi olacağını zanneden varsa yanılıyor
Kombine almayanlar yandım Allah diyecek

dolayısıyla 45bini gecmeyelim 2 senenin sonunda artık o ozlem kaybolacak onun için yine yeryer bosluklar gorucez:)

eger diğerleri gibi yapı değişirse o zaman baska ama ben değişmediğini dusunerek yie eskisi gibi 25bini zorlarız diyorum:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

şimdi okumda hayret dıyorum bızım stada kım kucuk dıyor gelsın bıde bana desın kızmıyorum sakın yanlış anlamasınlar :) fotoğraflara bakıp bunu soyluyolarsa fotoya gore anlaşılmaz stadın içinde hergun ben varım nasıl buyuk duruyor bi bilsenız çatı gelınce bıde heybetını duşunun kapesite bence gayet ıyı modernlık desen hıçbı stada olmyan modernlık olucak stad okdar buyukı fotolardakı gıbı durmuyo bunu bılın arkaşdalar

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıktaki otoparka geçiş için bırakılan boşlukta kalıplanmış. Belki betonlanmıştır bile.
Tribün kabası tam olarak bitmiştir  :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı onurturan

Yeni açıktaki otoparka geçiş için bırakılan boşlukta kalıplanmış. Belki betonlanmıştır bile.
:halay: :ishock: :ishock: :halay:

Çevrimdışı Efe

evt yeni aciktaki yarik kapatilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

41.903 lük kapaiste bencede şuan ideal , Ayrıca kafaya takmaya gerek yok ilerleyen yıllarda Tadilat adı altında kapasite artışı kaçınılmaz tıpkı inonude yaptıgımz gibi , 48.000 e kadar yukseltebiliriz diye düşünüyorum , Fakat daha Fazlası ne matematiksel olarak nede mantık olarak mümkün degil :iscrewy:
Mantık olarak bakarsan "tadilat" mümkün değil zaten Emre. Kullanmadığın 1cm yokki stadın çevresinde. Çatı böyle planlandı. Yükseltemezsin. saha kenararı zaten mümmkün olan en az ölçüde yani inemezsin. Koltuk ayarları vb dışında ne kadar olabilirse o kadar olur.

Mantık olarak bakarsan "tadilat" mümkün değil zaten Emre. Kullanmadığın 1cm yokki stadın çevresinde. Çatı böyle planlandı. Yükseltemezsin. saha kenararı zaten mümmkün olan en az ölçüde yani inemezsin. Koltuk ayarları vb dışında ne kadar olabilirse o kadar olur.
Koltukların yaklaştırılmasından ve Yeni açıkta yapılması gereken ama yapılMayan +3 sıradan bahsediyorum zaten abi @Yunus
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 13:14:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

hala catı gorselini paylasmadı bizimki:// bari twtten bir yerlerden hatırlataydınız:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

vip dahil toplam seyirci koltuk kapasitesi 42 bin olsun yeterli localari ve 1903 tribunu katmiyorum onlarda 2 bin kusur eder heralde bu sekilde cok cok yeterli olur her mac normal seyirci 40 bin vip 2 bin olur yeterde artar bile
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone arenaya küçük diyen bazı insanlar varr...eyy Beşiktaşlıl. İnonudeki günleri hatırla bi kac derbi dısında ve yüzüncü yıl dısında ben 32.000 full dolu cok az mac hatrliyorumm...gelelim olimpiyata nerdeyse bombos şampştonlugun onemli maclari fb ve gs maclari nerde seyirci?????  Yol ,passolig ,soğuk falan hikayee........bu liverpool macı da sıradısı bir mac diye ve niletlerde uygun o yuzden 60.000 olcak....Beşiktaşın maclarına gelen cekirdek taraftari 30.000 dir ister inanın ister inanmayın ve 42.000 kişilikkutu gibi modern bir stad tammm dır Beşiktaş için.....bos bos konusup stad kücük mücük demeyin...
:hosgeldin kardeşim ama biraz sakin burda herkes Beşiktaşlı ve takımlarını sevdikleri için konuşuyor Renklilerle konuşamıyoruz bari kendi kardeşlerimizle düzgünce konuşabilelim burda başka taraftar gurupları tartışmaya açık değildir. Aldıkları her karar kendi gruplarını bağlar bizi ilgilendirmez Burdada cevap veremeyecekleri için arkadan konuşma olur gerek yok kendi değerlerimizi küçültmeyelim rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmeyelim. @gokhanwww

Çevrimdışı onurturan

:hosgeldin kardeşim ama biraz sakin burda herkes Beşiktaşlı ve takımlarını sevdikleri için konuşuyor Renklilerle konuşamıyoruz bari kendi kardeşlerimizle düzgünce konuşabilelim burda başka taraftar gurupları tartışmaya açık değildir. Aldıkları her karar kendi gruplarını bağlar bizi ilgilendirmez Burdada cevap veremeyecekleri için arkadan konuşma olur gerek yok kendi değerlerimizi küçültmeyelim rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmeyelim. @gokhanwww
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı serti67

hacılarr bukadr toprak nerden gelır rampada calısmamı varmı acabaaa :claps:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı keremfrat1

hacılarr bukadr toprak nerden gelır rampada calısmamı varmı acabaaa :claps:
galıba rampada calışma başladı çunku havaların açması beklenıyodu rampa için bu hafta geçılıcektı rampaya

galıba rampada calışma başladı çunku havaların açması beklenıyodu rampa için bu hafta geçılıcektı rampaya
Bugün fotoya gideceklerin dikkatine :busted_cop:
Yarında sen çekersin artık @keremfrat1

Çevrimdışı serti67

ozamn bır sure stata malzeme gelmez catı kolonu vs gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ozamn bır sure stata malzeme gelmez catı kolonu vs gıbı
Eğer başlandıysa 4 Gün stada giriş çıkış iptal Olacak denmişti , Otopark tarafından sokulabilir belki..

Çevrimdışı quentine83

numaralıda prekast mı yığılıyor yoksa yeni açık köşeden başladılar mı takmaya ?? :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı DrmsAli

Rampa dediginiz kisim yeni acigin arka tarafindan numarali kisma kadar yapilacak olan bolum mu? :ebebe: