Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

olimpiyat stadı kapasitesi 76000. bu kadar futbol için kötü, soğuk, gitmesi gelmesi zor bir stad bile şu kış şartlarında neredeyse full çekiyor. 2 sene önce galatasaray derbisi 80000'ine oynamıştı. 3 tane derbi ve liverpool gibi takımlarla yapacağın maçları düşün. hadi her derbide full dolmasın yılda 76 bine oynanan 2-3 maç. stad 90bin olsa yine dolacak.

41000 kişilik stad beşiktaş'a yeter diyenlere selam olsun.

stadımız küçük. bu yüzen ekonomik olarak çok kaybımız olacak.

gs maçı haricinde hiç bir maçta o stadı dolduramadık ona yaklaşan tek maç trömse maçı oda 62000 di onun dışında 45000 e anca yaklaştık oda büyük maçlarda oda geçen sene oldu kombineliler duble girmişti oda iki maçta trabzon ve bursa maçları vodafone'da ekonomik kaybımız olmaz beklenen kombine sayısına ulaşılırsa geride kalan 5-6 bin bileti almaya para yetmez o stadda 2000 - 2500 liraya satılan biletler olacak şl ye kalırsak kombine fiyatına satılan biletler olur kale arkalarında bu şaka değil gs fener maçında bilet fiyatlarına baktınızmı bizdede farklı olmayacak yeterki fazla kombine satılsın arz talep meselesi bilet çok değerli olacak

Çevrimdışı Anıl

gs maçı haricinde hiç bir maçta o stadı dolduramadık ona yaklaşan tek maç trömse maçı oda 62000 di onun dışında 45000 e anca yaklaştık oda büyük maçlarda oda geçen sene oldu kombineliler duble girmişti oda iki maçta trabzon ve bursa maçları vodafone'da ekonomik kaybımız olmaz beklenen kombine sayısına ulaşılırsa geride kalan 5-6 bin bileti almaya para yetmez o stadda 2000 - 2500 liraya satılan biletler olacak şl ye kalırsak kombine fiyatına satılan biletler olur kale arkalarında bu şaka değil gs fener maçında bilet fiyatlarına baktınızmı bizdede farklı olmayacak yeterki fazla kombine satılsın arz talep meselesi bilet çok değerli olacak
Feyenoord maçı bence 2. dir Necmi abi dolulukta. İnanılmaz seyirci vardı. Arsenal da 3. olabilir. 4 Tromso başka da ona yaklaşan geçen seneki Bursa maçı olabilir 45-50 bin kişi vardı onda da :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

merdivenlerden veriyorlardır artık merdivenler var o ufak fışkırtıcıya bağlıyorlar hortumları tabi içeriye bi yerede şap betonu atılıyor olabilir sadece tahmin  :D
o da mantıklı. yarın çıkar ortaya  :ok:
oradaki en son demirleme aşamasındaki tabla bitince bellki yeşil vinci sökerler diye bir umudum var.
bileziğin altındaki iskeleleri filan mobil vinçle halledebilir herhalde.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

Feyenoord maçı bence 2. dir Necmi abi dolulukta. İnanılmaz seyirci vardı. Arsenal da 3. olabilir. 4 Tromso başka da ona yaklaşan geçen seneki Bursa maçı olabilir 45-50 bin kişi vardı onda da :tabe:
değerli @anilt kardeşim, belirgin olan bir şey ortaya çıkıyor ,hiç kimse bizim bu stadda aldığımız verimi alamaz ,alamadı da.yani bu staddan alınacak en büyük verimi alan bu ülkede en büyüktür ,geçmişte bu stadda oynayanların verilerine baksınlar  ne olduğunu anlarlar medya ile şişirme ile kimseyi kandıramazlar.

Çevrimiçi Necmi

geçen seneki bursa maçı 42000 di yanlış hatırlamıyorsam bu sene arsenal maçıda çok dolu değildi 45 50 arasıdır ama dediğin gibi feyenord maçını unuttum 60000 rahat vardı ama bu senenin en kalabalık maçı perşembe olacak sen gelecekmisin @anilt

Çevrimdışı Anıl

geçen seneki bursa maçı 42000 di yanlış hatırlamıyorsam bu sene arsenal maçıda çok dolu değildi 45 50 arasıdır ama dediğin gibi feyenord maçını unuttum 60000 rahat vardı ama bu senenin en kalabalık maçı perşembe olacak sen gelecekmisin @anilt
Malesef gelemiyorum Necmi abi, malum sınava 3 hafta kaldı iyice yoğunluk arttı. Ama biletimi başka birisine devrettim yerim boş kalmayacak :ok:

Çevrimdışı beşiktaşk

Baskan bu stad bitince bir kitap yazacagim demisti. Daha bugun Dogus'ta yetkili arkadaslarla konustuk.. Bitse de yazsa su kitabi. O zaman bazi seyler gun yuzune cikacaktir.

Kolay degil arkadaslar, kulup borc batagindayken borcu bir disipline sokmak, transfer politikasini A'dan Z'ye revize etmek, sponsorlarin yeniden guvenini saglamak ve tum bunlar yasanirken bir Gezi Olaylari surecinden gecmek (ki taraftardan yana tavir aldigini gostersen bir dert, hukumetten yana aldigini gostersen bambaska bir dert, asagi tukursen sakal yukari biyik o manada), ve tum o hengamede apar topar stadi yikip insaata baslamak.. Olacaktir ufak tefek kusurlar. Fakat bunlari yetkili agiz belirtmedikce anlasilmayacak. Bu iyice asikar oldu. Tek diyecegim sey (bildigim icin degil, hissetigim bu) Baskana guvenin. Besiktas icin sanstir bu adam. Biz de kendisi icin bir sansiz elbette. Fakat bizdeki bu sansi kotuye kullananlari da cabucak unutmayalim.

altıma imzamı atıyorum abicim dugularıma tercüman oldun. Bir kere Başkan koyu Beşiktaş'lı bazı kişiler için kendi işlerini halletmek için kulübü kullanmıyor birde bu tarafından bakmak lazım. Hepimiz ne kadar aşıksak Beşiktaş'a en az o da o kadar aşık... İşini severek yapıyor ... Kendisini gıbtayla izliyor canı gönülden destekliyorum ve şu adamı adı ile anın o malum isim kısatlmasını diyenler vazgeçin artık kendisi Beşiktaş Başkanı lise arkadaşınız değil
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 03:30:13 beşiktaşk ]

Çevrimdışı beşiktaşk

Kendi adima tek bir kistasim var. Biz bu semtten cikmadik ya.. Bizi yok Zeytinburnu yok Kazlicesme yok bilmem ne anasinin nikahina suremediler ya.. Burada degil kompakt bir kompleks, bir gecekondu bile yapsalar kafidir benim nazarimda. Bu semtin, bu stad lokasyonunun yani acikcasi bu topraklarin bende ve inaniyorumki benim gibilerin hatirasi coook fazla. Gumussuyu'nda, Abbasaga ve Sahil Parkinda, Macka Parkinda, daha dun gibi gozumdedir rahmetli Optik'in sabahin 8'inde Kapali'nin karsisinda kafasina Caymaz'dan kurek yedigi sabahlamasinda, daha sayilamayacak nice anilarda, degeri cok. Oraya dikilecek bir avm bir hotel cogu insani birakin tribunden sogutmayi kahrindan oldururdu oldurur. Yok Vodafone'mus, yok bilmem neymis. Takim sokakta oynasin yeri gelir kaldirimdan desteklerim kendi adima. Ama kendi semtimin sokaginda kendi kaldirimimda. Hasbi'de demlenmektir, Kazan'da planlama yapmaktir, stada kadar agaclarin golgesinde hur ve yek sarkilar soyleyerek stada gitmektir Inonu. O yuzden keyif almaya bakalim. Daha bugun konustuk. Zuma'mi acilacak diye zarflarken yetkililere, cok cok daha fazlasi dendi bana. Suna inanin, bu adam bu Baskan uluslararasi bir kupa aldirma niyetinde. Bunu basaramayacak kapasiteyi farkettigi anda ne Bilic tanir ne baskasini. Bize dusen destektir, moral vermektir. Bu stadyumda calisan emekcilere goturulen baklavalarin bile cok buyuk morali var herkesin uzerinde. Biz burada klavye basinda genis genis yaziyoruz. Orada durum boyle degil. Halden anlamamiz, destegimizi esirgemememiz lazim.

Umuyorum bir nebze farkindalik yaratabilmisimdir.

okurken gözlerim doldu yemin ederim...

Çevrimdışı Django

hayır tam tersi 40 tl olan bilet 80 tl olacak aynı ciroyu yakalayacaksın ve dolması için dua etmeyeceksin zaten kapalı gişe oynayacak olimpiyatta 2 maç dolu oynarsın vodafone arenada hemen hemen her maçı hangisi gelir açısndan daha iyi sen düşün şimdi :)
Aynen katılıyorum efe kardeş

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Havalar ısınacakmış bu günden itibaren prekast show bekliyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Tribunler sahaya yakın olduğu için kale arkalarına ağ gerilirmi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribunler sahaya yakın olduğu için kale arkalarına ağ gerilirmi?
Evet File gerilecek
Ş.Saraçoglu ve Toki arenadaki gibi Tel orgu olacağına File olsun sıkıntı değil , File olacağını @bjk_mabet abi söylemişti burada :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni yapılan Stadyumların neredeyse tamamında File var
Şimdi Aklıma takıldı bi sorayım dedim , Uefa Ve Tff kurallarında Kale Arkası yakın olan stadyumlarda kale Arkasına File takılması zorunludur diye bir madde varmı Yoksa tamamen kuluplerin inisiyatifinde olan birşey mi :alala: :alala:
Çünkü Almanya'daki bütün stadlarda File var , Turkiyede yeni yapılan Stadlarda ise Ş.saraçoglu ve Toki arenada Tel orgu , Konya , Mersin ve Başakşehir stadyumlarında ise File var .... @Necmi abi @Efe abi
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 10:46:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Rasim

Günaydın bol gollü bir gün dileğiyle  :sevinc :sevinc :sevinc
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın çiçekler şuan tası tarağı topluyo  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Günaydın çiçekler şuan tası tarağı topluyo  :halay:
Arkadaki alani yapmayacaklar mi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaki alani yapmayacaklar mi :)
valla sabah 6 da uyandim 3 saat stadi izledim icerdeki butun esyalarini sahanin ortasina topladilar arkaya stadin disindan calisicaklar sanirim

ysariusta

• Ziyaretçi

O kısım daha epey betonlanmış zaten. Bir kaç foto alınsa fena olmaz. @Ekrem gider mi acaba bugün?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Daha tünel kısmı var. Orası sürecektir biraz. Gitmek için değil ama vinç için herhalde. Vinç sökme hazırlığı sanırım. Bunlar yüklenir gider gibi duruyor. @bjk_mabet bir müşkülümüz var

Çevrimdışı Easthanbool

Paletli vincin boynu hala bükük.Hava güzel gözüküyor ona bir el atsalar aslında. :steamed:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cagdas44

olimpiyat stadı kapasitesi 76000. bu kadar futbol için kötü, soğuk, gitmesi gelmesi zor bir stad bile şu kış şartlarında neredeyse full çekiyor. 2 sene önce galatasaray derbisi 80000'ine oynamıştı. 3 tane derbi ve liverpool gibi takımlarla yapacağın maçları düşün. hadi her derbide full dolmasın yılda 76 bine oynanan 2-3 maç. stad 90bin olsa yine dolacak.

41000 kişilik stad beşiktaş'a yeter diyenlere selam olsun.

stadımız küçük. bu yüzen ekonomik olarak çok kaybımız olacak.

Sığmıyor

Çevrimdışı CanEmre

Paletli vincin boynu hala bükük.Hava güzel gözüküyor ona bir el atsalar aslında. :steamed:
Bugün pazar o yatmaya devam eder büyük ihtimal  :by2:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cagdas44

Bugün pazar o yatmaya devam eder büyük ihtimal  :by2:

Kar yağmadan önce alacalı pazar çalışıyordu ama bence bu sefer zemine taş, mıcır neyse onun dökülmesini bekleyecekler, paletlinin etrafı göl olmuş açılış hareket edemez şuan