Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731076 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

OO bu cok guzel sen mi yaptin yoksa bir yerde mi var?

Twitterdan hocam, az mevzu değişsin güncel bir foto felan var mı derken çıktı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir de konuyu kapatalım , Konuyu uzatmayalım diyen uye sayısıda oldukça fazla , Yahu konuyu neden uzatmayalım , adı üstünde Burası Forum yani tartışma platformu , Onu konuşma bunu konuşma , Şunu uzatma vs vs , Eee geriye ne kalıyor ne konuşacağız ozaman....
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 21:09:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Dünden beri en çok ben bu konuda İleti yazdım , Oyuzden de yazılanlar dolaylı yoldan bana yazılıyor ve banada cevap hakkı doğuyor @Necmi Abi
Smiley yok...
o mesajda hiç bir söz hakkın yok ortaya yazılmış bir mesaj ne adın geçiyor nede seni alıntılamış sadece her yazılan mesaja cevap yetiştirme telaşı içindesin o kadar
ikinci mesajına gelince eleştiri olacak tabiki ama saçmalamayacaksın bu konuda eleştiri olmaz firmaya isim hakkını satıyorsun ya satarsın oraya vodafone arena yazar yada satmazsın oraya Beşiktaş yazarsın ikisinin arasındaki fark 145 M$ bunda eleştirilecek bir şey yokki biz 145 i aldık isim yazdırıyoruz  kimse senin çatına zorla isim yazmıyor vodafone dan memnunum diyorsan saçmalamayacaksın biz o ismi yazsın diye 145 M aldık şimdi niye yazılıyor demek sadece saçmalamadır isim hakkını vermenin ne olduğunu sanıyorsun o stadın adı vodafone arena sen bunu vermişsin isterse her kolonuna adını yazar bir şey söyleme hakkına sahip değilsin kirayı ödeyen kontratı bitene kadar mülkün sahibidir. Sen bütün haklarından vaz geçiyorsun yanlış anlaşılma olmasın kiraladığımız mülk değil mülkün isim hakkı

Çevrimdışı Deniz

Herkes dusuncesini soylemekte özgürdür.
Eleştiri konusunda da ben elestirmeyi ve elestirilmeyi cok seven biri olarak eleştirinin her zaman olmasindan taraftarim, tabi mantik,sevgi,saygi cercevesinde.
Vodafone mevzusuna gelince çift tarafta vodafone yazmasi benim acimdan eleştirilecek bir durum degil.
Ama anlasma sartlarinin tam olarak bilinmemesi bir belirsizlik yaratiyor.

Mesela tribun sponsorluklarina vodafone karisabiliyorsa benim icin skandaldir ve sabahtan aksama kadar elestiririm.
Boyle birsey var mi yok mu Bunu zaman gosterecek .
Zeki abinin de dedigi gibi ilk mali kongrede anlasmanin sartlari açıklanacaktır. Bu sartlari gorup konusmak daha saglikli olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yiğitin yazısını kopyalaıım kenarda kaydettim tekrar tekrar paylasırım arada:)
ugrasmak istemeyen kişiler zaten tamam deyip sıyrılıyor bir hafta sonra yine benzer yorum yapan olunca tekrar o kenera atanlar pat diye ortaya cıkıyorlar cnk kendilerini o zamanda simdide ifade edemdikleri için sürekli ortaya cıkıyorlar sonrada troll damgası yiyorlar aslında işin aslı oyle değil:)
 benim mesela catıdaki karsılıklı yazının olusundan cok abartıya kacması beni rahatsız etmiştir ve catının lansmanlarda seffaf tanıtılması gibi bir detay ya olmazsa diye kafalarda kalmıstır ve bunun üzerinden yürünmeside ayrı rahatsızlık veriyor...neyse artık efenin dediği gibi bitmesine odaklanalım yoksa kimseyi memnun edemeyiz cnk:)
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 21:15:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Eleştiri konusunda da ben elestirmeyi ve elestirilmeyi cok seven biri olarak eleştirinin her zaman olmasindan taraftarim, tabi mantik,sevgi,saygi cercevesinde.
Vodafone mevzusuna gelince çift tarafta vodafone yazmasi benim acimdan eleştirilecek bir durum degil.

Mesela tribun sponsorluklarina vodafone karisabiliyorsa benim icin skandaldir ve sabahtan aksama kadar elestiririm.
Zeki abinin de dedigi gibi ilk mali kongrede anlasmanin sartlari açıklanacaktır. Bu sartlari gorup konusmak daha saglikli olur.
:ok: :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

öğlen 12 de girdim foruma en son çatıda çift yazımı var tek yazımı konusu konuşuluyodu şuan saat 21 11 işten yeni geldim ve yeni girebildim hala aynı konu devam ediyor o yüzden geriye dönük okumayacağım bilmek istediğim sadece yeni açık bilezikte beton başladımı bugün prekast ve çatı kolonu takıldımı

Çevrimdışı yigitcan1903

Kimsenin boyle bir dusunde oldugunu dusunmuyorum. Tabiki elestiri olacak ama bunun icinde elinde veriler olacak.
Cati da cift tarafli Vodafone yazisi olduguu hep gorduk. Farkli bir sey goruldu mu?  Sanki ilk defa bunu gormus gibi yorumlar yapmak cift tarafli vodafone yazisi yaziliyor nasil olur bu demek cokda abesle istigal.
Kimse kimsenin Besiktasliligini sorgulayamaz ve sorgulamaya hakki bile olamaz. Hepimiin ortak noktası Besiktas ama ne hikmetse ayrisma noktasi Besiktas oluyor.
Benim icin ve eminim sizler icinde asil olan Besiktas gerisi tefarruat
@ZEKI abi bu konuya ben de takıldım
Çünkü düşüncem mabet deplasman tribünü konusunda olduğu gibi çatıda yazacak yazı konusunda da ters köşeye yollandı
Çünkü mabetin net şekilde Beşiktaş yazacak dediğini hatırlıyorum (yazabilir değil dikkat)
O bilgiyi kim verdiyse mabete-bu başkan bile olabilir-yanıltmış bilgi kaynağını
Çok önemli bir durum olmayabilir,deplasman tribününün yeri benim için daha büyük handikap mesela ama fikir fikirdir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 21:13:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
öğlen 12 de girdim foruma en son çatıda çift yazımı var tek yazımı konusu konuşuluyodu şuan saat 21 11 işten yeni geldim ve yeni girebildim hala aynı konu devam ediyor o yüzden geriye dönük okumayacağım bilmek istediğim sadece yeni açık bilezikte beton başladımı bugün prekast ve çatı kolonu takıldımı

:biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı smtcglr

Prekastların bitmesi biraz sürecek sanki  :alala:

Yeni açık dışındaki kule vinçlerin pek bi işi kalmadı sanırım 10-15 güne sökerler mi  :alala:

Çevrimdışı ozan062

O degilde Çatıyı koyalım Çatıyı

farugun yaptıgını tekrar paylasalım
tamda istediğimiz aslında:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cagdas44

@ZEKI abi bu konuya ben de takıldım
Çünkü düşüncem mabet deplasman tribünü konusunda olduğu gibi çatıda yazacak yazı konusunda da ters köşeye yollandı
Çünkü mabetin net şekilde Beşiktaş yazacak dediğini hatırlıyorum (yazabilir değil dikkat)
O bilgiyi kim verdiyse mabete-bu başkan bile olabilir-yanıltmış bilgi kaynağını
Çok önemli bir durum olmayabilir,deplasman tribününün yeri benim için daha büyük handikap mesela ama fikir fikirdir

Bu noktada kulübün bilgi akışına koyduğu kısıtlama etkili bence, bazen ortaya yem bilgi atılıp tepki yoklaması dahi yapılıyor olabilir.Geçen çıkan Mart'ta soyunma odası kullanılacak haberi bile bence bir yem haber olabilir. Kulüp olarak son dönemde sıcak çatışmalara girmeyerek daha baskın ve yönlendirici konuma geldik bunun bir alt yapısı varsa elbet bilgi akışı konusunda da çeşitli yoklamalar ile hem kaynaklara güvenilirlik yoklaması hem de takipçilere bir algı yoklaması yapılıyor olanilir.

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Bu şekilde olsaydı , Tam karşısında da Vodafone yazsaydı , Vodafone ne kaybederdi acaba , Ozaman Reklamını yapamazmıydı anlatmak istedigim sadece buydu oysaki...

Çevrimdışı ZEKI

efe yi mentionslarsan sana cevabi verecektir bende islerim nedeniyle disardaydim.

Çevrimdışı Deniz

Bu şekilde olsaydı , Tam karşısında da Vodafone yazsaydı , Vodafone ne kaybederdi acaba , Ozaman Reklamını yapamazmıydı anlatmak istedigim sadece buydu oysaki...
İyi de detayları bilmiyoruz ki @Yunus Emre Dökmeci ..
Belki de bizim kulüp orada Beşiktaş yazmasını hiç teklif bilet etmedi?
Ya da Vodafone en başında bu şartları belirterek sponsor oldu..
Belki de çift taraflı sponsorluk için ayrı para ödeyecek?
Vodafone a kızılamaz.Adamlar sponsor oluyorsa 150 milyon dolara yakın parayı ortaya koyuyorsa her yerde adının geçmesini ister.
Eğer öyle anlaşma yapılmışsa 1 tarafta da Beşiktaşın yazmıyor olmasının sorumlusu firma olamaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yok öyle bir dünya @Deniz özgürüm diyerek herkes istediğini söyleyemez özgürlüğün sınırı başkalarının haklarını gaspedmediğin sürece vardır.

Çevrimdışı Deniz

yok öyle bir dünya @Deniz özgürüm diyerek herkes istediğini söyleyemez özgürlüğün sınırı başkalarının haklarını gaspedmediğin sürece vardır.
Tamam işte @Necmi abi mantık,saygı,sevgi çerçevesinde diyorum ben de  :D

Çevrimiçi Necmi

neden istediğimiz olsun bana kalsa hiç bir şekilde yazı falan yazmazdım orda Beşiktaş yazısının hiç bir anlamı yokki mal satmıyoruzki adımızla reklam yapalım orda vodafone yazısınında olmasına da karşıyım ama adamlar ticari firma tanıtım ve imaj kaygıları var yazdırmaları normal ama Beşiktaş adını yazmanın normal bir durumu yokki stadımızın çatısına Beşiktaş yazarsak imajımızmı yükselecek yazmazsak dahamı az tanınır olacağız

Çevrimdışı ZEKI

Anlasma ile ilgili herhangi bir bilgi sahibimiyiz?
Sen eve kiraci olarak girerken ev sahibi ne diyor? Ayin besine kadar kirayi odeyeceksin, su kadar depozite vereceksin, tadilat benim iznim olmadan yapamazsin civi bile cakamazsin bina aidatlarini odeyeceksin. Hatta ozel hukumlerle demirbas ile ilgili bir masraf cikarsa onu bile odeyeceksin diyen ev sahipleri var. Sen bu sartlari kabul ederek evi kiraliyorsun. Kiraladigin zamanda o ev bu sartlara uydugun muddetce senin. Bizim anlasmanin ne oldugunu kimse bilmiyor. Catida ne yazacak tribunlerde ne yazilacak. Cep shop nerde olacak. Konserler de paylasim nasil olacak ? Bunlari bilen BJK Yönetim Kurulu detay anlasmalarida herkese aciklamazlar. Yonetimlerin hesap verecegi tek mevkide kongre ve divan kuruludur.
Adamlar sana 150 milyon a yakin para verecek, bazi seyleri de istemistir herhalde neden olaya boyle bakmiyorsun. Stadimiz yapiliyor hemde eski yerinde, modern bir stad yapiliyor.
Bardagin  yarisi bos diyecegimize, yarisi dolu diye mutlu olmuyoruz ?

Çevrimdışı Efe

çatı kolonu takıldı prekast az takıldı yeni açıkta bileziğe daha beton başlamadı başlayabilir kalıplama bitmiş gibi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yahu büyütmeyin bu kadar çatıda Vodafone yazar koltuklarda Beşiktaş yazarız can sıkılacak bir konu değil  :)

Çevrimdışı Efe

efe yi mentionslarsan sana cevabi verecektir bende islerim nedeniyle disardaydim.

:D cevap verildi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI