Yunus Emre'nin özelinde değil sadece, aynı zamanda genel bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum
Forumda herhangi bir genel kanının aksine bir görüş sunulunca,sunan kişi trol damgası yiyebiliyor,renkli olduğundan şüpheleniyorum diye seslenilebiliyor
Yahut dayanak sunmaksızın yalnızca çoğunluk olmanın verdiği üstünlükle kişi fikrinin saçma olduğuna ikna edilmeye çalışılıyor
En olmadı ortaya laf atılmak şekliyle kişi tacize uğratılmaya çalışılıyor
Önce şunda anlaşalım
Genel kanı her zaman doğru olan değildir
"Böyle bir durum yok" deyip görmezden de gelmeyin durumu
Yalnızca forumla ilgili değil bu vaziyet;Türkiyede hastalık haline gelmiş hem de hepimizin zaman zaman muzdarip olduğumuz zaman zaman da bizzat kendisi olduğumuz bir hastalık
Desteklediği fikre göre azınlıkta kalan ötekileştiriliyor
Şartlara göre istediğinin olmasına imkan yok arkadaşım/Beşiktaşlı kardeşim demek başka,bir noktada o adamı taşa topa tutmak başka
Velev ki yanlış düşünüyor(ki tek kişi bile olsa farklı düşünen bu genel kanının doğruluğunu ıspatlamaz) mahalle baskısı tadında tepkiler hoş değil
Hayır bir şey değil karşıdakini ikna etmek bir yana,sırf inadından konuyu körüklemesine de neden oluyorsunuz
Katılmadığınız durumlar-fikirler olabilir bunu da kişiyi alıntılayarak yazmaktan çekinmeyin,neticede forum diyoruz dimi laf sokma yarışması yapmıyoruz
Ortaya sallanan yorumlar kendinizi tatminden öteye geçmez
Ha egomu tatmin etmek bana yeter diyorsanız amenna
Ama şunu aklınızdan çıkarmayın burda öneriler sunan(size göre mantıksız ya da saçma olabilir belki sizin önerileriniz de başkasına göre saçmadır)kişi Beşiktaşı en az sizin kadar düşünüyor,renkli vs de değil