Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731439 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açık bilezik bittiğine göre, pazartesi vinci sökerler. Aşağı yukarı eski açık numaralı kısmında az bir kısım hariç yeterli dayanıklılığa ulaşmıştır testere kirişler, patır patır dizilebilir prekastlar.

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Vodafone nun verdiği 10 milyon doları

türk telekomun verdiği 15 milyon dolara değişmem

sonuç olarak dünyanın heryerinde bilinen bir firma ve gayet profesyonel işler çıkarıyorlar

stadın en güzel yerinde vodafone corner açmakta stadın üstüne adını yazdırmakta hakları

karşılıklı güzel bir anlaşma

win win

Çevrimdışı capo di capi

Millet sponsor bulamıyor. Biz koskoca Vodafone'u beğenmiyoruz iyi mi?   :alala:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı yigitcan1903

Anlaşma umarım tribünlere sponsor almaya engel olacak şekilde yapılmamıştır
Mali kongrede vodafone ile yapılan anlaşmanın detaylıca madde madde dokümana eklenmesi gerek
Anlaşma neleri içeriyor,nelere söz vermişiz,fesih şartları neler üyeler bilmeli

Çevrimdışı Efe

aynen bu stadin yapimini finanse etti adamlar sayelerinde kredi cekebildik belkide izler yurudu ileriye donuk para akisi vodafone sayesinde oldu stadta isimleri heryerde yazabilir 15 sene sonra anlasmalara gore isim degisir sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

IMG ile ne üzerini anlaşma sağlandı? izlemiştim ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum
Loca satışları konusunda anlaşma detayları tam aklımda değil

Beğenmediğimizi , Takdir etmediğimizi kim soyledi :alala: :alala: Sadece bazı yerlerde Çok fazla taviz verildigini söylemek suç mu :alala:

Çevrimdışı ozan062

Siyah ve beyaz koltuk siparişi verilmiş olabilir ama dizilim kesinleşmemiş olamaz mı ?

bu beni cok rahatlattı :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Beğenmediğimizi , Takdir etmediğimizi kim soyledi :alala: :alala: Sadece bazı yerlerde Çok fazla taviz verildigini söylemek suç mu :alala:
senimi alıntıladı ortaya konuşmuş neden üstüne alıp cevap veriyorsun ne tavizi verilmiş vodafone oraya ve göğüse adını yazdırmak için sana 145 M$ ödüyor istemiyorsan vermezsin isim hakkını olur biter bu işin kelime kelime tanımı taviz değildirki karşılıklı menfaat ilişkisi yoksa mecburmuydukta taviz verdik herkese cevap vermeyi kendine görevmi belledin birde şu smileyleri kulanma şeklini bırak o kadar çok kullanıyorsunki yazdığından bir şey anlaşılmıyor forumu panayıra çeviriyorsun her şeyin bir tadı vardır sen smileylerin arasına kelime yerleştiriyorsun

Çevrimdışı ozan062

doğru millet bitmiş stadına 300 M luk sponsor buluyor ya bizde bulurduk sen bayernin falan isim haklarına bir bak ondan sonra 300 M u telafuz et kim verir Türkiyeden bir takıma 300 M az mantıklı olun o parayı alabilecek dünyada kaç takım var belki real ve barselona bir nebzede MU olabilir kendimizi dev aynasında görmeyelim millet formasına isim sponsoru bulamadı siz bir şeylerin farkında değilsiniz uçak biletine forma reklamı alıyorlar :D büyük ihtimal havuzda patlayacak o paralarla yayın geliride olmayacak önümüzdeki sene çok şeye gebe Demirören bir dönem daha Başkanlık yaparsa renkliler bitti demektir bize bir şey olmaz biz şerbetliyiz :kop:

barca 30 yıllıgına 300milyona satıcaktı yani hiçbir zaman 10 yıllık 300milyon olamaz zaten onu gecelim biz hayli standartlarda bir paraya verdik zararda zaten değiliz :ok:
ama yani bizi zor duruma bırakmayıp bastan bu kaynaklar saglansaydı bu kadar işi sıkıntıya sokmazdık süre olarak,, aylar aylar sonra kırdırmaya izin verdiler yada söyle diyelim aktifte odemelerin  vodafone kaynagıyla yapılacak olması,,, fakat bunu  o agır sarttları yaparken en basta izinv erselerdi biz böyle sürelerle ugrasmayacaktık zaten kızılan nokta bu kongre üyeleri zaman zaman bu konuda sikayetlerini baskana dillendirdiğini biliyorum ama hiç cevabını duyamadım acıkcası merak ediyorum acaba yapılma esnasında birseyler cıkacagındanmı  korktular:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar cok mu saf siniz numara mi yapiyorsunuz?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

liverpool maçında tek renk kıpkırmızı kale ağları çok hoş duruyordu. biz de simsiyah yapalım.
Benim de cok hosuma gitti.. Biz genel de damali yapiyoruz daha belirgin olmasi icin..Tek siyah o kadar da belirgin olmuyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

senimi alıntıladı ortaya konuşmuş neden üstüne alıp cevap veriyorsun ne tavizi verilmiş vodafone oraya ve göğüse adını yazdırmak için sana 145 M$ ödüyor istemiyorsan vermezsin isim hakkını olur biter bu işin kelime kelime tanımı taviz değildirki karşılıklı menfaat ilişkisi yoksa mecburmuydukta taviz verdik herkese cevap vermeyi kendine görevmi belledin birde şu smileyleri kulanma şeklini bırak o kadar çok kullanıyorsunki yazdığından bir şey anlaşılmıyor forumu panayıra çeviriyorsun her şeyin bir tadı vardır sen smileylerin arasına kelime yerleştiriyorsun
Dünden beri en çok ben bu konuda İleti yazdım , Oyuzden de yazılanlar dolaylı yoldan bana yazılıyor ve banada cevap hakkı doğuyor @Necmi Abi
Smiley yok...

Eleştirmek kotu birşey değildir tam tersi iyidir
Eleştiriye karşı neden hemen karşı saldırıya ve ya Savunmaya geçiyorsunuz
Hiç bir şeyi sorgulamayalımmı yani , Koyun gibi herşeye eyv mı diyelim
Halbuki yonetimide , Vodafone yi de begeniyorum ve destekliyorum ama Bir Beşiktaşlı olarak bazı şeyleride tabiki eleştirecegim ve sorgulayacağım..

Çevrimdışı Efe

Halbuki yonetimide , Vodafone yi de begeniyorum ve destekliyorum ama Bir Beşiktaşlı olarak bazı şeyleride tabiki eleştirecegim ve sorgulayacağım..
desence demesende bisey degismeyecek bu konuda hersey anlasmalarla belirlenmis o yuzden stadin bitisine konsantre olalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı ZEKI

Elestirebilmen icin detay bilgilere sahip olman lazim. Hep soylenti ve duyumlar uzerine konusuyoruz. Vodafone bu kadar parayi belli sartlar altinda vermistir veya vermemistir. Hic bir sey bilmiyoruz. Hesap sorulacak ve bunlarin konusulacagi yer kongredir, idari kongredir mali kongredir veya divan kurulu toplantisidir. İlk mali kongrede eminimki bazi muhalif uyeler bu anlasmanin sartlarini gundeme getirecek ve soracaklardir. BJK TV dende canli olarak izleriz.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı yigitcan1903

Yunus Emre'nin özelinde değil sadece, aynı zamanda genel bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum
Forumda herhangi bir genel kanının aksine bir görüş sunulunca,sunan kişi trol damgası yiyebiliyor,renkli olduğundan şüpheleniyorum diye seslenilebiliyor
Yahut dayanak sunmaksızın yalnızca çoğunluk olmanın verdiği üstünlükle kişi fikrinin saçma olduğuna ikna edilmeye çalışılıyor
En olmadı ortaya laf atılmak şekliyle kişi tacize uğratılmaya çalışılıyor
Önce şunda anlaşalım
Genel kanı her zaman doğru olan değildir
"Böyle bir durum yok" deyip görmezden de gelmeyin durumu
Yalnızca forumla ilgili değil bu vaziyet;Türkiyede hastalık haline gelmiş hem de hepimizin zaman zaman muzdarip olduğumuz zaman zaman da bizzat kendisi olduğumuz bir hastalık
Desteklediği fikre göre azınlıkta kalan ötekileştiriliyor
Şartlara göre istediğinin olmasına imkan yok arkadaşım/Beşiktaşlı kardeşim demek başka,bir noktada o adamı taşa topa tutmak başka
Velev ki yanlış düşünüyor(ki tek kişi bile olsa farklı düşünen bu genel kanının doğruluğunu ıspatlamaz) mahalle baskısı tadında tepkiler hoş değil
Hayır bir şey değil karşıdakini ikna etmek bir yana,sırf inadından konuyu körüklemesine de neden oluyorsunuz
Katılmadığınız durumlar-fikirler olabilir bunu da kişiyi alıntılayarak yazmaktan çekinmeyin,neticede forum diyoruz dimi laf sokma yarışması yapmıyoruz
Ortaya sallanan yorumlar kendinizi tatminden öteye geçmez
Ha egomu tatmin etmek bana yeter diyorsanız amenna
Ama şunu aklınızdan çıkarmayın burda öneriler sunan(size göre mantıksız ya da saçma olabilir belki sizin önerileriniz de başkasına göre saçmadır)kişi Beşiktaşı en az sizin kadar düşünüyor,renkli vs de değil

Çevrimdışı murat_

Bence forumdaki asıl sorun herkez duymak veya görmek istediği şeyleri duymak ve görmek istiyor o olmayınca hemen kandırıldik yalan soylendi  falan kendi attığımız iddaa ya veya yalana daha sonra kendimiz inanıyoruz :D :bandit:

Yunus Emre'nin özelinde değil sadece, aynı zamanda genel bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum
Forumda herhangi bir genel kanının aksine bir görüş sunulunca,sunan kişi trol damgası yiyebiliyor,renkli olduğundan şüpheleniyorum diye seslenilebiliyor
Yahut dayanak sunmaksızın yalnızca çoğunluk olmanın verdiği üstünlükle kişi fikrinin saçma olduğuna ikna edilmeye çalışılıyor
Önce şunda anlaşalım
Yalnızca forumla ilgili değil bu vaziyet;Türkiyede hastalık haline gelmiş hem de hepimizin zaman zaman muzdarip olduğumuz zaman zaman da bizzat kendisi olduğumuz bir hastalık
Şartlara göre istediğinin olmasına imkan yok arkadaşım/Beşiktaşlı kardeşim demek başka,bir noktada o adamı taşa topa tutmak başka
Velev ki yanlış düşünüyor(ki tek kişi bile olsa farklı düşünen bu genel kanının doğruluğunu ıspatlamaz) mahalle baskısı tadında tepkiler hoş değil
Hayır bir şey değil karşıdakini ikna etmek bir yana,sırf inadından konuyu körüklemesine de neden oluyorsunuz
Katılmadığınız durumlar-fikirler olabilir bunu da kişiyi alıntılayarak yazmaktan çekinmeyin,neticede forum diyoruz dimi laf sokma yarışması yapmıyoruz
Ama şunu aklınızdan çıkarmayın burda öneriler sunan(size göre mantıksız ya da saçma olabilir belki sizin önerileriniz de başkasına göre saçmadır)kişi Beşiktaşı en az sizin kadar düşünüyor,renkli vs de değil
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ZEKI

Önce şunda anlaşalım
Kimsenin boyle bir dusunde oldugunu dusunmuyorum. Tabiki elestiri olacak ama bunun icinde elinde veriler olacak.
Cati da cift tarafli Vodafone yazisi olduguu hep gorduk. Farkli bir sey goruldu mu?  Sanki ilk defa bunu gormus gibi yorumlar yapmak cift tarafli vodafone yazisi yaziliyor nasil olur bu demek cokda abesle istigal.
Kimse kimsenin Besiktasliligini sorgulayamaz ve sorgulamaya hakki bile olamaz. Hepimiin ortak noktası Besiktas ama ne hikmetse ayrisma noktasi Besiktas oluyor.
Benim icin ve eminim sizler icinde asil olan Besiktas gerisi tefarruat