Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

burda söyleyemezsin sen dua et maç günü ben forumda değildim o gece attığın her mesaj bu forumdan kayıt silme sebebi @Çağrı yumuşak davranmış benim bu forumda Beşiktaş değerlerine küfür ve hakarete tahammülüm yok en yumuşak davransam bundan sonra atacağın tüm mesajları moderasyon onayına düşürürdüm :D iyi yırttın ama her zaman bu kadar şanslı olamazsın @Yutek71 o yüzden kullandığın kelimelere dikkat et şimdi başka yerlerde Başkanımıza sövüyorlar başka yerde söyleniyor diye burdadamı izin verelim savunma şeklin bile yanlış
Tamam abi sorun yok dikkat edicem :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bayern münih allianz arenadan senelik  6 milyon € alıyor. üstelik o stad 1860 münih ile ortak kullanıyor. başkan stad ismini gerçekten iyi pazarlamış. @Necmi
öyle tabi umarım gelecekte dahada iyi olur

Çevrimdışı Sahin53

Eski açık bilezik betonlandı mı ? Bitti mi orası?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bayerni mi vericez örnek olarak adamlar 1 euro kazansa 30 centini devlete veriyor ne kazanacaklar?? Anlaştığımız firmanın onların sponsorundan az mı parası var? Hayır. Dünyanın 2. si gsmde. Manu sadece formadan 40-50 milyon alıyor yıllık onların sponsorlarıyla karşılaştırılamaz bizimkiler.

Marka değeri sıfır olan başarısı olmayan kulübe 150 milyon veriliyorsa ve stad takımın kurtuluşuysa stad bittikten sonra gelecek başarıların ardından yine 150 milyona falan mı anlaşılacağını sanıyorsunuz? Allah ın dağındaki arenayla bizim stadımız nerdeyse aynı paraya geliyorsa bu sadece zor durumda olmaktandır. Yönetimi sevebilir ya da sevmeyebilir insanlar. Ben seviyorum ve kalmasını istiyorum. Fakat istiyorum diye de Beşiktaşın bir lira daha az kazanmasına seyirci kalamam. Fikirlerime karşı haklı ve haksız olduğumu belirtirken keşke daha sıcak davranabilsek. Neyse önemli olan ortak payda Beşiktaştır.

İyi günler.
çok ilginç fikirler gerçekten daha önce hiç duyulmamış, aydınlatıcı, ufuk açıcı, yalnız küçük bir kusuru var bilgisiz fikirler bunlar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne sıkıntılı bir durumdur bir gün anlarsın umarım

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx senin füme merdivenler yalan oldu heralde.. beton rengi kalacakmış merdivenler
sarı ve turuncu olmasında problem değil @sallapati
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

çok ilginç fikirler gerçekten daha önce hiç duyulmamış, aydınlatıcı, ufuk açıcı, yalnız küçük bir kusuru var bilgisiz fikirler bunlar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne sıkıntılı bir durumdur bir gün anlarsın umarım

Ne hakkında ne bildiğimi bilecek kişi sen değilsin öncelikle onu bil. Karşındakiyle alay etmeye çalışmadan önce kendi düşünce sınırlarını bilmen lazım. O hakkı sana kimse vermedi. Orda günün şartları için bir fikir sunmadım gelecekte daha fazla kazanacağımızı söyledim şayet sunsam da şirketin kararları bu forumdakilerle değişecek değil. Onlarca kelime içerisinden dediklerimi cımbızla çekip boş yorumlar yapma. Bana yapamazsın. Düzgünce yazarsan düzgünce cevap alırsın. Burası forum diye her önüne gelen her istediğini yazamaz. Uslubuna dikkat etmek zorundasın.

Konuya damdan düşer gibi damladın hakaret ettin bana karşılık ver diye bağırıyor mesajın. Bir daha mesajımı alıntılayıp bildirim düşürmezsen sevinirim.

Çevrimdışı ahmetx

Ne demek abi rica ederim.  :)

San Mames stadyumu zemininden çok güzel resim çekmişler. Havalar düzeldiğinde yeni açığa doğru böyle bir resim çekme imkanı birisi yakalıyabilirse çimi değerlendiriz. :)

@keremfrat1 duyurulur :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Alt tribünler beyaz olacağına göre , Yeni açıkta ki Bjk yazısı keşke siyah olsaydı , Kırmızı biraz sırıtacak gibi geldi bana @anilt sen ne düşünüyorsun, Bence Beyaz koltuk üzerine Siyah yazı daha Asil durur :tabe:
:claps: :claps:

Çevrimdışı arda

Herkese iyi günler, yine çok tatlı sohbet olmuş, 9 sayfa geriden gelerek okudum. @Çağrı şu kargalar, tinerciler (Allahım yarabbim bu ne ya) vs. çok haklısın, ergenin biride yok bunların uçağı düşmedi mi felan gibi yorum yapmıştı. Bu güzide forumun selameti ve nezihliği açısından bu tarz ilkel söylemlerden uzak durmanın herkese en başta bireye yararı var. Havuz problemi kesinlikle algı yönetimi ne yapacaklarını şaşırdılar yok önce 1M üye şimdi bu karın ağrısı. Kaldı ki hiç bir para babası senin sadece evinde oynayacağın maçlara bu paraları vermez. Ypk havuz dağılırsa da zaten Yeni stad açılışı rüzgarıyla + Şampiyonlar Ligi + Vodafone kim nekadar para kaldıracak görülür.

Sponsor Mevzusunda: Incik cıncık çok takılmaya gerek yok arkadaşlar. Romantikler Mantıksallar çok yerinde tespit. Magazine girmeye de gerek varmı bilmiyourm ama Ahmet Çakar'ın böyle bir yorumu olmuştu neden Beşiktaş bu sene hep ingiliz takımlarıyla oynadı :D Allahım sana geliyorum :D Çok doğru bir zamanda çok doğru bir birliktelik. Güzel bir planlama, Vodafone Türkiye piyasasında (Buna yakın komşularımız da dahil) büyümek istiyor, bizde Avrupa'da kupa istiyoruz. Milangaz 200M de verseydi olmazdı bu işler. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Şu Liverpool'u geçersek bu sezonun işini yapmış olacağız. Inşallah bakalım. resimlerde şahane eline sağlık @keremfrat1
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 17:13:05 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

Olmayacağını biliyorum da Şuralara da Beşiktaş arması koysak bari?
yazılardan çatının ışık geçirgenliği ne kadar azalır acaba?

Çevrimdışı ahmetx

15 yıl için değil 10 yıl +5 yıl yani on yıl 120 milyon dolar biz ile vodafon isterse 5 yıl daha aynı şartlarda devam edecek   :tabe: :tabe:
bu + 5 yıl aynı şartlarda devam opsiyonu iyi olur mu sizce?

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Deniz

yazılardan çatının ışık geçirgenliği ne kadar azalır acaba?
Ben mevcut çatının membran kısmının geçirgenliğinin pek yüksek olacağını düşünmüyorum abi.Çok etki etmez bu nedenle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Türkiye'de herhangi bir kulüp yada böyle bir isim anlaşmasından bu para çıkmaz.
1-Boş tribünlere oynuyor. Hemde şu kadar boş:bilet Kayseride 1 TL. Yani yol daha pahalı. Gelen yok.
2-Forma satışı sadece Türkiye'de satarsın. Türklere satarsın. (Gurbetçilere) Pazar bu kadar. MANU deniliyor ama o takımlar yedi düvele satış yapıyor.
3-Stattan ev fazla bu alınabilir. Toyota forma anlaşması 4 milyon $ dı. Sonrasında çok büyük bir skandal yaşadık. Sonra Avrupaya gidemedik. Bütün bunlar varken harika bir anlaşma yapıldı. Ben o tarihteki duruma göre değil potansiyele göre bir anlaşma yapıldı diye düşünüyorum.
15 yıl sonra muhtemelen yine aynı paralar olacaktır. Fazlası bana kalırsa hayal bana kalırsa.

Çevrimdışı hsyn

Komple beyaz tribün gayet şık duruyor bence

Çevrimdışı src35

bu + 5 yıl aynı şartlarda devam opsiyonu iyi olur mu sizce?
burda sanırım yanlış bi bilgi söz konusu 15 yıl stat isim sponsoru , 5 yıl forma göğüs reklamı vodafone'a ait
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 17:16:58 src35 ]

Çevrimdışı Oktay

bence vodafon dolaylı yollardanda bize para kazandırıyor mesela şu 1-3-5 lira aylık abonelik.. burdan bile en az yıllık  13-15 milyon lira para geliceği söyleniyoki tribün sponsorundan bu kadar alamazssın..

Çevrimiçi Necmi

burda sanırım yanlış bi bilgi söz konusu 15 yıl stat isim sponsoru , 5 yıl forma göğüs reklamı vodafone'a ait
10+5 yıl isim hakkı 3+2 yıl forma göğüs reklamı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Komple beyaz tribün gayet şık duruyor bence
Ben başka Bi detaya dikkat çekeceğim, bu resimdeki stadda Merdivenler Ters Çatal ve kotu gorunuyor :iscrewy: Bu Şekilde olacağına Normal Çatal merdiveni tercih ederim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Vodafone firmasına birkaç gündür neden bu kadar takıldık anlam veremiyorum, benimde şüphelerim vardı ama hepsini bir bir kırdı adamlar, ortada stat yok firmanın 1 senedir yaptığı reklamlar katkılar ortada, anlaşma süresinden bu güne kadar geçen zamanda Vodafone ile Beşiktaş'ı artık bir bütün görüyorum, Vodafone bu katkıyı aynı hızda devam etsin bırakın Çatıyı alnımın ortasın Vodafone Arena logosu alırım.  :halay:   :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

bence vodafon dolaylı yollardanda bize para kazandırıyor mesela şu 1-3-5 lira aylık abonelik.. burdan bile en az yıllık  13-15 milyon lira para geliceği söyleniyoki tribün sponsorundan bu kadar alamazssın..
en az o kadarda konserlerden gelir diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı ALBATROS

kale ağları ve çimlere de vodafone logosu işlensin  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

kale ağları ve çimlere de vodafone logosu işlensin  :busted_cop:
parasını verecekse neden olmasın :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Belki konu dışı gibi olacak ama Liverpool maçında kırmızı kale filelerini görünce aklıma geldi bizimkilerde siyah olursa çok iyi olur diye düşünüyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba