Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732255 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

Stadla ilgili tek merak ettiğim konu şu vip koltuklar vs hariç normal taraftar koltuğu 41,903 mü olacak yoksa vipler vs. hepsi toplam 41.903 mü olacak  :alala:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yucel11

@Yucel11  sana da teşekkürler hakkın ödenmez.
Ne demek abi rica ederim.  :)

San Mames stadyumu zemininden çok güzel resim çekmişler. Havalar düzeldiğinde yeni açığa doğru böyle bir resim çekme imkanı birisi yakalıyabilirse çimi değerlendiriz. :)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar ben bayadır giremiyorum foruma, takipte edemiyorum, geçen gün sordum arada kaynadı gitti. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Vinçler ne zaman kalkıyor? Ne kadarlık işleri kaldı?
ay sonu kalkacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadla ilgili tek merak ettiğim konu şu vip koltuklar vs hariç normal taraftar koltuğu 41,903 mü olacak yoksa vipler vs. hepsi toplam 41.903 mü olacak  :alala:

şuan herşey dahil toplam kapasite 41.903 ama açıldığında kaç olacak kimse bilmiyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Numaralı arka yürüyüş yolunda beton mu var @Efe
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tahsin Ç.

İyi sabahlar, bu stadın koltuk renk planında kırmızı kullanımı sadece BJK yazısında mı olacak ? Beklentim odur ki alt beyaz ve üst siyah olacaksa arasında ki geçişi tek veya çift sıra kırmızı koltuklar yapsın, formada da bu 3 rengin uyumunu görüyoruz, görsel olarakta inanılmaz iyi duracağını tahmin ediyorum, Satat çatısında isterlerse 4 kere Vodafone yazsın dert değil ama karşılıklı kendini tekrarlayan Vodafone yazısının olması görsel açıdan güzelim Çatıya kıyım olacak, bir taraf Logo diğeri yazı bile olsa kabulüm ama bu şekilde hoş durmayacağı renderlardan bile kendini belli ediyor. Neyse sabahın köründe kendime dertlendirmeyeyim boş yere.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 04:37:05 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın harika bir hava var emekçilerimize kolay gelsin

Çevrimdışı ahmett.67

Gunaydın harika bir hava var emekçilerimize kolay gelsin
Güneş çalışanların gözünü alabilir. :D :D :D

Çevrimiçi Rasim

günaydin ahali  :sevinc :sevinc :sevinç perşembe sendromundan anca cikabildim :bandit: :bandit: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

oraya 1 çatı kolonu yazmanızı daha rica edicim.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

SanMames teki bu tribün giriş çıkışları VodafoneArena  da olsa demedğinizi bırakmazdınız  :)

Çevrimdışı izorlu85

günaydın millet. 1 Mart yine İstanbuldayım. Aşkım sana  geliyorum...  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Serkan7738

Güneşli bir cumartesi gününden herkese günaydın  :icool:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türken

yeni açığa bir çatı kolonu daha diktiler

Çevrimdışı doctore

oraya 1 çatı kolonu yazmanızı daha rica edicim.  :bandit:

kaç takıldı kaç kaldı bilen var mı?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

SanMames teki bu tribün giriş çıkışları VodafoneArena  da olsa demedğinizi bırakmazdınız  :)
53 bin kişilik bir statta kurtarıyor yine o kapılar
Alt katta olmaması dengelemiş durumu
42 bin kişilik stada fazla gelir ama tabii  :)

Çevrimdışı Efe

Yeni acik bilezikte kaliplama yapilmis ve beton araci gelmis bu ne hıź :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kaç takıldı kaç kaldı bilen var mı?
bugun bi kac foto gelmesi lazim 35 gecti zannedersem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

53 bin kişilik bir statta kurtarıyor yine o kapılar
Alt katta olmaması dengelemiş durumu
42 bin kişilik stada fazla gelir ama tabii  :)

Olsun kardeşim yinede  laf edilirdi :) 8  - 10 bin için  2 şer kapı fazla denilirdi...

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta iceriye sap betonu atiliyor gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni acikta iceriye sap betonu atiliyor gibi gorunuyor
Paletli bugün de mi çalışmıyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık