Herkese selam, forum 10 numara buna hiç şüphe yok. Ama bazen kesin netleşmiş bilgiler üzerine iyi çok yorumlar ve tavsiyeler yapılıyor. (iyi niyetle tabiiki) Özellikle bugün koltuk - merdiven renkleri ve kredi meselesi üzerine bircok yorum okudum. Arkadaslar dediğim gibi kesinleşmiş bu olaylar, o da şu: koltuklar net şekilde üst kat ve localar tamamen SİYAH, alt kat tamamen BEYAZ olacak. Yeni acık alt kat beyaz üzerine kırmızı olarak BJK yazacak kale arkasında. Stada kuşbakışı bakıldıgında da hem numaralı hem de kapalı beyaz çatı kaplaması üzerine (catı şeffaf değil) kırmızı renkte ve bütük puntolarla kücük harf kullanılarak logosu ile birlikte VODAFONE yazacak. Ki buna gore su an catı kapmala uretımı yapılıyor. Sonradan işçiler cayı üzerine cıkıp ellerıyle VODAFONE yazmayacak. Üretım ona gore yapılıyor. Koltuk arasındaki merdiven koridorlarında herhangi bir boyama sozkonusu degıl. Su an prekast ne renkse o renk kalacak, yani beton rengi.
Kredi meselesi de şu: su an 100 milyon kredi onaylandı ve kullanılmakta. Ama klup bunu nakit olarak almadı. Aktifbank sadece ve sadece stada yapılan harcamalarda fatura karsılıgında ilgili firmalara odeme yapıyor. Bu odeme 100 milyon tükenene kadar devam edecek. Ornegın su an sallıyorum 20 milyonluk odeme yapmıstır firmalara, içeride stad için harcanacak 80 milyon kalmıstır falan. Kredinin geri odemesı konusu su an belli degıl. Ama başkan buyuk ıhtımalle o parayı geri odemez ve tribunlerden bırının adı 5-10 yıl neyse ederi AKTİFBANK adını alır.
Koltuk renklerı kurulum vs ile ilgili benım de cok temennım var tabi ama bu bılgıler net ve o sayılara gore uretımler basladı bile. Baslamamıs olsa zaten ıyıce gecıkecek acılıs. Herkese iyi muhabbetler
Saygılarımla