Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733033 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

yiğitcan kırmızıdan senin için vaz geçtim bende siyahtan yana oyumu kullanıyorum :D
Helal be abi  :D Siyah çok klas dimi  :naughty:

Çevrimdışı Yucel11

Kırmızıyı merak ettim.Sizin içinde ekliyeyim.

Çevrimdışı küfeki

Herkese selam, forum 10 numara buna hiç şüphe yok. Ama bazen kesin netleşmiş bilgiler üzerine iyi çok yorumlar ve tavsiyeler yapılıyor. (iyi niyetle tabiiki) Özellikle bugün koltuk - merdiven renkleri ve kredi meselesi üzerine bircok yorum okudum. Arkadaslar dediğim gibi kesinleşmiş bu olaylar, o da şu: koltuklar net şekilde üst kat ve localar tamamen SİYAH, alt kat tamamen BEYAZ olacak. Yeni acık alt kat beyaz üzerine kırmızı olarak BJK yazacak kale arkasında. Stada kuşbakışı bakıldıgında da hem numaralı hem de kapalı beyaz çatı kaplaması üzerine (catı şeffaf değil) kırmızı renkte ve bütük puntolarla kücük harf kullanılarak logosu ile birlikte VODAFONE yazacak. Ki buna gore su an catı kapmala uretımı yapılıyor. Sonradan işçiler cayı üzerine cıkıp ellerıyle VODAFONE yazmayacak. Üretım ona gore yapılıyor. Koltuk arasındaki merdiven koridorlarında herhangi bir boyama sozkonusu degıl. Su an prekast ne renkse o renk kalacak, yani beton rengi.
Kredi meselesi de şu: su an 100 milyon kredi onaylandı ve kullanılmakta. Ama klup bunu nakit olarak almadı. Aktifbank sadece ve sadece stada yapılan harcamalarda fatura karsılıgında ilgili firmalara odeme yapıyor. Bu odeme 100 milyon tükenene kadar devam edecek. Ornegın su an sallıyorum 20 milyonluk odeme yapmıstır firmalara, içeride stad için harcanacak 80 milyon kalmıstır falan. Kredinin geri odemesı konusu su an belli degıl. Ama başkan buyuk ıhtımalle o parayı geri odemez ve tribunlerden bırının adı 5-10 yıl neyse ederi AKTİFBANK adını alır.
Koltuk renklerı kurulum vs ile ilgili benım de cok temennım var tabi ama bu bılgıler net ve o sayılara gore uretımler basladı bile. Baslamamıs olsa zaten ıyıce gecıkecek acılıs. Herkese iyi muhabbetler
Saygılarımla

Çevrimdışı yigitcan1903

@küfeki Bize verilen bilgi koltuk diziliminin netleşmediği yönündeydi
O yüzden öneri sunuyor herkes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkese selam, forum 10 numara buna hiç şüphe yok. Ama bazen kesin netleşmiş bilgiler üzerine iyi çok yorumlar ve tavsiyeler yapılıyor. (iyi niyetle tabiiki) Özellikle bugün koltuk - merdiven renkleri ve kredi meselesi üzerine bircok yorum okudum. Arkadaslar dediğim gibi kesinleşmiş bu olaylar, o da şu: koltuklar net şekilde üst kat ve localar tamamen SİYAH, alt kat tamamen BEYAZ olacak. Yeni acık alt kat beyaz üzerine kırmızı olarak BJK yazacak kale arkasında. Stada kuşbakışı bakıldıgında da hem numaralı hem de kapalı beyaz çatı kaplaması üzerine (catı şeffaf değil) kırmızı renkte ve bütük puntolarla kücük harf kullanılarak logosu ile birlikte VODAFONE yazacak. Ki buna gore su an catı kapmala uretımı yapılıyor. Sonradan işçiler cayı üzerine cıkıp ellerıyle VODAFONE yazmayacak. Üretım ona gore yapılıyor. Koltuk arasındaki merdiven koridorlarında herhangi bir boyama sozkonusu degıl. Su an prekast ne renkse o renk kalacak, yani beton rengi.
Kredi meselesi de şu: su an 100 milyon kredi onaylandı ve kullanılmakta. Ama klup bunu nakit olarak almadı. Aktifbank sadece ve sadece stada yapılan harcamalarda fatura karsılıgında ilgili firmalara odeme yapıyor. Bu odeme 100 milyon tükenene kadar devam edecek. Ornegın su an sallıyorum 20 milyonluk odeme yapmıstır firmalara, içeride stad için harcanacak 80 milyon kalmıstır falan. Kredinin geri odemesı konusu su an belli degıl. Ama başkan buyuk ıhtımalle o parayı geri odemez ve tribunlerden bırının adı 5-10 yıl neyse ederi AKTİFBANK adını alır.
Koltuk renklerı kurulum vs ile ilgili benım de cok temennım var tabi ama bu bılgıler net ve o sayılara gore uretımler basladı bile. Baslamamıs olsa zaten ıyıce gecıkecek acılıs. Herkese iyi muhabbetler
Saygılarımla
:hosgeldin öncelikle. Bilgilerin kaynağı neresi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı küfeki

@küfeki Bize verilen bilgi koltuk diziliminin netleşmediği yönündeydi
O yüzden öneri sunuyor herkes

Dediğim gibi, öneriler her zaman baştacı. Benım de cok dilegım ve onerım hep kafamda donup duruyor. Ama net o konular. Net olmasa yandık zaten. Adamlar o sayılara göre 50.000 e yakın koltuk üretimine basladı bile. Sonucta bu adamlar 3-3.5 ay sonra catı yükselmeye basladıgında montaja baslayacak. Koltuk uretım ve montajı sanıldıgı gıbı basıt bır iş değil. Zaman alan bir mesele. Bursa stadı cok debelendı bu koltuk meselesı ıle alakalı. Plan yapmadıkları ıcın en sonunda abuk subuk bir uretım ve montaj oldu. Hala da debelenmeye devam ediyorlar. Sükür ki bizde bu mesele planlı.

Çevrimdışı yigitcan1903

İkinci ciddi bilgi de iki tarafta da vodafone yazacağı
Bir taraf Beşiktaş olacaktı
Çatı şeffaf olmamış çok sıkıntıya sokmaz beni de bir taraf BEŞİKTAŞ olacaktı  :akuma:

Çevrimdışı küfeki

:hosgeldin öncelikle. Bilgilerin kaynağı neresi :alala:

Kaynak başkanın ta kendısı kardesim :) Kredi meselesi geri odemesı de belli tabıkı ama kagıt üzerinde. Aktifbank kurnazlık yapıp cıkardı hemen parayı. Cunku stad bıttıgınde trıbun ismi için herkes kuyruga gırdıgınde onlar isimlerini koymus olacaklar trıbune. Kurnazlık edip şimdiden işi bitirdiler.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dediğim gibi, öneriler her zaman baştacı. Benım de cok dilegım ve onerım hep kafamda donup duruyor. Ama net o konular. Net olmasa yandık zaten. Adamlar o sayılara göre 50.000 e yakın koltuk üretimine basladı bile. Sonucta bu adamlar 3-3.5 ay sonra catı yükselmeye basladıgında montaja baslayacak. Koltuk uretım ve montajı sanıldıgı gıbı basıt bır iş değil. Zaman alan bir mesele. Bursa stadı cok debelendı bu koltuk meselesı ıle alakalı. Plan yapmadıkları ıcın en sonunda abuk subuk bir uretım ve montaj oldu. Hala da debelenmeye devam ediyorlar. Sükür ki bizde bu mesele planlı.
Anladım teşekkür ederim
Planlı olması güzel haber en azından
Umarım sonuç da güzel olur

Çevrimdışı küfeki

Çatı şeffaf olmamış çok sıkıntıya sokmaz beni de bir taraf BEŞİKTAŞ olacaktı  :akuma:

Gonul onu ister tabıkı ama yenı acık alt katta buyuk sekılde BJK olacak.
Catı üzeri cıft taraflı vodafone yazacak. Ki adamlar buna göre protokollerını yapıp anlasmaları ımzaldı. Buyuk bır reklam adamlar ıcın. O yuzdendır kı toplamda 150 milyon para cıkaracaklar yıllara yayarak.

Çevrimdışı ozan062

oha,, birtanesi neyine yetmiyor, birsürü store acıcak onu yapacak bunu yapacak ama stad bizim değil vodafonenun oldu :)) reklamı anlarımda bu kadarıda fazla yani yuksek ihtimal tribündede isimleri yazar yada armaları olur:D

küfeki demiş büyük reklam iyi evet ama onlar gogusle ve diğer sponsorluklarla beraber 150 oluyor
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 21:20:13 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saygılarımla
Atladıgın ve yanlış bildiğin şeyler var :iscrewy:
1) Çatıda sadece Vodafone yazısı olmayacak , Bir tarafta Vodafone , Diğer tarafta  Beşiktaş yazacak
2) koltuk renkleri ve dizilimi kesinleşmiş defil tek bildigimiz hem siyah hemde beyaz koltuk siparişi verildiği
3) Yeni açıktaki BJK yazısı büyütüldü, İlk gorunuşte daha kuçuktu ayrıca Bjk Yazısının kırmızı olacagıda kesin değil :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı küfeki

1) Çatıda sadece Vodafone yazısı olmayacak , Bir tarafta Vodafone , Diğer tarafta  Beşiktaş yazacak
2) koltuk renkleri ve dizilimi kesinleşmiş defil tek bildigimiz hem siyah hemde beyaz koltuk siparişi verildiği
3) Yeni açıktaki BJK yazısı büyütüldü, İlk gorunuşte daha kuçuktu ayrıca Bjk Yazısının kırmızı olacagıda kesin değil :bandit:

Eyw. Kısmet olsunda stad bitsin bir an once, yine burdayız, nerede ne nasıl yazıyor kim haklı cıkar hepbirlikte degerlendiririz kardeşim.

:alala: :alala: :alala: Neeeeeee 2 Taraftada mı Vodafone yazacak :akuma: :akuma: Bir tarafta Beşiktaş yazmayacakmıydı :s20: :s20: Stadın Tapusunuda Vodafone ye verelim olsun bitsin hatta koltuklarıda kırmızı yapıp Vodafone Logosu ve yazısı yazalım koltuklarada :akuma:

Çevrimdışı Efe

@Efe  hocam mabetten catı resim gelecekte ne oldu oo iş

bi haber yok girerse foruma atar heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaynak başkanın ta kendısı kardesim :) Kredi meselesi geri odemesı de belli tabıkı ama kagıt üzerinde. Aktifbank kurnazlık yapıp cıkardı hemen parayı. Cunku stad bıttıgınde trıbun ismi için herkes kuyruga gırdıgınde onlar isimlerini koymus olacaklar trıbune. Kurnazlık edip şimdiden işi bitirdiler.
Başkanın ağzından bu bilgileri hiçbir yerde duymadımm :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

yok artık yaaa o kadarda olmaz   :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı küfeki

:alala: :alala: :alala: Neeeeeee 2 Taraftada mı Vodafone yazacak :akuma: :akuma: Bir tarafta Beşiktaş yazmayacakmıydı :s20: :s20: Stadın Tapusunuda Vodafone ye verelim olsun bitsin hatta koltuklarıda kırmızı yapıp Vodafone Logosu ve yazısı yazalım koltuklarada :akuma:

Ya bu sonsuza kadar kalmayacak ya :) 10 yıl sonunda bitecek o kontrat sonucta. yap işlet devret gibi düşün bence. Zaten baskan bu vaatleri ve anlaşmaları yapmasa ne stad yapacak para bulabılırdı ne de stad olurdu. Bence gelınen nokta hem futbol takımı olarak hem maddi yapı olarak cok iyi. Gelınen noktaya bakıldıgında planlamaların dogru yapıldıgı kanaatındeyım ben, diger fıkırlere de saygımız sonsuz o ayrı

Bize Söylenen Çatının Bir tarafında Beşiktaş diğer tarafında Vodafone yazacagıydı
Eğer Bilgi doğruysa Her 2 Taraftada Vodafone yazacaksa , Bu haber Son günlerde aldıgım en kotu haber olacak aynı zamanda en üzüldüğüm :by2: :bawling: :bawling: Tamam eyv Para bagladılar sponsor oldular ama Artık sınırı zorluyorlar bence , Bu Stad Vodadone nin değil Bizim :iscrewy: :iscrewy: Heryere Vodafone yazıp , Bjk yi 2.ci plana atmak da neyin nesidir :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ozan062

cok sorgulamaya gerek yok
aynı seyleri tsde gsde yaptı hepsi denizbanktan 100milyonun ustunde kredi imaknı sagladı bi tek bize veremedi onun yerine aktif verdi
burda üzüldüğümüz nokta su,onlar futbola suna buna harcadılar parayı
biz stada:)) keske elde imkan olaydı bizde futbola harcayaydık:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

:iscrewy: abi şu smiley kaldırın yaaa valla :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

Bize Söylenen Çatının Bir tarafında Beşiktaş diğer tarafında Vodafone yazacagıydı
Eğer Bilgi doğruysa Her 2 Taraftada Vodafone yazacaksa , Bu haber Son günlerde aldıgım en kotu haber olacak aynı zamanda en üzüldüğüm :by2: :bawling: :bawling: Tamam eyv Para bagladılar sponsor oldular ama Artık sınırı zorluyorlar bence , Bu Stad Vodadone nin değil Bizim :iscrewy: :iscrewy: Heryere Vodafone yazıp , Bjk yi 2.ci plana atmak da neyin nesidir :akuma: :akuma:
sınırı zorlayip ne yaptılar anlamadım.  İlk günde çatıda iki tane vodafone vardı şimdide.  Bunun nesi kötü niye bu kadar tepki şaşıyorum.

Çevrimdışı Anıl

@kufeki zaten kesin olduğunu söylüyor. Atlama falan yok yani. Ayrıca koltuk dizilimi %100 bellidir. BJK yazısının kırmızı olacağıda kesin. Sadece daha önce bir tarafta Beşiktaş bir tarafta Vodafone yazacak denmişti. Demek ki değişti.

Çevrimdışı küfeki

Adam herseyı heryerde konusacak degıl tabiki. Her dedıgı de dogru olacak degıl. Mesela gecen yıl agustosta bıtecek dedı ama bu tamamen satıs politikası olarak satısları hızlandırmak adına dedi. Transfer politikası gıbı bişey yani. Bir iki transfer haberi veririm ama ona da inanmazsınız :) bekleyıp gorelım derim

Çevrimiçi murat

bir taraf milyonlarca dolar veriyor diğeride bu paraları alıyor.bu işlerin pazarlığı çoktan yapılmıştır.neyin nerede ne kadar süreyle konacağı bellidir.daha sonradan bir revize gerçekleşmediyse maketlerdeki gibi olacaktır.kim daha fazlasını isterse elini cebine atar.