Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734025 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus emre bu bilgiyi bu kadar net neye  dayanarak söyleyebiliyorsun.
Bilgi almadım , Mantıkla hareket ettim :iscrewy: Çünkü Çiçekler inşaat taşeron çalıştırmıyor , Maaşlı İşçi çalıştırıyor , Hepsi şirket işçisi yani çalışsa da çalışmasada Aylık maaşını alır @ONUR KOLCU
Mesela Ben Aylık maaşla çalışıyorum kardan dolayı 3 Gündür oturuyorum, Günlük yapamam gereken ciroyu bırak masrafımı bile çıkaramadım ama Ay sonunda Tam maaş alacagım :iscrewy: Yani İşin durması İşçiyi ilgilendirmez , İşçi Aylık maaşına bakar @ONUR KOLCU
Ayrıca İşçilerin Maaşını biz odemiyoruz , Biz Şirketlere hakediş veriyoruz , Dolayısı ile İşçi maaşlarından biz deGil Şirketler sorumlu maaşları onlar oduyor..
Yanlışım Varsa @Necmi abi duzeltir....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Bilgi almadım , Mantıkla hareket ettim :iscrewy: Çünkü Çiçekler inşaat taşeron çalıştırmıyor , Maaşlı İşçi çalıştırıyor , Hepsi şirket işçisi yani çalışsa da çalışmasada Aylık maaşını alır @ONUR KOLCU
Mesela Ben Aylık maaşla çalışıyorum kardan dolayı 3 Gündür oturuyorum, Günlük yapamam gereken ciroyu bırak masrafımı bile çıkaramadım ama Ay sonunda Tam maaş alacagım :iscrewy: Yani İşin durması İşçiyi ilgilendirmez , İşçi Aylık maaşına bakar @ONUR KOLCU
Ayrıca İşçilerin Maaşını biz odemiyoruz , Biz Şirketlere hakediş veriyoruz , Dolayısı ile İşçi maaşlarından biz deGil Şirketler sorumlu maaşları onlar oduyor..
yunus geçen başka bir forumda şu smileyi gördüm sen aklıma geldin :D >>  :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

eski açık rampada çalışma başlamış mı @keremfrat1 ?
su an yok 10 dk ya bakarim yemekten once yoktu

Çevrimdışı Burak Akay

Çatıcılar azimli maşallah belliki bi sözleşme var yetısmesı planlanan zaman var illaki bu havada bile çalışıyorlar kar durdu tamamen sanırsam artık prekastada yarın hızlı bi giriş yapılır dıye umut edıyorum
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

yunus geçen başka bir forumda şu smileyi gördüm sen aklıma geldin :D >>  :iscrewy: :iscrewy:
:kop: :kop: :kop: Kullanılması gereken yerde yani düşünülmesi gereken yerde kullanıyorum @SDemirsoy yazdıklarımı okurken zaten doğru cumlelerde bu Smileyi kullandıgımı anlarsın...

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop: :kop: :kop: Kullanılması gereken yerde yani düşünülmesi gereken yerde kullanıyorum @SDemirsoy yazdıklarımı okurken zaten doğru cumlelerde bu Smileyi kullandıgımı anlarsın...
anladım  :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

Usta o iş @Necmi abi yüzünden öyle oldu. Kesin değişecek diye bir durum yoktu. Hatta loca inşaatı detaya girince ne yapacağız onu düşünüyorum kara kara.
:bandit:  :alala: @rubi_tobin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence mantık değilde İş hukuku konusunda bilgi sahibi olmak lazım, bu iş mantıkla olmaz olmaz çeşitli anlaşmalar işçilik konusunda , öyle mantıkla düşünüp kesin bir şey gibi burada yazıyorsun

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bir düzeltme yapmak lazım, çiçeklerin taşeron çalıştırmıyor olması işçilerinin günlük yevmiye hesabıyla çalışmadığını göstermez. hiçbir inşaat firması ana kadro hariç (mühendis,formen,çavuş) hariç, belki çok az sayıda işçiyi kadrolu bulundurur, diğer tüm personeli mevsimlik işçi gibi düşünebiliriz, onlarda günlük yevmiye hesabı üzerinden çalışır. taşeron mantığında ana firma işin herhangi bir kısmını (örnek kalıp işleri) herhangi bir firmaya taşere edebilir, bunu yaparkende götürü bir hesap üzerinden yekun bir fiyata verir. onun işçisi yatmış yatmamış ana firmayı ilgilendirmez. demem o ki bu birkaç günde çiçeklerinde işçileri yattığı günün parasını alamaz
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi güneş panelleri hakkında ne düşünüyorsun
olacagini zannetmiyorum suan icin daha sonra takilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Bence mantık değilde İş hukuku konusunda bilgi sahibi olmak lazım, bu iş mantıkla olmaz olmaz çeşitli anlaşmalar işçilik konusunda , öyle mantıkla düşünüp kesin bir şey gibi burada yazıyorsun
Aylık Maaşla işçi çalıştıran bir şirket , Çalışma olmadığı gün işçisinin yevmiyesini kesebilirmi sence @ONUR KOLCU :alala: Sen kurumsal firmada çalışıyorsun , 3 Gündür Uçak lar iptal , Peki bundan dolayı Havaalanındaki personelin , Pilotun hostesin maaşı kesiliyormu sence bunları bi duşun derim :iscrewy:

Çevrimdışı arda

aami park @arda abi

Baktım şimdi Başkan Essendon klubünü ziyaret etmiş, AAMI Park futbol stadyumu rugby felan da oynanır orda ama Essendon Avustralya footbolu takımı onların sahaları yayla şeklinde bide oval zaten, isterdim açılışlara gitmişken senin bahsettiğin şu rulo hibrit olayını da görüşsünler ama zannetmiyorum. Belki Essendon'ın antreman sahaları öyledir. Sonuçta ordaki klupler bizimkiler gibi değil bi stadda 5 takım 3 farklı spor felan yapılıyor, kimsenin kendi şahsına münhasır stadı evi felan yok.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Aylık Maaşla işçi çalıştıran bir şirket , Çalışma olmadığı gün işçisinin yevmiyesini kesebilirmi sence @ONUR KOLCU :alala: Sen kurumsal firmada çalışıyorsun , 3 Gündür Uçak lar iptal , Peki bundan dolayı Havaalanındaki personelin , Pilotun hostesin maaşı kesiliyormu sence bunları bi duşun derim :iscrewy:
yunuscum sapla samanı ayıralım  :D bankacılık sektoru ile inşaat sektörü farklıdır, birisi aylık maaş üzerinden birisi günlük yevmiye üzerinden çalışır
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı onurturan

suan stada gidiyorum 2 kisiye daha kombine aldırmaya çatı işi tamam beyler sıkıntı yok :icool:

Çevrimdışı CanEmre

bir örnekle tüm işçi işveren ilişkisini çözdüm diyorsun yani  :by2:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Farklı konular kardeşim , iki konuyu bir biriyle karıştıramazsın.

inşaat sektöründe günlük olarak olur  o işler  neyse fazla uzatmaya gerek yok. kesin bilgi gibi konusmak yanlıs oluyor tahmınım  falan dersen daha güzel olur.

Çevrimdışı serdart

Merhabalar arkadaşlar,

Aylardır takipteyim ama bugün üye olarak katıldım aranıza. Herkese bol siyah-beyazlı günler.

Arada bir işe giderken yolu uzatıp stadımızın yanından geçiyorum. Ağzım açık geçiyorum sonra bi bakmışım öndeki aracın dibindeyim  :busted_cop:

Stad çok heybetli duruyor. Çok dip sanki çukurun kenarlarında merdiven koymuşlar gibi. Bitmesini dört gözle bekliyorum. Dünyanın konum/atmosfer bakımından en iyi stadları arasına girecek.

Mayıs ayında son maça yetişmesi çok zor bana kalırsa. Hatta imkansız ağustos en doğru tarih olur. Baharın yavaş yavaş gelmesiyle ulaşacak rüzgarlı havalar çatıdaki süreyi uzatacak. Çatı aparatları takılsa ve yavaştan kaldırılmaya başlansa o süreçte zaten saha içinde bir şey kalmayacak saha çalışmalarına geçilebilir. Güzel günler çok yakın olmasa da yakın...

Çevrimdışı Efe

Merhabalar arkadaşlar,

Aylardır takipteyim ama bugün üye olarak katıldım aranıza. Herkese bol siyah-beyazlı günler.

Arada bir işe giderken yolu uzatıp stadımızın yanından geçiyorum. Ağzım açık geçiyorum sonra bi bakmışım öndeki aracın dibindeyim  :busted_cop:

Stad çok heybetli duruyor. Çok dip sanki çukurun kenarlarında merdiven koymuşlar gibi. Bitmesini dört gözle bekliyorum. Dünyanın konum/atmosfer bakımından en iyi stadları arasına girecek.

Mayıs ayında son maça yetişmesi çok zor bana kalırsa. Hatta imkansız ağustos en doğru tarih olur. Baharın yavaş yavaş gelmesiyle ulaşacak rüzgarlı havalar çatıdaki süreyi uzatacak. Çatı aparatları takılsa ve yavaştan kaldırılmaya başlansa o süreçte zaten saha içinde bir şey kalmayacak saha çalışmalarına geçilebilir. Güzel günler çok yakın olmasa da yakın...
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Merhabalar arkadaşlar,

:hosgeldin