Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5733988 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 13:28:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bizim Stadda ki işçiler normal İnşaat işçileri gibi degil :iscrewy:
Çoğu gunlukçu değil , Aylık Maaşla çalışan Şirket işçisi yani dolayısyla Maaşlı işçi olduğu için Paralarını alıyorlar :ok:
emin misin?
hiç rastalamadım çalışmadan parasını tam alan inşaatçıya da o yüzden...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim Stadda ki işçiler normal İnşaat işçileri gibi degil :iscrewy:
Çoğu gunlukçu değil , Aylık Maaşla çalışan Şirket işçisi yani dolayısyla Maaşlı işçi olduğu için Paralarını alıyorlar :ok:

yunus emre bu bilgiyi bu kadar net neye  dayanarak söyleyebiliyorsun.

Çevrimdışı Karabay

konu dışı özür dilerim.  Doğu tribünden liverpool maçına bir tane bilet ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yldrmaydn

çatı gerilip membran aşamasına geçildikten sonra vinç gerekse bile dışarıdan sağlanabilir destek. numaralı hariç diğer tüm tribünlerde yeterli alan var. zaten kaba bitip konteynerler kalkınca kapalı arkası falan da boşalacak. tek sıkıntı numaralı olabilir ona da bir çare bulunur elbet.1 hazirana kadar saha çime hazırlansa bile bize yetecek gibi. umutsuzluğa kapılacak bir şey yok.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatı gerilip membran aşamasına geçildikten sonra vinç gerekse bile dışarıdan sağlanabilir destek. numaralı hariç diğer tüm tribünlerde yeterli alan var. zaten kaba bitip konteynerler kalkınca kapalı arkası falan da boşalacak. tek sıkıntı numaralı olabilir ona da bir çare bulunur elbet.1 hazirana kadar saha çime hazırlansa bile bize yetecek gibi. umutsuzluğa kapılacak bir şey yok.

Abi bu videoda gördüğüm kadarıyla vinçlerin saha içinde olması gerekiyo  :isad:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Sahin53

Konu dışı: Doğu tribünde bilet kaldı mı acaba?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı yldrmaydn

Abi bu videoda gördüğüm kadarıyla vinçlerin saha içinde olması gerekiyo  :isad:

videoya dikkatli bakarsan eğer belli bir noktadan sonra kalan tek vinç var o da orta kısımdaki sistemlerle ilgileniyor. membranlar için bir vinç göremedim ben varsa bile sabit değil küçük seyyar vinçlerdir. orta kısımda oyalayıcı bir şey olmayacak bizim halka asıldıktan sonra membran için dışarıdan müdahale yeterli olabilir. zaten bu videoda da membran gerilecek yere file gerip çalışmışlar vinç gerekmemiş.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Melekcik

zannetmiyorum dün çok az kalmıştı.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Karabay

kalmadı malesef.  Kendimize aldık bir arkadaş daha gelecek onun için istiyoruz.

Çevrimdışı Sahin53

Kesin bilgi mi abi? Nerden öğrendiniz?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

videoya dikkatli bakarsan eğer belli bir noktadan sonra kalan tek vinç var o da orta kısımdaki sistemlerle ilgileniyor. membranlar için bir vinç göremedim ben varsa bile sabit değil küçük seyyar vinçlerdir. orta kısımda oyalayıcı bir şey olmayacak bizim halka asıldıktan sonra membran için dışarıdan müdahale yeterli olabilir. zaten bu videoda da membran gerilecek yere file gerip çalışmışlar vinç gerekmemiş.
Bende öyle düşünüyodum abi ama bu videoda görünce söylemek istedim :) Gerilme işlemi bittikten sonra sadece membranları yukarı taşıma işi var. Yukarda membranları geriyolar zaten :)

Çevrimdışı ozan062

mabet bugun catıyla alakalı gorsel paylasıcaktı dun soylemişti diye hatırlıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

bulmaniz zor kombinelileden belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mabet bugun catıyla alakalı gorsel paylasıcaktı dun soylemişti diye hatırlıyorum
evt bugun cuma @bjk_mabet çatı gorseli olabilir demistin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayir dun bitti passodan kapatndi koltuklar sadece bati acik
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

yunus emre bu bilgiyi bu kadar net neye  dayanarak söyleyebiliyorsun.
Kendisi şift puantörü sanırım...  :akuma: :bandit:

Çevrimdışı ozan062

catı direklerinden sonra birde onun bilezikleri var zaten onların parcasının gelişi montesi derken baya zaman gecer sonrasında onların ustune işte kaldırma için hidrolikler gelecek onların gelmesi montajı
devamında catı için gerekli malzemelerin stadın içine yayılması birleştirilmesi havaya kaldırılısı sonrasında kaplamayla beraber o iskelet var iskeletin parca parca gelip birleşmesi var onda ise hava sartlarının iyi olması gerekicekvsvs

bunları tekrar tekrar dusununce baya uzuyacagını anlayabiliyoruz işte keske bir muzice olaydı bu surede koltuklar cimlerde yapılıyor olsaydı tek catıyı beklicektik o zaman zaten kasan olmaz,, catı boyle aksadıkca cimler ve koltuklarda arkada beklediğinden beni esas üzen bu cnk bunlar hayli detaylı işler simdi dogruya dogru belki begenmicez birseyleri değiştirmek isticez bu sefer sil bastan olacak derken baya zaman kaybı olacak...
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 14:48:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

hayir dun bitti passodan kapatndi koltuklar sadece bati acik
@Efe abi güneş panelleri hakkında ne düşünüyorsun

Çevrimdışı keremfrat1