Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

gelsin paralar gelsin paralar,doğuda 200 civarı bilet kaldı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Helal olsun. Ordaki maçın skorunu bekleyen yok demekki :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Herkese iyi günler.. Sabah @Yutek71 in paylaştığı videolar çok iyiymiş lakin sonlara doğru enseyi karartmadım desem yalan olur. Hatta @Serhat Akkaya abime özelden mesaj atmaya korkuyorum o yüzden duymasam daha iyi galiba.. Ama milli maç araları da ilaç gibi gelecek bence çok bişey kaybetmeyiz..

Çevrimdışı ahmet türker

Aynı bilgi bende de var. Detayını öğrenmek isteyen özelden mesaj atabilir buradan paylaşılacak bir şey değil.
stadın finasmanının sağlandığı ,finansal açıdan hiç bir problemin olmadığı geçen hafta açıklandı , bu bilgiye neden inanmıyorsunuz , üstelik en yetkili insanlar açıkladı .  :alala:  :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 14:37:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
doğu bittiyse stat fule yakın olacaktır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türker

herhangi birisi herhangi bir gazetede oturduğu yerde haber üretiyor bunun adı da bilgi oluyor , ne diyelim inananlara hayırlı olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı onurturan

doğu bittiyse stat fule yakın olacaktır...
O güvenlik ekipmanlarını almak farz oldu @ahmet türker abi  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stadın finasmanının sağlandığı ,finansal açıdan hiç bir problemin olmadığı geçen hafta açıklandı , bu bilgiye neden inanmıyorsunuz , üstelik en yetkili insanlar açıkladı .  :alala:  :alala:
Abi en yetkili insanlar bu stadın 6 ay önce bitmiş olacağını söylüyorlardı daha önce. Bunların hepsi stratejik konuşmalar. İşin iç kısmında neler dönüyor neler oluyor bilmiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

bi bolk sıfırdan satışa çıktı doğuda,başkan yedek kuvvetleri sote yapmış :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türker

Abi en yetkili insanlar bu stadın 6 ay önce bitmiş olacağını söylüyorlardı daha önce. Bunların hepsi stratejik konuşmalar. İşin iç kısmında neler dönüyor neler oluyor bilmiyoruz.
bu stad aralık ayında biter ,tatmin oldun mu değerli kardeşim. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Şişmanlayacaksın sen bu gidişle,  bir an evvel iş başı yap en iyisi
yarin insallah abi :)

Çevrimdışı talha

Sene başında bitsin çok farketmez. Zaten iş işten geçti artık. Ama sezona keşke yetişseydi sanırım yetiştiremeyeceğiz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu stad aralık ayında biter ,tatmin oldun mu değerli kardeşim. :lol:  :lol:  :lol:
Abi neden hemen alınganlık yapıp birileri fikirlerini dile getirince suçluyorsunuz? Bu stadın yapımı sırasında bir şey öğrendiysem o da "yetkili ağızların açıklamalarına inanmamaktır". Kombinelerin satışa çıktığının ertesi günü koşa koşa gidip aldım o statta bir an önce maç izlemek hevesiyle. Buradaki herkes kadar yeni sezonla birlikte açılması için dua ediyorum ve elimden geldiğince maddi olarak destek sağlamaya çalışıyorum ama işin bir de öbür tarafı var gerçekler ve realite. İnsanlar bunları dile getirdiği zaman hemen suçlanıyor veya dalga geçiliyor. Lütfen tutumlarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin. Ağustos'ta bitmeyecek dediğimiz zaman kimseyi zor durumda bırakmıyoruz veya suçlamıyoruz. Karşı saldıraya geçmenin bir mantığı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Bu sene '2. Geleneksel Mayıs Ayı Kazık VURMAMA Festivali' için bir organizasyon yapalım. Ne dersiniz?  :super: :ebebe: :ishock:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

Abi neden hemen alınganlık yapıp birileri fikirlerini dile getirince suçluyorsunuz? Bu stadın yapımı sırasında bir şey öğrendiysem o da "yetkili ağızların açıklamalarına inanmamaktır". Kombinelerin satışa çıktığının ertesi günü koşa koşa gidip aldım o statta bir an önce maç izlemek hevesiyle. Buradaki herkes kadar yeni sezonla birlikte açılması için dua ediyorum ve elimden geldiğince maddi olarak destek sağlamaya çalışıyorum ama işin bir de öbür tarafı var gerçekler ve realite. İnsanlar bunları dile getirdiği zaman hemen suçlanıyor veya dalga geçiliyor. Lütfen tutumlarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin. Ağustos'ta bitmeyecek dediğimiz zaman kimseyi zor durumda bırakmıyoruz veya suçlamıyoruz. Karşı saldıraya geçmenin bir mantığı yok.
asıl sen alınganlık yapıyorsun ,senin ile neden dalga geçeyim şakayı bile anlamayacak kadar gerginsin ,yazımda ne şuçlama ne de dalga var ,biraz sakin ol ve yazıları o psikoloji ile oku. @Serhat Akkaya  kardeşim .  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Efe

kimsenin seni sucladigi yok ama hepte olumsuz dusunce hakim yazilarinda stadin ilk verilen tarihi sadece sembolikti bunu herkes biliyor bjk mabet 2015 agustosta acacagiz dedi daha sonrasinda zaten baskanda bunu istiyor stad acilmadan para kazanamayiz artik hersey satildi kombine ve bilet satmak icin stadi acamiz lazim catinin parcalar geliyor kolonlar geldi diger parcalarda nasil bir sıkıntı var onu anlamadim dogrusu neyse mayis geldiginde hersey ortada olur zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Çıkış kapılarının mukavemet kazanmasını beklemek gecikme yaratacak bir sorun değil.
onların etkileyeceği 4-5 blok var. çıkış kapısı olmayan blokların montajı yapılana kadar onlar rahat rahat kazanır mukavemetini.
Asıl vinçlerin sökülmesi kritik olan.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Stadın açılacağı tarihin hangi ay hangi gün olacağu önemli değil. Stat hangi gün açılırsa bizim için en değerli gün o gün olacak. Eylül Ekim Kasım hiç farketmez. Tahminler yanlış çıkıyor diye bunu sürekli aralıklarla dile getirmenin hiçbir faydası yok. Biz sadece stadın sorunsuz ve mümkün olan en güzel haliyle açılması bekliyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

kimsenin seni sucladigi yok ama hepte olumsuz dusunce hakim yazilarinda stadin ilk verilen tarihi sadece sembolikti bunu herkes biliyor bjk mabet 2015 agustosta acacagiz dedi daha sonrasinda zaten baskanda bunu istiyor stad acilmadan para kazanamayiz artik hersey satildi kombine ve bilet satmak icin stadi acamiz lazim catinin parcalar geliyor kolonlar geldi diger parcalarda nasil bir sıkıntı var onu anlamadim dogrusu neyse mayis geldiginde hersey ortada olur zaten
hiç de olumsuz yazısı yok,sadece burada Ağustosda biter pompalarının yanlış olduğunu dile getirmiş ve ben Ağustosda biter derken bile @Serhat Akkaya Ağustosa yetişmesi çok zor diyordu...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

hiç de olumsuz yazısı yok,sadece burada Ağustosda biter pompalarının yanlış olduğunu dile getirmiş ve ben Ağustosda biter derken bile @Serhat Akkaya Ağustosa yetişmesi çok zor diyordu...
  :claps:

Çevrimdışı onurturan

Abilerim bu forumu renkliler de okuyorlar o yüzden boşverin böyle şeyleri stadımız ortada zaten varsın geç açılsın Türkiye'nin en güzeli ve hayat boyu kıskanacakları bir mabetimiz var diyebiliyoruz artık.. Ve açıldığı anda takımımız ve camiamız büyük bir ivme kazanarak yükselecek..
 Eylül ekim kasım aralık farketmez ..
Karakartal affetmez  :biggrinking:  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türker

olumsuz yazanın halinden olumsuz anlar diye yazacağım ,sende ayıp ediyorsun ama abi diyeceksin ,biz neden böyle olduk, niye kimsenin en ufak bir ironiye tahammülü kalmadı ,neden her yazıyı hakaretamiz ve alaycı buluyoruz,neden en ufak bir şakaya bile tahammülümüz yok ,asıl sorulacak sorular bunlar ahmetx kardeşim. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı darkfather

Stat devre arasında (ocak) açılırsa ve yine gs - fb maçları fikstürde ilk yarıya ayarlanırsa derbi izleyemeyeceğiz. öbür sene de gs - fb maçları ikinci yarıya ayarlanırsa kombinelerimizin süresi ocak'ta dolmuş olacak ve aldığımız kombinelerle hiç derbi izleyememiş olacağız. ben bunu beklerim federasyonun fikstürü ayarlayan mercilerinden.