Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

15 mayisi kesin ve rotarsiz tarih olarak kabul edersek:

En gec 5 hazirana kadar cati gerilmis olur.1 ay da membran kaplama surse yuvarlak hesapla 1 temmuzda cati bitmis olur.

Eger hibrit cim 2 bucuk ay suruyorsa eylul un ortasinda stad biter.

Tabii bu sene kis ciddi anlamda bize zaman kaybettirdi.1 ay da gecikmeler tatiller planlama hatalari vs desek 29 ekimde stadi acabiliriz..
@Deniz hava iyi olursa 10 günde kaldırırız :D

Çevrimdışı Deniz

7. 8. haftaya iç saha derbi koyarlarsa stadda işler hızlanır... :D
29 ekimden once bir milli mac arasi vardi sanki abi.yani bir kac gun de oyle gecer.max 2 ic saha macini kaciririz diye hesapliyorum ben.sonra evimizdeyiz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

15 mayisi kesin ve rotarsiz tarih olarak kabul edersek:

En gec 5 hazirana kadar cati gerilmis olur.1 ay da membran kaplama surse yuvarlak hesapla 1 temmuzda cati bitmis olur.

Eger hibrit cim 2 bucuk ay suruyorsa eylul un ortasinda stad biter.

Tabii bu sene kis ciddi anlamda bize zaman kaybettirdi.1 ay da gecikmeler tatiller planlama hatalari vs desek 29 ekimde stadi acabiliriz..
İyide Bişeyi atlamışsın @Deniz :tabe:
Çatı havaya kalktığı an Çim Başlayabilecek :tabe: Oyuzden Yetişebilir , Birde ilk 2 Maç Deplase olursa 31 Ağustos da açılışı yaparız :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

@Deniz hava iyi olursa 10 günde kaldırırız :D
Ben maksimumlari hesapliyorum :).bizde bu sans varken mayis yagmurlari pesimizi birakmaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

1. Maçlar: 9 Eylül 2014
19:00   Kazakistan - Letonya
21:45   Çek Cumhuriyeti - Hollanda
21:45   İzlanda - Türkiye

2. Maçlar: 10 Ekim 2014
21:45   Letonya - İzlanda
21:45   Hollanda - Kazakistan
21:45   Türkiye - Çek Cumhuriyeti

3. Maçlar: 13 Ekim 2014
19:00   Kazakistan - Çek Cumhuriyeti
21:45   İzlanda - Hollanda
21:45   Letonya - Türkiye
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

İyide Bişeyi atlamışsın @Deniz :tabe:
Çatı havaya kalktığı an Çim Başlayabilecek :tabe: Oyuzden Yetişebilir , Birde ilk 2 Maç Deplase olursa 31 Ağustos da açılışı yaparız :halay:
O konuda haklisin onu ben de dusundum ama kafamda deli sorular var Yunus :).

Bizim stadin konumu malum disardan mudahaleye kapali.membranlar icin de vinc gerekiyor ve bu vincler stadin icinde olacak.o vincler varken drenaj vs yapabileceklerini pek dusunmuyorum.

Tabi eger yapilabilirse super olur:)

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben maksimumlari hesapliyorum :).bizde bu sans varken mayis yagmurlari pesimizi birakmaz :)
farkettim  şimdi çatı kalktıktan sonra kaplamalar vinç ile dışarıdan mı yapılacak yoksa dağcılar ile mi o zaman çimde başlaması gerekir haziran başı çim başlasa 2.5 ay desek temmuz 25 gibi çimlerde mangalı yakarız  :bandit:
@Deniz

Çevrimdışı Deniz

İste bundan bahsediyordum.cok acele etmemize gerek yok milli mac aralari imdadimiza yetisecek :)

Çevrimdışı ahmetx

inşallah eylül ayında veya ekimin ilk haftası derbi olur.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz çatı halkası kalktıktan sonra beklenilmeyecek ki. Direk sahaya başlanacak. Membran serilmeye devam edilecek. Kedi yolu denen şeyler nasıl bitirilecek onu bilmiyorum. Onlar tek parça birşey mi? Nedir nasıldır, yukarı çıkarmak için vinç lazım olacak mı? Birde Mayıs 15 çok geç tarih bence.

Çevrimdışı ahmetx

@Deniz çatı halkası kalktıktan sonra beklenilmeyecek ki. Direk sahaya başlanacak. Membran serilmeye devam edilecek. Kedi yolu denen şeyler nasıl bitirilecek onu bilmiyorum. Onlar tek parça birşey mi? Nedir nasıldır, yukarı çıkarmak için vinç lazım olacak mı? Birde Mayıs 15 çok geç tarih bence.
kedi yolları için vinç lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz daha sonra olursa daha iyi olur abi :) Hem takım da stada ısınmış olur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

sen de haklısın, yetişmesi gereken hedef olunca işler daha hızlı yapılır diye demiştim.

Çevrimdışı Deniz

Gerekiyor abi

Çevrimdışı KUMANOVALI

inşaalah derbiler son maçlar olur

yok stad yetişmesse bunlar gene zulümpiyat gönderirler :akuma: :akuma:

yazın bir kenara bunlar gelecek sezonda derbileri ilk haftalar ve ev sahibi olarak ayarlar  :boxin: :boxin: :boxin:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

mayıs 15 geç değil mart geldi biz daha çıkış kapılarını,bileziği bile bitirmedik bir de prekastlar var ....

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bence  kafadan yorum yapmak yerine işi bilenlerden gelecek  haberlere  göre  yorum ve tahmin yapmak lazım.Acele etmeyelim. 15 Mayıs bile  önce aşağı yukarı doğrulansın bakalım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yoksul bunu Başkandan mı duydun? Yoksa başkasına mı sordun? Ben başka bir tarih duymuştum daha önce. Bakalım çok kalmadı, erken konuşmayayım sonra adım İhsan Coşkun'a çıkacak

İlk haftalara Derbi koyulması bizim işimize gelir :tabe: Bizim oturmuş bir takımımız var , Yaklaşık 2)3 Yıldır aynı grup birlikte oynuyor , Isınma , Alışma evresi sıkıntımız olmaz :bandit: @Yutek71

Yoksul bunu Başkandan mı duydun? Yoksa başkasına mı sordun? Ben başka bir tarih duymuştum daha önce. Bakalım çok kalmadı, erken konuşmayayım sonra adım İhsan Coşkun'a çıkacak
:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk haftalara Derbi koyulması bizim işimize gelir :tabe: Bizim oturmuş bir takımımız var , Yaklaşık 2)3 Yıldır aynı grup birlikte oynuyor , Isınma , Alışma evresi sıkıntımız olmaz :bandit: @Yutek71
İnşallahh ama derbilerden evvel orda bikaç anadolu takımını darmadağın etmeyi isterim :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

bende tam onu diyecektim...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ZEKI

ama 4-5-6 eylülde de milli mac var. Bizimkiler hazirlik maci koyarlar. Daha oncede yazmistim eylül de milli maclardan sonraki ilk kendi evimizdeki macta stad acilir.

ama 4-5-6 eylülde de milli mac var. Bizimkiler hazirlik maci koyarlar. Daha oncede yazmistim eylül de milli maclardan sonraki ilk kendi evimizdeki macta stad acilir.
Bu Teoriye göre Sadece 1 Maç kaçırmış oluyoruz , İyi olacak bu milli maç araları :tabe: 16 Ağustosta lig başlıyor , Eylule kadar 2 Maç var 1 i deplase, 1 Maçı kaçırıyoruz sonra Milli maç araları ve Evimize hoşgeldik :halay: :halay: :halay: @ZEKI abi