Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735732 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

duvara monte şeklinde olacağı için bunlar gerçeği yansıtmıyor, deneme amaçlı yapılmış sadece!
Bana da öyle geliyor bu kadar güzel bir stadın koltuklarını böyle yapacak değiller ya herkesin içi rahat olsun bence :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı siyah-1903

bu koltuklar numune olarak seri üretümden çıkmıştır belki beyaz renkli alt kısımlar daha çıkmadığı için siyah takmışlardır zaten altıda numune olarak hazırlandığını gösteriyor takılacak koltuklar değildir bunlar tabi nasıl bişey düşünülüyor bilmiyoruz belki belli bölümlerde kullanacakalar şekil için hemen ön yargı yapmayın :) ayrıca arkada altı beyaz olanda var üstte iyi bakın bunlar numune hepsinde ayak var durması için ilk gelen siyah beyaz koltuklarda böyleydi sadece görüntü nasıl olacak diye yapmışlardır bence

ortada koltukLAR falan yok. dikkat ederseniz 3 fotodaki de aynı koltuk. delinin biri kuyuya taş attı, uğraşmaya değmez. tabi gün kısır olunca konuşacak malzeme çıkıyor. amblem görünümlü koltuk dizaynı kadar bile sürmemeli muhabbeti. dünya üzerinde olmayan şeyler bunlar  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı tayfun

@Efe görmediysen diye atıyorum
Ahmet Ateş @AhmAtes1903  ·   1 gün önce
Kombine 13.623 adet
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hocam nasıl loca yoktu ? @Yunus
ya kapalı falan birşeyler vardı da o locaları satabiliyor muydun? Kaç taneydi? neyse yoksaymak anlamında yazmıştım

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada örneği olmaması en büyük güvencemiz,hiç bir stad da bulamadım böyle bir saçmalık.... :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir video hazırlamadılar insafsızlar..

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence gelir bakımından Stadımızın 3 sene boyunca inönüden cok bı farkı olmuyacak gibi gelıyor bana
olmaz olur mu? 15 günde bir girilen yerle hergün girilen yer arasında inan çok fark olacak. Bir kere herkes bir kere müzeye gider. Bir stat turu yapar. Moda Merkezi, konserler epey fark ettirecektir. Evet 3 yıl sonra bilançoya yazacağın kesin bir 110 000 000 TL var. Şahane rakam.

Çevrimdışı ozan062

Dünyada örneği olmaması en büyük güvencemiz,hiç bir stad da bulamadım böyle bir saçmalık.... :super:

hehehe :evillol: süper o zaman demekki yapılması dusunulmus ama kenara konmus bir proje:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

olmaz olur mu? 15 günde bir girilen yerle hergün girilen yer arasında inan çok fark olacak. Bir kere herkes bir kere müzeye gider. Bir stat turu yapar. Moda Merkezi, konserler epey fark ettirecektir. Evet 3 yıl sonra bilançoya yazacağın kesin bir 110 000 000 TL var. Şahane rakam.
@Yunus abi o konularda haklısın ama örneğin en büyük geliri alıcagımız localar 3 er yıllık kıralandı parası coktan inşaata gitti onumuzdekı sezonun kombınelerı bıle sımdıden satılıyo ve o paralarda gıdıyor.İllaki fark olucak ama net farkı tahmınımce bı 3 sene sonra bariz anlarız yanlışım varsa affola.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

@yoksul Türkiyeye geldin forumu unuttun mesaj atmıyorsun sınırdan çıktın tekrar mesaj atmaya başladın sen en iyisi oralarda kal forum için daha sağlıklı :D

Çevrimdışı gkn190334

birde şu bilgiyi paylaşayım eski stadımızda 47 loca=600 koltuk,5200 vip koltuk,1590 deplasman koltuğu yani 32000-(600+5200+1590)=24700 normal taraftar koltuğu vardı.

Gelir seviyesine gelelim :Şükrü şaraçoglu-türk Telekom arena-vodafone arena ....
Kapaste olarak en az olan Beşiktaş peki gelir bakımından konser ve etkinliklerin yılda makul seviyelerde olucagına düşünürsek yeni stad yaparak inş gelir seviyesindeki amacımıza ulaşırız 2 rakibi geçerek...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aslı astarı olmayan henüz netleşmemiş bi olay için bu kadar canınızı sıkmayın..

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi o konularda haklısın ama örneğin en büyük geliri alıcagımız localar 3 er yıllık kıralandı parası coktan inşaata gitti onumuzdekı sezonun kombınelerı bıle sımdıden satılıyo ve o paralarda gıdıyor.İllaki fark olucak ama net farkı tahmınımce bı 3 sene sonra bariz anlarız yanlışım varsa affola.
yanlış neden olsun haklısın

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Şu 3 senelik loca mevzusunda:

Arkadaşlar bu locaların 3 senelik parası peşin mi alındı? yoksa 3 senelik sözleşme yapılıp senelik sabit ücretleri mi alındı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

‏@ErenCarsi ya sordum,koltuklar böyle olmayacakmış..... :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar bu locaların 3 senelik parası peşin mi alındı? yoksa 3 senelik sözleşme yapılıp senelik sabit ücretleri mi alındı?
Resmi sitede 1 sezonluk loca bedeli 35.000 ile 300.000 dolar arası yazıyo zaten 3 senelik alınabiliyomuş. Onun dışında bi bilgi yok :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

koltuklarımızın özellikleri

* Polietilen hammaddesinden şişirme yöntemi ile üretilmiştir.
** Ürünün hammaddesi içerisine, koltuğun dış ortam şartlarından olumsuz yönde etkilenmemesi için UV katkı maddesi konulmaktadır.
** Ürünün plastik ağırlığı 2,5 kg, toplam ağırlığı ise 8 kg dır.
** Koltuğun oturum fondu ile sırt fondu’nu birbirine bağlayan aksam,6 mm kalınlığında kalıp ile bağlantı yerleri bükülmüş, kaynaksız, yekpare sac malzemeden imal edilmiştir. Oturum fondu’nun altında yer alan metal aksam ise 8 mm kalınlığında yekpare sac malzemeden imal edilmiştir. Her iki malzeme birbirine taşıyıcı mil ve somun ile bağlanmaktadır.
** Koltuğun oturak katlanma sistemi ağırlık merkezi sistemiyle açılıp kapanmaktadır.
** Koltuğun metal aksamları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.
** Koltuğu zemine sabitlemek için basamak alnı 4 noktadan delinmekte, çelik dübel yerleştirildikten sonra M10 cıvata ile bağlantı yapılmaktadır.
** Koltuk kapalı konumdayken koltuk numarasını belirten rakam her koltukta yer almaktadır.
** Koltuğun sırt kısmında oval yapıda reklam alanı bulunmaktadır. İstenilen logo bu alana serigrafi yöntemi ile basılmaktadır.
** Holigan saldırılara karşı sökülmez ve kırılmaz yapıdadır.

*** Bu ürünümüz TÜV Rheinland kalite belgesine sahiptir.

Çevrimdışı Efe

@Efe görmediysen diye atıyorum
Ahmet Ateş @AhmAtes1903  ·   1 gün önce
Kombine 13.623 adet

sağol @tayfun görmemiştim düşündüğüm gibi artış çok az vodafone arena açılana kadar 25-30 bini anca göreceğiz gibi görünüyor açıldıktan sonra belki bi 5 daha satarız şampiyonlukta belirleyici olacak kombinelerde şampiyonlar ligi kombine satışlarını arttırır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

‏@ErenCarsi ya sordum,koltuklar böyle olmayacakmış..... :super:

zaten belliydi :icool:

koltuklarımızın özellikleri

* Polietilen hammaddesinden şişirme yöntemi ile üretilmiştir.
** Ürünün hammaddesi içerisine, koltuğun dış ortam şartlarından olumsuz yönde etkilenmemesi için UV katkı maddesi konulmaktadır.
** Ürünün plastik ağırlığı 2,5 kg, toplam ağırlığı ise 8 kg dır.
** Koltuğun oturum fondu ile sırt fondu’nu birbirine bağlayan aksam,6 mm kalınlığında kalıp ile bağlantı yerleri bükülmüş, kaynaksız, yekpare sac malzemeden imal edilmiştir. Oturum fondu’nun altında yer alan metal aksam ise 8 mm kalınlığında yekpare sac malzemeden imal edilmiştir. Her iki malzeme birbirine taşıyıcı mil ve somun ile bağlanmaktadır.
** Koltuğun oturak katlanma sistemi ağırlık merkezi sistemiyle açılıp kapanmaktadır.
** Koltuğun metal aksamları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.
** Koltuğu zemine sabitlemek için basamak alnı 4 noktadan delinmekte, çelik dübel yerleştirildikten sonra M10 cıvata ile bağlantı yapılmaktadır.
** Koltuk kapalı konumdayken koltuk numarasını belirten rakam her koltukta yer almaktadır.
** Koltuğun sırt kısmında oval yapıda reklam alanı bulunmaktadır. İstenilen logo bu alana serigrafi yöntemi ile basılmaktadır.
** Holigan saldırılara karşı sökülmez ve kırılmaz yapıdadır.

*** Bu ürünümüz TÜV Rheinland kalite belgesine sahiptir.
bu bilgiler ışığında tam kapasiteyi bulabiliriz @FARUK zannedersem :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

peşin alınmıştır 3 senelik yoksa 3 senelik satmanın bi manası kalmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 16:53:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
zaten belliydi :icool:
bu bilgiler ışığında tam kapasiteyi bulabiliriz @FARUK zannedersem :icool:
göz kararı 45903 buldum :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana