Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734744 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yok o hep derdini smileyle anlatıyor ya ben onunla normal konuşunca beni anlamıyor bende onun dilinde konuşuyorum :kop: :kop: :kop: @Tolga
:djsmile: :You_Rock_Emoticon: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

hayirli olsun yarin gelmeye calisacagim kar sıkıntı vermezse

beklerim hocam  :) herkse iyi geceler
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı aşığımsana

Schalkenin oyuncu çıkış kapısındaki tasarım çok güzel kulüp tarihini anlatıyor bizim çıkışlarda da özel bir şeyler olur umarım.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 01:44:50 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok o hep derdini smileyle anlatıyor ya ben onunla normal konuşunca beni anlamıyor bende onun dilinde konuşuyorum :kop: :kop: :kop: @Tolga
:alala: :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SuperBJK

gel gel efsane ürünler var aksesuar olarak özellikle muhteşem şeyler var  :ishock: bu forumda seninle benden başka Bursa'dan kimse yok mu  :D

İnegöl olmaz mı  :lol:  @Ersan @Efe

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ebabil

herkese selamlar, donanım haber in bazı iyi aile evladı adminleri yüzünden bu tarafa taşındım.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Lig tv de şuan  bizim stadı gösteriyor.Galiba bizim canlı kamera  yayını.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

günaydın @Altuğ abi
  falan şekilim diyorusun  :icool:

Tabiiki de yüklemeni tavsiye ederim Samet çok rahat oluyor.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tabiiki de yüklemeni tavsiye ederim Samet çok rahat oluyor.

yükledim abi şimdi :D @Altuğ

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

herkese selamlar, donanım haber in bazı iyi aile evladı adminleri yüzünden bu tarafa taşındım.
:hosgeldin @ebabil

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı SuperBJK

Herkese günaydınlar.

Benim bi sorum olucak. Acaba stadı geniş açıyla görüp kayıt yapan bir kamera var mı ? Temel atmasından açılışına kadar kayıt yapan bir kamera olsa da timelapse olarak yükselişini yavaş yavaş izleyebilsek harika olurdu. Stad içinde kameradan yapılan timelapse görsel açıdan pek iyi değil çünkü.

Çevrimdışı iyimserure

günaydın ahali, statta çalışma yok maalesef  :by2: :by2:

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese günaydınlar.

Benim bi sorum olucak. Acaba stadı geniş açıyla görüp kayıt yapan bir kamera var mı ? Temel atmasından açılışına kadar kayıt yapan bir kamera olsa da timelapse olarak yükselişini yavaş yavaş izleyebilsek harika olurdu. Stad içinde kameradan yapılan timelapse görsel açıdan pek iyi değil çünkü.
Ne zaman çekim yapmaya başladığını bilmiyorum ama bir süredir bir yapım belgeseli için çekimler yapılıyor. Süzer Plazada bir tane senin istediğin gibi geniş açılı kamera var. Bittiğinde gururla izleyebileceğimiz bir belgesel ortaya çıkacaktır. Belgesel yapımında da iyi bir Beşiktaşlı arkadaşımız çalışıyor. Bu işe özen göstereceklerinin teminatıdır.

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydın ahali, statta çalışma yok maalesef  :by2: :by2:
Elimizden gelse biz bankayı açmayacaktık. Ne inşaatı.

Çevrimdışı SuperBJK

Ne zaman çekim yapmaya başladığını bilmiyorum ama bir süredir bir yapım belgeseli için çekimler yapılıyor. Süzer Plazada bir tane senin istediğin gibi geniş açılı kamera var. Bittiğinde gururla izleyebileceğimiz bir belgesel ortaya çıkacaktır. Belgesel yapımında da iyi bir Beşiktaşlı arkadaşımız çalışıyor. Bu işe özen göstereceklerinin teminatıdır.

Şimdiden heycan bastı bile hocam  :halay: , arka fonda " Haydi Kalk Ayağa, Yürü Güneşe " ile birlikte tüylerimizi diken diken eden bi belgesel olucağından hiç şüphem yok :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkese günaydınlar.

Sanırım bu tarz bir kamera var ama nerede bilmiyorum. Stat bittikten sonra çekilecek belgeselde bu görüntüler kullanılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

@ZEKI hocam ,@Yunus kardeşim ve snooker severler, evdeyseniz eurosport2 saat 14.00 snooker galler açık .