Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

Bursa ve çevre illerde oturan taraftarlarımızın dikkatine.

Bugün Bursa Anatolium Avm'de açılacak olan Beşiktaş Kartal Yuvası Mağazamızın iç dizayn ve ürün yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 18.02.2015 tarihi öğleden sonra 2 gibi açılışı yapıp satış yapmaya başlamayı planlıyoruz. Bursa'da ve çevre illerde oturan tüm taraftarlarımızı Beşiktaş'ımıza destek için alışveriş yapmaya beklerim. Çok fazla çeşit ve çok kaliteli ürünlerimiz var.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şişt inatlasmayin bakayim klimalar mitsubishi olacak tabi bilmiyorum heralde beko olur
:bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Efe

Hava cok soguk yagan kar yerde kaliyor erimiyor 3 gun stadta calisma olmaz en az
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı martin40

Hava cok soguk yagan kar yerde kaliyor erimiyor 3 gun stadta calisma olmaz en az

Ince isler ? Içerdekiler yani ?

Karla kameradan daha iyi gözüküyor stat  :D

Cüneyt Cakir iyi maç yönetti, demekki medya olmayinca yönetiliyomus.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alanyada bile kar gösteriyo abi benden söylemesi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Ne yaptın @Efe yahu  :bawling:
İstanbul havası bu perşembe işler devam eder kaldığı yerden  :money:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ZEKI

Canli yayin kamerasindan stad cok guzel gozukuyor her yer bembeyaz, kar yagiyor ve stad aydinlanmis gibi. Camur olan yerlerde bembeyaz olmus

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Efe canlıda localardan görünen ışıklar var.Arkadaki holde filan,stad içinde yani gece  çalışma varmıdır ki??

Çevrimiçi Necmi

Tekrar hosbuldum....askere bedelli değil normal gidiyorum...mayıs ayında gs maxında ins kavga cıkartmam birlikte cok korkuyorm...bjk maclarında kendimi tutabilen bi yapıya malesef sahip değilim...2 sene önceki 3\3 lğk macı bodrum hilton hotelın lobisinde bilgisayarımı acarak tüm otwlw serettemiştim...koskoca hiltonda ligtv yoktu ve burak sahtekari penaltı yaptrdıgında hiltındaki kavga gürültüyü unutamyorymm:-)  NEYSE cok anılara girdim bahsettiğim koltuk yapsı bu sekildee asagıda.....en güzeli bu yaa
maçı seyretmeyi bırak sonucunu öğrenirsen kendini şanslı say :evillol:  :hosgeldin @gokhanwww

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gece gündüz iş okul demeden gün gün stadı takip eden tüm ruh hastası Beşiktaş'lılara selam olsun :halay: iyi geceler Besiktasarena ailesi...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Bursa ve çevre illerde oturan taraftarlarımızın dikkatine.

Bugün Bursa Anatolium Avm'de açılacak olan Beşiktaş Kartal Yuvası Mağazamızın iç dizayn ve ürün yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. 18.02.2015 tarihi öğleden sonra 2 gibi açılışı yapıp satış yapmaya başlamayı planlıyoruz. Bursa'da ve çevre illerde oturan tüm taraftarlarımızı Beşiktaş'ımıza destek için alışveriş yapmaya beklerim. Çok fazla çeşit ve çok kaliteli ürünlerimiz var.
ooo harika hemen alisverise gelelim  o zaman  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

inatlaşmıyoruz zaten yaa kardeş kardeş konuşuyoruz ihalesi oldumuki onun yok diye biliyorum ben ihalesi  :alala:
ne ihalesi ya şimdi kalitesiz bir firma ihaleye girip düşük fiyat verdi diye ondanmı alınacak böyle şeylerin ihalesimi olur pazarlık imandan gelir alır Rahmi Koçu karşısına Başkan sağlam bir pazarlıkla her klimanın üstüne birde klima parası alır :bandit: olur biter her şeyide karıştrmamak lazım öyle herşeye para verirsek o stadı bende yaparım :bandit:
şaka tabi ama Başkan işini bilir :busted_cop:

Çevrimdışı Ersan

ooo harika hemen alisverise gelelim  o zaman  :ishock:

gel gel efsane ürünler var aksesuar olarak özellikle muhteşem şeyler var  :ishock: bu forumda seninle benden başka Bursa'dan kimse yok mu  :D
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Efe

gel gel efsane ürünler var aksesuar olarak özellikle muhteşem şeyler var  :ishock: bu forumda seninle benden başka Bursa'dan kimse yok mu  :D
sen ordami calisicaksin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

sen ordami calisicaksin :)

aynen bugün başladım işte mağazayı kurduk ürün yerleştirdik son bir kaç bişey kaldı sabahtan onları halledip öğleden sonra açcaz inşallah  :)

Çevrimdışı TØLGA

ne ihalesi ya şimdi kalitesiz bir firma ihaleye girip düşük fiyat verdi diye ondanmı alınacak böyle şeylerin ihalesimi olur pazarlık imandan gelir alır Rahmi Koçu karşısına Başkan sağlam bir pazarlıkla her klimanın üstüne birde klima parası alır :bandit: olur biter her şeyide karıştrmamak lazım öyle herşeye para verirsek o stadı bende yaparım :bandit:
şaka tabi ama Başkan işini bilir :busted_cop:
abi yunus emre ile çokmu konuşuyorsun bu aralar sen bu kadar smiley kullanmazdın hayırdır   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

aynen bugün başladım işte mağazayı kurduk ürün yerleştirdik son bir kaç bişey kaldı sabahtan onları halledip öğleden sonra açcaz inşallah  :)
hayirli olsun yarin gelmeye calisacagim kar sıkıntı vermezse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

abi yunus emre ile çokmu konuşuyorsun bu aralar sen bu kadar smiley kullanmazdın hayırdır   :biggrinking:
:kop::kop::kop::kop::kop:

Çevrimiçi Necmi

yok o hep derdini smileyle anlatıyor ya ben onunla normal konuşunca beni anlamıyor bende onun dilinde konuşuyorum :kop: :kop: :kop: @Tolga

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 01:30:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:kop: :kop: :kop: