Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Efe

paris saint germenin stadından iyi ses çıkıyor tam dolu stad bizde dahada fazlası olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

PSG'nin cimleri cok mu guzel bana mi oyle geldi  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

paris saint germenin stadından iyi ses çıkıyor tam dolu stad bizde dahada fazlası olacak  :)
Paris güzel yedi yalnız :evillol:
Yerler tabi o ne öyle tribünler ruh gibi oturuyo :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Godzilla başlığını takip ediyorum deme @anilt  :icool:
O ne :alala: Meteoroloji en yoğun yağışı yarın bekliyordu günlerdir, bugünden böyleyse perşembe kesin tatil olur diye düşünüyorum ben @Altuğ abi :D

Çevrimdışı Efe

PSG'nin cimleri cok mu guzel bana mi oyle geldi  :bandit:

harika bence bizde de böyle olmalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O ne :alala: Meteoroloji en yoğun yağışı yarın bekliyordu günlerdir, bugünden böyleyse perşembe kesin tatil olur diye düşünüyorum ben @Altuğ abi :D

yarın tüm marmarada yer yer çok etkili kar yağışları görülecekmiş vurduğu yerlerde hayat durma noktasına gelebilir araçlar gidemeyecek halde olacaktır o yüzden okulların tatil edilmesi istanbulda iyi olmuş  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

yarın tüm marmarada yer yer çok etkili kar yağışları görülecekmiş vurduğu yerlerde hayat durma noktasına gelebilir araçlar gidemeyecek halde olacaktır o yüzden okulların tatil edilmesi istanbulda iyi olmuş  :)
az once eve geldim, her yer buz olmus cok soguk var. Millet kaldirimlarda buz dansi yapiyor. Allah yarın stadimizda calisacak emekcilerimizin yardimcisi olsun.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

az once eve geldim, her yer buz olmus cok soguk var. Millet kaldirimlarda buz dansi yapiyor. Allah yarın stadimizda calisacak emekcilerimizin yardimcisi olsun.
Bursada ayni sekilde cok soguk ama kar az yagdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 23:18:52 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün Foruma hiç giremedim , Geriden okuyarak geldim , Sabah klimalar la ilgili muhabbet donmuş Beko veya Arçelik olacağı ile ilgili , Fakat Bizim Klimalar KALDE olmayacakmıydı :alala: :alala: :alala: Benmi yanlış biliyorum yoksa ....
Bu arada @Yunus abi Nice Senelere..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Bugün Foruma hiç giremedim , Geriden okuyarak geldim , Sabah klimalar la ilgili muhabbet donmuş Beko veya Arçelik olacağı ile ilgili , Fakat Bizim Klimalar KALDE olmayacakmıydı :alala: :alala: :alala: Benmi yanlış biliyorum yoksa ....
:D sen bu firmaları çok karıştırıyon birbirine yaaa kalde boru şirketi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

PSG Premier League'in en iyi bahçivanini aldilar, o yüzen zemin mükkemmel.

Çevrimdışı Deniz

Borudan hava mi ufleyecen ? :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

PSG Premier League'in en iyi bahçivanini aldilar, o yüzen zemin mükkemmel.
Arap parası yarıyo tabi :D

:D sen bu firmaları çok karıştırıyon birbirine yaaa kalde boru şirketi  :biggrinking:
Yo karıştırmıyorum @Tolga , Kalde Klimada uretiyor , Hatta Kalde klima diye yazıyor :iscrewy:

Kalde nin boru şirketi olduğunu bende biliyorum hatta bütün elektrik tesisatını onlar yapıyor stadın :ok:
Ama Kalde klimada uretiyor ve Başkan da Klimalar Kalde olcak demişti
@Tolga @Deniz buyrun bakın Kalde klima uretiyormuymuş , uretmiyormuymuş :D

Çevrimdışı BlackEagle1989

Yo karıştırmıyorum @Tolga , Kalde Klimada uretiyor , Hatta Kalde klima diye yazıyor :iscrewy:

yok boru kardesim....

Çevrimdışı Deniz

Kalde nin boru şirketi olduğunu bende biliyorum hatta bütün elektrik tesisatını onlar yapıyor stadın :ok:
Kalde bizim stadda kullanilacak fan coil chiller vs uretmiyor boyle buyuk yerlerde klima kullanilmaz merkezi sistem isitma sogutmala gruplari kullanilir..

urettikleri de burda var listede yok.kaldi ki kalde gibi bir firmanin urettigi isitma sogutma grubunu kimse almaz alarko systemair trane york mitsubishi vs firma varken..

Çevrimdışı TØLGA

peki sana şöyle bir soru sorayım beko'da sponsorun beko&kalde hangisini tercih edersin piyasa'da tanınmışlık olarak bir
cevap istiyorum ama kişisel değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

peki sana şöyle bir soru sorayım beko'da sponsorun beko&kalde hangisini tercih edersin piyasa'da tanınmışlık olarak bir
Tercihim Tabiki Beko olur :ok: Ben Başkan Klimaları Kalde yapacak dediği için şeeetmiştim :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu zaten kişiye kalmış bir şey değil. Kalde Klima üretebilir, yeterli mi değil mi? Bilmiyorum. Benim evde var hala bağlatmadım bile. Sevmiyorum ben klima. İş yerinde var habire bi yerim tutuluyor. Neyse. İnatlaşacak bir durum yok arkadaşlar. İhale bilgii var mı? Orada yazar.

Çevrimdışı TØLGA

Bu zaten kişiye kalmış bir şey değil. Kalde Klima üretebilir, yeterli mi değil mi? Bilmiyorum. Benim evde var hala bağlatmadım bile. Sevmiyorum ben klima. İş yerinde var habire bi yerim tutuluyor. Neyse. İnatlaşacak bir durum yok arkadaşlar. İhale bilgii var mı? Orada yazar.
inatlaşmıyoruz zaten yaa kardeş kardeş konuşuyoruz ihalesi oldumuki onun yok diye biliyorum ben ihalesi  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şişt inatlasmayin bakayim klimalar mitsubishi olacak tabi bilmiyorum heralde beko olur
Şampiyon Beşiktaş JK