Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Evet haklısın tabii ki ama bendeki Türk mantığı işte..Olmuşken tam olsun hesabı :)
yaşını bari yazsaydın da nasıl hitap edeceğimizi bilseydik . :D

Çevrimdışı martin40

Bu arada iki kamyon gelmis, ne tasiyor acaba.

Çevrimdışı ahmet türker

ama abi demirle profil yapilmis.. bufe olma imkani var mi
olsun kardeşim daha 7 ay var, 7 ayda neler yapılıp da bozulmaz ki.

Çevrimdışı ALI RIZA

Prekasttır kamyonlardan çatı aparatları da gelebilir...

Çevrimdışı Efe

prekast net artık kamyonlarıda tanıyoruz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

@ALI RIZA @Yutek71

Bu arada hoşbulduk arkadaşlar :) Yazın Süleyman Seba'nın vefatından sonra açmıştım hesabımı, sürekli takip etsem de buraları sessizdim..İkinci bir merhaba olmuş oldu bu :)

İkinci kez hoşgeldin o zaman artık sessiz kalmaman gerektiğinin farkında varmışsındır umarım  :icool:

Çevrimdışı güzelgünleryakında

yaşını bari yazsaydın da nasıl hitap edeceğimizi bilseydik . :D

:) Biraz zor oldu ama şu an görünüyor sanırım abi

Çevrimdışı BlackEagle1989

İkinci kez hoşgeldin o zaman artık sessiz kalmaman gerektiğinin farkında varmışsındır umarım  :icool:

Kişisel iletimde yazdığım yazı üzerine farklı bir tesadüf oldu bu ama daha aktif olmaya gayret edicem :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Murat Aksakal

Arkadaşlar belki daha önce cevaplanmıştır ama ben göremedim,
neden hala numaralı tribüne prekast konulmuyor..kapalı, yeni açık, eski açık hertarafa koyuyorlar..
bi oraya koymamışlar hiç bunun nedeni ne ?
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Bu duvar niye bukadar yuksek yapiyorlar stadinin onunu kapatiyor sanki..

Çevrimdışı ALI RIZA

@BlackEagle1989

ve alttaki eklenti bak orası için

Çevrimdışı ALI RIZA

benim ekledigim resim aci farkinda baya taniltiyor..
evet benim eklediğim 2-3 gün evvelki foto... Seninki güncel olan sanırım zorlandım bulak için masa üstü ekran stat resim oldugu oldugu için eklentide olan taraftar yürüyüş yolu ve stat üstü yolun istinat duvarı oluyor oraya toprak yığılır onlar çevre düzenlemesi ile olacak işler onlar zor değil öncelikli işi düzenlemek orası...  :ok: bakalım nasıl birsey çıkacak dışarısı için

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler çatının havaya kalktığı zamanki mabetin görüntüsünü bi göz önüne getirin..
Çok güzel oluyo beee :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar belki daha önce cevaplanmıştır ama ben göremedim,
neden hala numaralı tribüne prekast konulmuyor..kapalı, yeni açık, eski açık hertarafa koyuyorlar..
bi oraya koymamışlar hiç bunun nedeni ne ?
vinçler sökülmediği için prekast vinçleri çalışamıyor tehlikeli durum ortaya çıkar @BeşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

o duvar yanındaki yoldan alçak yol yüksek yapacak bir şey yok oraya yaya yolu yapılacak @BlackEagle1989

Çevrimdışı ALI RIZA

o duvar yanındaki yoldan alçak yol yüksek yapacak bir şey yok oraya yaya yolu yapılacak @BlackEagle1989
Alt katlar da mı öyle alt sıraları bitirseydiler... winçler seviyesinde kadar kaldırmasınlar... zaman kaybediyoruz sonucta... @Necmi abi bunu duyur sağa sola  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Alt katlar da mı öyle alt sıraları bitirseydiler... winçler seviyesinde kadar kaldırmasınlar... zaman kaybediyoruz sonucta... @Necmi abi bunu duyur sağa sola  :evillol:
altı üstü yok bu işin vinçler çalışırken sabit vince veya halatlarına çarpsa sabitleri yıkarlar çok tehlikeli bir durum 360 derecede çalışıyor hepsi illaki birbirlerine temas olur bununda ölümcül sonuçları olur ölüm olmasa bile on gün erken bitirmek için aylarca şantiyeyi kapattıracak bir kazaya sebebiyet verilir bu tercih edilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

altı üstü yok bu işin vinçler çalışırken sabit vince veya halatlarına çarpsa sabitleri yıkarlar çok tehlikeli bir durum 360 derecede çalışıyor hepsi illaki birbirlerine temas olur bununda ölümcül sonuçları olur ölüm olmasa bile on gün erken bitirmek için aylarca şantiyeyi kapattıracak bir kazaya sebebiyet verilir bu tercih edilmez
biz de bu şans olursa statı kapatırlar  :evillol: vinçler işleri bitmedi mi daha ne yapıyorlar kaba bitti çıksınlar artık bilezik 3-5 güne biter

Çevrimdışı Murat Aksakal

vinçler sökülmediği için prekast vinçleri çalışamıyor tehlikeli durum ortaya çıkar @BeşiktAŞK

Anladım abi eyvallah..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

anladim eyvallah abi... bana biraz asiri yuksek gelmisti.. peki bu merdiven olucak mi.. ?