Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729240 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tunceryawuz

Bilezik kalıpları bitmek üzere çalisma yoğunluğu otopark tarafında. 2-3 saat önce çalışma gayet hareketli bir biçimde devam ediyordu.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tunceryawuz

@tunceryawuz elinize sağlık teşekkür ederiz

Rica ederim @FARUK . @Altuğ bey e teşekkürler yükleme konusunda yardımcı olduğu için.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ErsinA.

Çok para hatta hiç para alınacağını sanmıyorum ağabey, reklamın kötüsü olmaz mantığıyla hareket ederiz.

Bu arada dizinin adı "Kara Para Aşk" bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta stadlı bölüm yayınlanır.

Başkan sinekten yağ çıkarıyor. Almıştır üç beş bişey  :evillol:

Çevrimdışı panic13

hoş bilezik  :D

Bilezik gibi geçiririm anlamı da çıkabilir saksıya feslehen gibi oturturum anlamı da :P

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı KUMANOVALI

@tunceryawuz  eline sağlık

@Necmi abi otoparkdaki boşluk en az bir ay sürer demişti galiba
2 haftaya biter gibi  :naughty:
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 13:42:08 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Necmi

@tunceryawuz  eline sağlık

@Necmi abi otoparkdaki boşluk en az bir sürer demişti galiba
2 haftaya biter gibi  :naughty:
bir katını yaptılar daha dört kat kolon dikecekler betonlayacaklar donması için süre sonra iskele kur kat betonu tekrar kolon ve üstüne çıkabilmek için mukavemet kazanması gerekir ben minimuma indirdim iskeleler sökülmez mukavemet süresi azaltılır ama genede bu işler kat başına bir hafta desek dört kat bir ay tutar bunu iş süresi olarak düşünmeyelim asgari olarak geçecek süre bu @KUMANOVALI

Çevrimdışı Necmi

Çok güzel resimlerim var ama gönderemiyorum.  WhatsApp varsa yukleyrbilecek birine gönderebilirim.
eline sağlık çok güzel fotolar  @tunceryawuz

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tunceryawuz

Çevrimdışı tunceryawuz

BI KEREM DEGILSINIZ AMA YINEDE ELINIZE SAGLIKKK:))) saka tabıkı

:))  rica ederim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir katını yaptılar daha dört kat kolon dikecekler betonlayacaklar donması için süre sonra iskele kur kat betonu tekrar kolon ve üstüne çıkabilmek için mukavemet kazanması gerekir ben minimuma indirdim iskeleler sökülmez mukavemet süresi azaltılır ama genede bu işler kat başına bir hafta desek dört kat bir ay tutar bunu iş süresi olarak düşünmeyelim asgari olarak geçecek süre bu @KUMANOVALI
Daha çok iş var orada abi. 2 hafta da 2 tane tablayı anca attılar, orasının bitmesi mart sonunu nisan başını bulur bu hava şartlarıyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak Akay

Anlaşılan Bütün zemine çakıl dökülecek şuanda numaralı önüne boşaltıyor kamyonlar peki drenaj tam anlamıyla yapılmadı diye biliyorum bilgisi olan varmı?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ers_an

Anlaşılan Bütün zemine çakıl dökülecek şuanda numaralı önüne boşaltıyor kamyonlar peki drenaj tam anlamıyla yapılmadı diye biliyorum bilgisi olan varmı?

Prekastlar için gelecek olan hareketli vinçlerin batmasını engellemek adına sanırım. ;)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı sametbagan

Eğer çatı havaya kalktıktan sonra zemine ve koltuklara başlayabiliyorsak ki öyle deniyor hep o zaman ağustos veya eylül bence çok gerçekçi bir tarih stadın açılması ve müsabaka oynanacak hale gelmesi diyim ve yeniden stat açılış geyiğini başlatmış olayım :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

Prekastlar için gelecek olan hareketli vinçlerin batmasını engellemek adına sanırım. ;)
Çakılı biliyorumda Drenaj daha tam yapılmadı bir daha kazılıcak bi daha kapanıcak keşke yapılıp geçilseydi.Ama şuda var çok ağır vinçler drenaj sistemine zarar verır dusuncesıylede boyle yapılmıs olabılır  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

Heyy Maşallah 4 Vinç'de full aktif

niyeti bozmuslar gunde 30dan fazla prekast takmayanı dovuyorlar :)) farazi soyluyorum tabi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı gkn190334

bu prekans tam olarak tüm tribünler ne zaman tamamlanır acaba? Başkan ve Ahmet nur çebi inşallah gibi cümlelere başladı ağustos için bir maç bile kaçırılması ahenk bozucagını düşünüyorum.Yazın yapılacak organizasyonlar dünyadaki stadın imajı acısından cok önem arz ediyor.Bir de kapasite olarak gerçekten yeterli mi ? Bu soru artık komik gelebilir ama sonucda 50 yılda bir yapılıyor diğer rakiplerimizle kapasite oranının düşük olması bizim eski zamanlarda olduğu gibi gelir oranu şükrü şaraçoglu ve tt arena dan daha mı az olucak.biz yeni stad yaparak onların gelirine mi ulaşıcaz yoksa onlardan daha fazla gelir elde etmek için mi bu stad yapılıyor...