Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Konu dışı olcak kusura bakmayın, Yakın zamanlarda kombine blok değişikligi yaptırabilen oldumu yada prosedür nedir bilen varmı?

@Yunus abi dün onun için kulüp ve kombine merkezine gidecekti

Çevrimdışı Deniz

Kale arkasi alanlar kapaliya gecmek istiyor genelde.ben de stadi gezdigimde fark ettim ki kabul butun tribunler guzel ama kapali bir ayri guzel :) .fiyati da bayagi uygun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aşığımsana

Arkadaşlar bursa macı için kuzeydevrede bilirim arkadaş gelmiyor
abi özelden yazdım ama galiba görmedin bilet duruyorsa alabilirim
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı AliBJK

Herkese slm arkadaşlar yarın bir aksilik olmazsa kara para aşk dizisinin bir sahnesi de stadımızda çekilecek..

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı olcak kusura bakmayın, Yakın zamanlarda kombine blok değişikligi yaptırabilen oldumu yada prosedür nedir bilen varmı?
Yunus abi dün gitti, konuyla ilgili bana yazdığı;
Alıntı
Evet yapılabiliyor. Fakat önce iptal ediyorlar ve yeni bilet alıyorsun. O nedenle indirimli olmuyor artık. Benim içinde dediler ki ön sıra diye sıkıntı yapmayın zaten kale arkasında kimseye yerinde oturun demeyecez.

Çevrimdışı Efe

Yunus abi dün gitti, konuyla ilgili bana yazdığı;
ben size demistim kale arkalarinda kimse yerinde oturmayacak diye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese slm arkadaşlar yarın bir aksilik olmazsa kara para aşk dizisinin bir sahnesi de stadımızda çekilecek..
oo harika  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun calisma nasil gidiyor?
harika diyebilirim ust bilezik neredeyse bitti eski acikta sadece betonlama yapilmasi gerekiyor kaliplama bitti yeni aciktada demirleme bitmek uzere kaliplma suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadtaki tum kapilarin kaliplari hazir eski aciktaki bilezik bitti aksama betonlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tribun kabasinda beton iside bu hafta ici son bulacak tribun kabasi herseyi tam olarak bitmis olacak sadece yeni aciktaki yarik bolum kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese selam . Yurtdisinda olmam ve biraz ara veriyim farki daha iyi anliyayim diye 10 gundur bakmiyorum stada @Efe nin dediklerine gore hafta ici olay bitmis olucak . Harika .

Çevrimdışı Serkan7738

eski açık bilezik kalıplaması bitmiş gibi duruyor bu akşam betonlanır umarım yeni açıkta kalıplama bugün bitmez gibi

Çevrimdışı Anıl

ben size demistim kale arkalarinda kimse yerinde oturmayacak diye :icool:
Çare Numaralı :bandit:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bende kombineler satışa çıktığı ilk günlerde eski açıktan almıştım kombinemi, sonra bu ömrümde birdaha mı Beşiktaşımın stat açılışını göreceğim diyerek Numaralı üst 402 Blok sıra 3e Helali hoş olsun diyerek geçişimi yaptım, başta biraz sıkıntı oldu olayı pasolig ile çözmeye kalktım 3 telefon görüşmesi sonrası biz hallettik siz stat kombine merkezine gidin değişikliği yapın dediler, bir hevesle gitttim ama oradaki arkadaslar, onlar yapamaz olay kulüple alakalı diyerek yapmadılar tabi conta attı bende ama en  sonunda uğraşarak hatta cebelleşerek 1 haftada hallettim, önce iptal edip parayı karta yatırdılar sonra yeniden yer aldım, bir şansım daha oldu adını hatırlayamadığım görevli arkadaş bu çabama hayran mı kaldı nedir bilemiyorum sponsor yerleri varmış satışa kapalı bir kaç yer söyledi bende pasodan baktım konumu ve bakış açısıyla bir anda aidiyet hissetiğim yukardaki koltuğu aldım. Yeni stadımızın ilk senesinde hayalini kurduğum açıdan 1 sene takımımın yanında olmayı bana nasip eden Allahıma şükrediyorum, kombinesini hala almayanlar özellikle açılış maçında orada olmak için yerinizi şimdiden alın, bu şans insan ömründe bir kere denk gelir, kaçırmayın, Sevgiler herkese.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu marşı bilenler vardır :bandit:
Bence olağanüstü güzel bir marştı çok sevmiştim yıllar önce :) Bjk tv'de çalardı şampiyon olduğumuz sene.
O sene de Beşiktaşımızı adım adım takip ederdim kah radyodan kah gazetelerden. Güzel günlerdi daha ilkokuldaydık :) Çok hasret kaldık artık gelsin şu şampiyonluk..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

eski açık bilezik kalıplaması bitmiş gibi duruyor bu akşam betonlanır umarım yeni açıkta kalıplama bugün bitmez gibi
bitti beton aksama dogru baslayabilir yeni aciktada kaliplama yapildi orayada dokulecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bırazfoto mac oncesı ıı olurdu stress atardıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Stad içinde disinda cok iyi calisma var :)
sabahtan beri baya iyi calisma var ozellikle ust bilezikte neredeyse bitti hafta ici tam olarak bitecek beton dahil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neeyyy :alala: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

numaralının arkasındaki istinat duvarının son durumu ne ? o da bu hafta biter mi? bitse de numaralıdaki vinç gitse prekastları başlasa.

Çevrimdışı Deniz

Dizinin fragmanını izledim millet birbirini öldürüyor kaçırıyor falan ama stad yok içinde  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dizinin fragmanını izledim millet birbirini öldürüyor kaçırıyor falan ama stad yok içinde  :alala:
Yarın çekilecekmiş :D

Çevrimdışı serti67

Stad içinde disinda cok iyi calisma var :)
masallh dıelım hızlanmazsaa yetısmesı zor zaten
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS