Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728048 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Engin

Hayırlı olsun @Engin Hocam Uğurlu gelsin
Sağol @arda çok şampiyonluk yaşayacağız bu stat da  :halay:
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Engin

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı martin40

Suan 3 beton kamyonu var, baya dökülecek gibi görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Yakınız görüşürüz yine, Halıcıoğlu/Çıksalın dayım ben buradaki ender Beşiktaş' lılardan renklilerle az çarpışmıyoruz benim de çocukluğum burada geçti halada buradayım Haliç e düşüp belime kadar çamura batmışlığım bile var  :)
bende çıksalında oturdum ben otururken yol yoktu yolun yapıldığı zamanları bilirim ilk okulu orda okudum Mualim Cevdet te sanırım yıkılmış yerine başka bir okul yapılmış
benimde çocukluğum haliçin kokusunda geçti köprü yoktu Eyüp'e sandalla geçerdik güzel günlerdi eskiye götürdün beni @Engin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

aydınlatmalardan bahsediyorsunuz. Ben beyaz aydinlatmayi daha cok seviyorum
Asagida Beisktas İskelesinin ısıklandirilmasina bakin saridan ziyade beyaz daha goze batiyor. Bogazin incisi icin.
sarı ışık candır abi.
Beyaz ışık yapay ve soğuk duruyor bence  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

all-star barclays center yok böyle bir salon ya bizede böylesi yapılmalı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın forum ahalisi kartallar.Bilezik üstünde yürüyen emekçi sana da  günaydın aman dikkat.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydinlar, emekcileirmiz kalkmislar sizlerde kalkin bugun Besiktaskimizin maci var

Çevrimiçi Rasim

Günaydın ahali vurduğun gol taktiğin prekast olsun kartalım  :super: :sevinc :super: :sevinc :super: :sevinc
Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

Günaydın ağlamak istiyorum bugün pazar ve alacalı çalışıyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Zoro

Günaydın. Numarasının öndeki kamyon ile çiçekler malzemelerini göndermeye başladı herhalde.

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın  Beşiktaş imizin maci var kalkin kardeslerim :)

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın ağlamak istiyorum bugün pazar ve alacalı çalışıyor  :biggrinking:
alacali hep calisiyor sadece pazar gunu bazen calismiyor

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın herkese iyi pazarlar güzel bir gün olsun :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tüm işler bitince, Koltukların yerleştirilmesi ne kadar zaman alır ?

Çevrimdışı Efe

Suan ust bilezikte kaliplama ve demirleme suruyor eski acik bitmek uzere yeni acikta az bi is kaldi son cikis kapilarida kaliplaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik bilezikte veriyolar demiri veriyolar demiri baya ormusler  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar en uste dogru cikiyorlar az kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta goruntuye gore bilezik kaliplamasi bugun bitecek tamami kaliplaniyor kalan kismin :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta demirleme bugun bitebilir baya iyi calisma var bilezikte
Şampiyon Beşiktaş JK

Prekastcilar en uste dogru cikiyorlar az kaldi

Hava izin verirse bu hafta yenı acıktakı vincin oraya kadar olan kısmı bitirirler herhalde :)..

Konu dışı olcak kusura bakmayın, Yakın zamanlarda kombine blok değişikligi yaptırabilen oldumu yada prosedür nedir bilen varmı?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba