Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727246 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkdaşlarım selam bir süredir forumu takip ediyordum üye olmadan stadın yüksekliği konusundaki tartışmayı görünce iki çift laf etmeden geçmeyeyim diye üye oldum ben de :)

Stat yüksekliği bazı arkadaşlarımızın dediği gibi eskisinden yüksek. Eski inönü stadında kapalı ve numaralı tribün kuleler kadar dikkat edilirse, çatıyı zaten yükseklikten saymıyorum kapasite bakımından. Vodafone arena da ise sadece eski açık tribünleri tarihi kuleler kadar. Ama numaralı ve kapalı tribün stat çevresine yapılan sütunların boyu kadar.. Eski açıkta sütunlar bariz kuleleri geçiyor bu da çok açık ve net vodafone arenanın kapalı ve numaralı tribünlerinin yüksekliğinin inönüden daha yüksek olduğunu kanıtlıyor çatıyı hiç hesaba katmadan hem de. Zeminin de eskisinden daha aşağıda olduğunu düşünürsek vodafone arena çim saha tabanından en üst sütun boyuna kadar inönüye fark atar.  Stadın kapasitesi de oldukça yeterli , 50bin ,55bin kişilik statlar sayı olarak iyi gözükse de seyir zevki açısından iyi değil. tribünler yükseldikçe sahaya olan uzaklık artıyor çünkü. İnönü yeni açık en üstten maçı izleyenler anlar dediğimi. Ayrıca şunu da hesaba katmak gerek, stadın boyu yükseldikçe enine de genişlemek zorunda , ya da tribün açısı daha dik olması gerek. Enine alan olmadığı için dikliğin güvenlik açısından maximum seviyesi ne kabul ediliyor bunu bilen aydınlatsın lütfen.

Ben de sizler gibi her gün stadı izliyorum bu arada , bakmazsam eksik kalıyor bir şeyler.. ;)  :icool:
:hosgeldin abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14.02.2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Renkdaşlarım selam bir süredir forumu takip ediyordum üye olmadan stadın yüksekliği konusundaki tartışmayı görünce iki çift laf etmeden geçmeyeyim diye üye oldum ben de :)

Stat yüksekliği bazı arkadaşlarımızın dediği gibi eskisinden yüksek. Eski inönü stadında kapalı ve numaralı tribün kuleler kadar dikkat edilirse, çatıyı zaten yükseklikten saymıyorum kapasite bakımından. Vodafone arena da ise sadece eski açık tribünleri tarihi kuleler kadar. Ama numaralı ve kapalı tribün stat çevresine yapılan sütunların boyu kadar.. Eski açıkta sütunlar bariz kuleleri geçiyor bu da çok açık ve net vodafone arenanın kapalı ve numaralı tribünlerinin yüksekliğinin inönüden daha yüksek olduğunu kanıtlıyor çatıyı hiç hesaba katmadan hem de. Zeminin de eskisinden daha aşağıda olduğunu düşünürsek vodafone arena çim saha tabanından en üst sütun boyuna kadar inönüye fark atar.  Stadın kapasitesi de oldukça yeterli , 50bin ,55bin kişilik statlar sayı olarak iyi gözükse de seyir zevki açısından iyi değil. tribünler yükseldikçe sahaya olan uzaklık artıyor çünkü. İnönü yeni açık en üstten maçı izleyenler anlar dediğimi. Ayrıca şunu da hesaba katmak gerek, stadın boyu yükseldikçe enine de genişlemek zorunda , ya da tribün açısı daha dik olması gerek. Enine alan olmadığı için dikliğin güvenlik açısından maximum seviyesi ne kabul ediliyor bunu bilen aydınlatsın lütfen.

Ben de sizler gibi her gün stadı izliyorum bu arada , bakmazsam eksik kalıyor bir şeyler.. ;)  :icool:

Hoşgeldin.Forumumuz kolay kolay hiçbiryerde  göremeyeceğin kalitededir.Seviyesi  yüksektir.Renkdaş kelimesinide  kulanmazsan süper  olacak.

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin  yanlız burda renkli yok :D renkdaş kelimesini renklilere bırakalım

Çevrimdışı KUMANOVALI

Cümleten hoşbulduk diyelim :)  :ok:

Hoşgeldiniz 

Renktaş kelimesini necmi abi duymasın  :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

@Necmi abi hiç cevre duzenlemesiyle alakalı bir bilgi varmıdır? hatta sızıntı bile diyebiliriz olabilirmi acaba? :D

yada hersey yapılıcak ondan sonramı dusunulecek koltuk tasarımı gibi? son gunmu beklenicek?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı warofpoet

Renkdaştan kastım o değildi abicim. O dediğin renkliler ben de alerji yapıyor zaten ;)  :steamed:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hiç cevre duzenlemesiyle alakalı bir bilgi varmıdır? hatta sızıntı bile diyebiliriz olabilirmi acaba? :D

yada hersey yapılıcak ondan sonramı dusunulecek koltuk tasarımı gibi? son gunmu beklenicek?
çevre düzenlemesi kesinleşmediği için sızıntı olmaz burda bir şeyler gösterilir sonra onlar değişir yanıltıcı bilgi vermiş oluruz :D yanlış olur o yüzden netleşmesini bekleyelim @ozan062

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın ordayım sanki bilezikler yarına biter

Çevrimiçi Necmi

Renkdaştan kastım o değildi abicim. O dediğin renkliler ben de alerji yapıyor zaten ;)  :steamed:
evet bizdede yapıyor daha kelimeyi yazdın okudum kaşıntı başladı :D

Çevrimiçi Necmi

Stadın ordayım sanki bilezikler yarına biter
@Yunus eski açık köşe detaylı çekebilirmisin yapabilirsen rampa tarafındanda neler yapılıyor bir görelim

Çevrimdışı Efe

evet @Efe kalıplı testere duruyor yeni açık numaralı köşede onlar betonlandı mı yoksa hazır betonlanacak mı  :alala: :alala: :alala:
ooo cok oldu neredeyse 1 hafta olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Kameraya bişeyler oluyo yoksa sadece bendemi var sorun
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ersan

kamera bozuldu veya tutukluk yaptı yarım saattir düzgün görüntü vermiyor
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Anil

Niye abi siyah ve beyaz sayı mı?  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anil

Tribünlerin alt kat ilk sıraları nın zeminden yüksekliği kaç mt olacak?  Bizimki ile aynı olan bi stad var mı bakalım nasıl bişeymis

Çevrimdışı TØLGA

Tribünlerin alt kat ilk sıraları nın zeminden yüksekliği kaç mt olacak?  Bizimki ile aynı olan bi stad var mı bakalım nasıl bişeymis
en alt basamak zemin seviyesinden assağda  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersan

yeni açıkta bilezik 8 tane kolona daha bağlanması gerek kameradan yanlış saymadıysam yarın hava güzel olursa ve orda çalışma olursa biter diye tahmin ediyorum
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Anil

en alt basamak zemin seviyesinden assağda  :iblush:
İlginçmiş :D Benzer bi stad var mı bize benzer?  Merak ettim gerçekten nasıl bişeymis, en öndeki adam karşı taç çizgisini göremez herhalde :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlginçmiş :D Benzer bi stad var mı bize benzer?  Merak ettim gerçekten nasıl bişeymis, en öndeki adam karşı taç çizgisini göremez herhalde :D
İngiltere ligindeki gibi olacak sanırsam? :halay:

Çevrimdışı cagdas44

Niye abi siyah ve beyaz sayı mı?  :D

Siyah ve Beyaz fizik bilimine göre renk değildir, Beyaz tüm dalga boylarındaki ışık dalgalarının yansıdığı ya da meydana geldiği kaynakta oluşan görüntü siyah ise hiç bir rengin yansımadığı ya da oluşturulmadığı yerde görünen durumdur.

Çevrimdışı TØLGA

türkiyede yanılmıyorsam yok ingilterede ise çok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK