Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723752 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

stadyumun adını hatırlayamadım dursun burda  :bandit:

edit: maracana galba
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 01:33:30 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

videoyu izleyince iyice gözüm korktu... çok uzun sürecek çatı malesef

gözün korkmasın 2 aylık iş var ama prekastları bitirmek sıkıntı onların bitmesi gerekiyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı onurturan

gözün korkmasın 2 aylık iş var ama prekastları bitirmek sıkıntı onların bitmesi gerekiyor  :)
prekast istenildiğinde çok hızlı bir şekilde yapılabiliyo diye aklımda kalmıştı Efe sıkıntı nerede tam anlamadım vinçlerin kalkma süresi mi korkutuyo seni  :alala:

Çevrimdışı Efe

prekast istenildiğinde çok hızlı bir şekilde yapılabiliyo diye aklımda kalmıştı Efe sıkıntı nerede tam anlamadım vinçlerin kalkma süresi mi korkutuyo seni  :alala:

hayır testerelerin mukavemet süreleri sıkıntı ay sonundan sonra bazı bölümlere geçebilecekler o yüzden şimdi sadece yeni açık üst ellerinde kaldı vinçler ay sonuna doğru kalkacaktır mart 15 e kadar bu işi bitirmeleri lazım ama zor görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

hayır testerelerin mukavemet süreleri sıkıntı ay sonundan sonra bazı bölümlere geçebilecekler o yüzden şimdi sadece yeni açık üst ellerinde kaldı vinçler ay sonuna doğru kalkacaktır mart 15 e kadar bu işi bitirmeleri lazım ama zor görünüyor
ay sonunda vinçler kalkarsa bence numarali da biter en fazpa 20 gün veriyorum :akuma:

Çevrimdışı arda

Her gece prekast her gece prekast bir gecede farklı birşey gelsin be kardeşim.

Bu arada içlerinden biri istan bayrağını çoktan çekmiş prekastı bırakmış kum taşıyor öbek öbek.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ALI RIZA

Her gece prekast her gece prekast bir gecede farklı birşey gelsin be kardeşim.

Bu arada içlerinden biri istan bayrağını çoktan çekmiş prekastı bırakmış kum taşıyor öbek öbek.
Prekast taşıyan kamyonlar bile değişti  :evillol:
geliyor da geliyor geliyor da geliyor bitmiyor bir türlü  :s20:

Çevrimdışı arda

Prekast taşıyan kamyonlar bile değişti  :evillol:
geliyor da geliyor geliyor da geliyor bitmiyor bir türlü  :s20:

Eski açığın oralara, sahanın ortasına siyah siyah öbek öbek kumları taşmları artık herneyse bırakıp duruyor biride. Hayrolsun  :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

yok efe numaralıyıda yapabilirler sadece köşelerde sıkıntı var beklemek gerekiyor numaralıya başlayamama nedeni vinç engel oluyor tam ortada bu hafta büyük ihtimal vinç sökülür prekastda tam gaz girer ben ay sonuna kadar numaralıyı bitireceklerini düşünüyorum bir tek üst son iki sıra kalır oralar yeni döküldü mukavemet kazanmayabilir ben mart ortasında prekastın biteceğini düşünüyorum şu an için çatıya engel olmuyorlar daha sütunlar dikilecek onun üzerine bilezik geçecek halatı tutacak gergi aparatları bağlanacak yani prekastların engel olacak duruma gelmesi için daha çok iş var @Efe esas sorun hala kaba şu bilezik kirişi tamamlayamadılar gitti, iki günlük iş salladılarda salladılar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay arkadaş ne prekastmış ne bilezikmiş bitmedi gitti :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

İzlemeyenler için : Trt Spor Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Vodafone Arena Röportaj alltaki linkte izleyebilirsiniz....
https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?ref=hl

ysariusta

• Ziyaretçi

Biliyorum @Necmi abi  :biggrinking: Öbür sene yanınıza damlamaya çalışacağım ilk günden o heyecanla gidip aldım tutturamadık bu sene  :D
Kombine değişimi yapılabiliyormuş ben uğraşıyorum haber veririm @Çağrı

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Sutlas

5 tır prekast geldi, numaralıdaki son boşluk kapatılıyor, eski açık çıkış kapısı ve bilezikte çalışma var, eski açıkta çatı kolonu için de çalışma var.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin hayirli cumalar, yagis yok bugun stadta su bilezikler biiter insallah. Yeni acik -kapali kosesinde de prekastları bitirseler artik iyi olacak. Numarali altta neyi bekliyorlar anlamadim gitti. Hadi ustte vincin sokulmesini bekliyorsun.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın

Bugün ve yarın hızlı bir ilerleme bekliyorum statta.

Pazar günü yine yağmur gelcek diolar  :steamed:

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Serkan7738