Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Brezilya ulusal stadyumu kardeşim :)
Mane garrincha'ymış ismi :)
evet o stadin Nacional stadium brazil galiba cati vidyosu varmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle bir baktımda bizim stadyum gayet açık ki buradan esinlenilmiş :)
Kolezyum havası, çatı yapısı, çevreci olması... :) Ama gel gör ki akıllı stat değil :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oranın göremedim ama maracana'nın var:
3-4 ayda 30 metreye kaldırmışlar :alala:
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 22:47:03 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Efe

kimse yokmu :aman:

film izledim stadta hareket yok canım sıkıldı hobbit 2-3 ü seyrettim zaman geçti  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

Oranın göremedim ama maracana'nın var:
3-4 ayda 30 metreye kaldırmışlar :alala:

kasimdan  marta kadar yapmislar valla bizimkide boyle olucak insallaj heyecanladim :)

Çevrimdışı Efe

çatı hazırlanışına sol taraftaki prekastkarı koymadan geçmiler ve çatıyı kaldırmışlar bence numaralı prekastlar tam bitmeden çatıya geçsinler nasıl olsa çatı havaya kalktıktan 15-20 gün içinde vinçler sahada olacak eksikleri tamamlamak için o aradada numaralı prekast biter zaman kaybetmenin bi manası yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kasimdan  marta kadar yapmislar valla bizimkide boyle olucak insallaj heyecanladim :)
Galiba kurulum safhası uzun zaman alıyo. Başka yerde izledim 1 haftada kaldırdılar :biggrinking:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1

abi saol bunu bulamadim bizimki daha degisik daha teknolojik sanki :) @Necmi bide merdiven yapicaklarmi tribünden asaga

Çevrimdışı Efe

Galiba kurulum safhası uzun zaman alıyo. Başka yerde izledim 1 haftada kaldırdılar :biggrinking:

orta yuvarlak ve halatlar 2.5 ay alıyor toplamda  kaldırmak 10 gün civarı sürüyor inşallah daha kısa sürede havaya kalkar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

orta yuvarlak ve halatlar 2.5 ay alıyor toplamda  kaldırmak 10 gün civarı sürüyor inşallah daha kısa sürede havaya kalkar :)
evet abi 10 gun kalkiyo :) cm cm milim milim kalkiyo :)

Çevrimdışı BlackEagle1989

çatı hazırlanışına sol taraftaki prekastkarı koymadan geçmiler ve çatıyı kaldırmışlar bence numaralı prekastlar tam bitmeden çatıya geçsinler nasıl olsa çatı havaya kalktıktan 15-20 gün içinde vinçler sahada olacak eksikleri tamamlamak için o aradada numaralı prekast biter zaman kaybetmenin bi manası yok :)

Bizimki de 9 gunde havaya kaldirirlar mi ?

Çevrimdışı Efe

evet abi 10 gun kalkiyo :) cm cm milim milim kalkiyo :)

numaralı prekastların bir bölümü konduktan sonra çatı işleri tam başlasa beklemesek sonuçta prekast olmadanda bu iş yapılıyor çatı havaya kalktıktan sonra prekastları 15-20 günde dizerler çatınında atkı ve kedi yolları zaten bu süre içinde biter zaman kaybını en aza indirmek için bu şart bakalım nasıl bi gidişat olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bizimki de 9 gunde havaya kaldirirlar mi ?

o civar kalkar bi eksik bi fazla bişey değiştirmez  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

abi saol bunu bulamadim bizimki daha degisik daha teknolojik sanki :) @Necmi bide merdiven yapicaklarmi tribünden asaga
:alala: merdiven derken  :D stada adım atanda merdiven hastalığı baş gösteriyor :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

:alala: merdiven derken  :D stada adım atanda merdiven hastalığı baş gösteriyor :evillol:
:) :) :) tahta merdivenler halatlari koymuslar abi ya :) yukaridan asaga dogru :)

Çevrimdışı keremfrat1

numaralı prekastların bir bölümü konduktan sonra çatı işleri tam başlasa beklemesek sonuçta prekast olmadanda bu iş yapılıyor çatı havaya kalktıktan sonra prekastları 15-20 günde dizerler çatınında atkı ve kedi yolları zaten bu süre içinde biter zaman kaybını en aza indirmek için bu şart bakalım nasıl bi gidişat olacak :)
hayirlisi :) abi

Çevrimiçi Necmi

:) :) :) tahta merdivenler halatlari koymuslar abi ya :) yukaridan asaga dogru :)
hımm :alala: merdivenmi onlar halatlar çekilirken sürtünmeden prekastları aşındırmasın diye araya koydukları tanpondanmı bahsediyorsun bizdede yaparlar herhalde her yerde konuyor bizim bir ayrıcalığımız yoktur sanırım  :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

hımm :alala: merdivenmi onlar halatlar çekilirken sürtünmeden prekastları aşındırmasın diye araya koydukları tanpondanmı bahsediyorsun bizdede yaparlar herhalde her yerde konuyor bizim bir ayrıcalığımız yoktur sanırım  :evillol:
ben onlari asindirmasin diye koyduklarini bilmiyodum valla abim :) :) zannediyodum rayli sistem gibi orda dolasicaklaeklar sandim :)

Çevrimdışı Efe

onlar olmadan halatlar hasar görebilir aslında prekastları düşündüklerinden değil halatları düşündüklerinden koyuyorlar   :D biran önce o kalasları görmek istiyorum ama prekastı beklemek zorundayız :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

onlar olmadan halatlar hasar görebilir aslında prekastları düşündüklerinden değil halatları düşündüklerinden koyuyorlar   :D biran önce o kalasları görmek istiyorum ama prekastı beklemek zorundayız :bandit:
ben sanki gordum onlari  :bandit: iceride :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:26:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
efsane

kombine almayanlara eski açık en üstten tavsiye ederim maçı bırakıp tribünü izlerim  :biggrinking:

5.sırada tam ortadayım beklerim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

ben sanki gordum onlari  :bandit: iceride :)

dışarıda da var ama prekastların üzerine dizilmeleri önemli öyle istif beklemeleri bişey ifade etmiyor onlar yerleştirildimi halatlarda yerleştirilecek demektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK