Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723238 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Aldığımız yardım aktifin açtığı kredinin düşük faizli geri ödemesi falan olabilir
Onun dışında bize zırnık koklatmazlar,zaten lazım da değil
G.saraya yardım etsinler bol bol
Sponsorluk parasına saldıranlar,yerine loca vip koltuk isteyenler ne yardımı edecek Allah aşkına
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 20:10:54 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Oktay

Aldığımız yardım aktifin açtığı kredinin düşük faizli geri ödemesi falan olabilir
Onun dışında bize zırnık koklatmazlar,zaten lazım da değil
G.saraya yardım etsinler bol bol
Sponsorluk parasına saldıranlar,yerine loca isteyenler ne yardımı edecek Allah aşkına
yanlış düşünüyosun eğer sportif maksatlı bir hakettiğimiz para varsa o parayı niye almayalım... :alala: :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

yanlış düşünüyosun eğer sportif maksatlı bir hakettiğimiz para varsa o parayı niye almayalım... :alala: :alala:
Sportif maksatlı etmiyorlar işte abi sorun orda
Karşılık istiyorlar
Başkan anlattı işte geçen seneki genel kurulda,10 koltuk için 10 gün pazarlık yaptım diye

Çevrimdışı Oktay

Sportif maksatlı etmiyorlar işte abi sorun orda
Karşılık istiyorlar
Başkan anlattı işte geçen seneki genel kurulda,10 koltuk için 10 gün pazarlık yaptım diye
sağlam pazarlık yaptıysa sıkıntı yok :D

Çevrimdışı cagdas44

fotoda umut güner'de olduğuna göre stadyum ile ilgili bir durum var  :bandit:

Birisi bu facebookta bu fotoğrafın altına sedat pekerin ne işi var yazmış  :kop: :kop:

Abi söz konusu bizim başkan, sence başka bir ihtimal var mı :busted_cop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Pazarlık konusu olan zaten bizim hakkımız olmasa sıkıntı yok da...
Neyse bir araya geldiğimizde konuşuruz bunu,burda başka mecralara kayıyor konu
Toparlaması zor oluyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Soru bir; Yeni açıkta beton atılması için ne kadar zaman var? Arka taraftan malzeme ve beton gelebiliyorsa neden hala açık?
Soru iki yeni açıkta sahaya düz olan alt tribüne prekast konulmadı. O kısımda farklı prekast mı yapılacak?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı idil

İyi akşamlar herkese... Uzun zamandır yorum atamadım foruma.. Moraller bozuk bir şekilde yapıcam bu kez yorum :( son haftalardaki kötü futbol, dün akşamki kötü sonuç mahfetti beni :( umarım bursa ve liverpool maçlarını kazanırız... Sadece yazmak istedim stattan bağımsız :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı yigitcan1903

fotoda umut güner'de olduğuna göre stadyum ile ilgili bir durum var  :bandit:
Beni şöyle bi çek yeğenim der gibi bakmış Umut Güner  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı serti67

bugun herkez ınzıvaya cekılmıs soguk hava ve ınsaatın durması sanırım etkıledı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı halvetifarazi

yarın işlerin başlaması lazım artık 3 gündür dışarıda iş yapılmadı bu son gecikme olur inşallah :)
Şubat ayı üç aşağı beş yukarı böyle geçecek. Ayın 17'si ve 24'ünde kar yağışı olması yüksek ihtimal. Mart ayını bilmiyorum. Şubat ayında dışarda büyük ilerleme zor görünüyor.

Çevrimdışı ZEKI

havalarda kotu gidince stadtaki calismalar icerd eoluyor, beton gelmiyoryoksa @Efe simdi baslardi beton geldi, fiskirtici yeni acikta diye.

Çevrimdışı keremfrat1

Bana acil bizim cati sisteminin :) vidyolari lazim hangi stadlarda vardi vidyolar vardi ama bulamadim mesaj olarak atarsanuz sevinirim.bana linkli :)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı arda

Siyah Beyaz Piksele karşı olanlara gelsin  :biggrinking: Beterin beteri var
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

Bana acil bizim cati sisteminin :) vidyolari lazim hangi stadlarda vardi vidyolar vardi ama bulamadim mesaj olarak atarsanuz sevinirim.bana linkli :)
hayırdır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı keremfrat1

hayırdır  :biggrinking:
brezilyada bi stad vardi catisi bizim teknoloji den onu ariyorum :) stad yapimlarini izliyorumda mesela emirates paylasilmiti gecen :)

Çevrimdışı FARUK

brezilyada bi stad vardi catisi bizim teknoloji den onu ariyorum :) stad yapimlarini izliyorumda mesela emirates paylasilmiti gecen :)
maracana olması lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brezilya ulusal stadyumu kardeşim :)
Mane garrincha'ymış ismi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."