Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tanidigim gercek demokratlardan bir tanesi de sensin abi... Su internette senin yaptigin seyleri hic kimse yapmaz...
sosyal mi liberal mi?  :bandit:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi şeyi merak ettim.
Köşedeki tribünlerin en üst katları bileziğe çok yakın olduğundan çatınında hemen bitiminde olacak oralar.
Galiba o bölgelerde yağmur alıcak gibi :alala: Oraya koruma olarak ne yapılacak bir bilgi varmı?
:alala:
@Necmi  Abi bide mabet abi bahsetmişti, wifi için 50 kiloluk bişeyler konulcakmış galiba çatıya. ayrıca güneş panellerini falan nasıl yapcaklar bir bilgi varmı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben Geldim ! @Besiktas :D
arkadaş acayip yoğun haftaya denk geldim bitti mi stat ?

Çevrimdışı levent21

8bin prekastın kaçı getirildi kacı monte edildi acaba?
eğer toplamda 8 bin prekast konulucaksa 4.500 - 5 bin tanesı konulmuştur

Çevrimdışı Serjo

bence stad yapılmalı artık  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Tanidigim gercek demokratlardan bir tanesi de sensin abi... Su internette senin yaptigin seyleri hic kimse yapmaz...
amaç Beşiktaş olunca daha farklı davranılmazki işin içine menfaat soktuğumuz an konu amacından sapar buraya reklam koyduk bunun amacı para kazanmak değil biz toplanan paraları forumun yayılması için reklam amaçlı ve kalırsa gene forumda ihtiyacı olanlara forma bilet gibi kullanarak bu paranın kulübe dönüş yapmasını sağlayacağız şu an için sunucu masrafları destek yazılımları için bu para kullanılmıyor zaten karşılayacak miktarda para gelmiyor keşke kazansakda ihtiyacı olup alamayanlara her ay sekiz on forma alabilsek @Fatih

Çevrimdışı TØLGA

biz stadyumun kirası için senelik ne kadar ödüyoruz ayrıca biz bu ücreti inşaat devam ederkende ödüyoruz degilmi? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sozkul

bey kelimesini kaldırsak daha samimi olur diye düşünüyorum burda herkes kardeş mesafe koymayalım elektrik üretimi yapılacak o kesin gibi duruyor örnekleri falan geldiğine göre ama bu nereye konacak belli değil çatıya konmayacak sanırım o konu karanlıkta

Necmi hocam, ben biraz utangacim, daha once bu soruyu "arkadaslar" diyerek bir iki defa  ortaya sordum cevap alamadim, dogrudan isim vererek hedef bulmaya calistim ilk defa, ne yazsam diye diye dusunup tereddute de dustum ama sonra samimiyet icin biraz daha zaman gecmesi gerekiyor diye dusunup "bey" de karar kildim.  Acikcasi "Necmi arkadasim" filan demekte nedense hosuma giden birsey degil..  Oda batiyor bana.   :)

Çevrimiçi Necmi

sosyal mi liberal mi?  :bandit:
yok ikiside değil biz burda Beşiktaş demokrasisini uyguluyoruz bu daha ileri seviye bir demokrasi @Sedat_BJK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En son skorboard getirmişlerdi onu kuruyorlardı. Grundig marka  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı keremfrat1

Vol 2 geliyo :) yanliz cok soguk fotolari çekerken elim dondu :) :)

Çevrimdışı TØLGA

Archilifography

Kar kış demeden- despite the hard weather
10.02.2015
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

amaç Beşiktaş olunca daha farklı davranılmazki işin içine menfaat soktuğumuz an konu amacından sapar buraya reklam koyduk bunun amacı para kazanmak değil biz toplanan paraları forumun yayılması için reklam amaçlı ve kalırsa gene forumda ihtiyacı olanlara forma bilet gibi kullanarak bu paranın kulübe dönüş yapmasını sağlayacağız şu an için sunucu masrafları destek yazılımları için bu para kullanılmıyor zaten karşılayacak miktarda para gelmiyor keşke kazansakda ihtiyacı olup alamayanlara her ay sekiz on forma alabilsek @Fatih

Üyeler duydunuz ziyaretçiler siz de okuyorsunuzdur, bilinçli bir şekilde düzenli olarak reklamlara tıklayın.

Çevrimdışı TØLGA

ben daha 1e bakamadım ikisini birden aradan çıkarırım  eline sağlık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam, ben biraz utangacim, daha once bu soruyu "arkadaslar" diyerek bir iki defa  ortaya sordum cevap alamadim, dogrudan isim vererek hedef bulmaya calistim ilk defa, ne yazsam diye diye dusunup tereddute de dustum ama sonra samimiyet icin biraz daha zaman gecmesi gerekiyor diye dusunup "bey" de karar kildim.  Acikcasi "Necmi arkadasim" filan demekte nedense hosuma giden birsey degil..  Oda batiyor bana.   :)
direk adımla hitap et benim öyle takıntılarım yoktur soru soracağın zaman ismin başına @ koyarsan mentions yapmış olursun kime yazıyorsan ona uyarı gider yazdığın görünür böyle yazılar arasında dikkat edilmeyebilir :D malesef atladığımız yazılar oluyor ama bu kesinlikle görmediğimizden kaynaklanıyor yoksa hiç kimseyi ayırmıyoruz @sozkul <--- göründüğü gibi yapacaksın sadece senin adın yerine kime yazmak istiyorsan onun ismi olacak

Çevrimdışı Efe

bencede kafayı yedik  :bandit:

yok yaza doğru kafa yeme işlemleri başlar şimdilik iyi durumdayız :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

En son skorboard getirmişlerdi onu kuruyorlardı. Grundig marka  :D
vay abi keşke Newtron marka olsaydı  :bandit: @Necmi abi bilir o markayı eski marka :D

Çevrimdışı SDemirsoy

yok yaza doğru kafa yeme işlemleri başlar şimdilik iyi durumdayız :evillol:
abi senin işlerde kesattır beton yok kiriş yok :D @Efe

Çevrimdışı Efe

afferim beşiktaşa değer dün çöp atmaya giderken benimde dondu rüzgar çok sert :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

vay abi keşke Newtron marka olsaydı  :bandit: @Necmi abi bilir o markayı eski marka :D
ne demek istiyorsun :alala:  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

abi senin işlerde kesattır beton yok kiriş yok :D @Efe

geceleri fışkırıtıcı girince işler açılıyor sabahları kesat :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ne demek istiyorsun :alala:  :bandit: :bandit: :bandit:
abi siemensin newtron marka televziyonları vardı rahmetli dedemler kasalarını yaparlardı o zaman sen gençmişsin bilmiyorsan kusura bakma :D @Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

geceleri fışkırıtıcı girince işler açılıyor sabahları kesat :lol:
haydaaaa işlerin kesat olması hayra alamet bence abi :D