Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718140 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatısız bile efsane oldu bitmiş hali büyüleyecektir

Çevrimdışı ozan062

adamın en seyi görüp küfürlerini duymakta zevkliydi yani?  :evillol: :evillol:

haha aynen ya bide suratlarını goruyorum o mottanın pozisyonunda dakkalarca elemanların ellerini gördüm bi sinir bastı beni akıllara zarar:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TURKahvesi

şu anda en iyi san mames
vodafone arena bitene kadar tabi  bunu hep söylüyoruz ne varki bunda  :)

@Tolga güzel kardeşim benim ben onu o manada belirtmedim
papağan gibi devamlı tekrarlayan insanlardan dem vurdum anlatabildim miyim
ya anladık güzel stad ama bunu 40 kere tekrarlayan zihniyete karşı benden hoşgörü beklemeyin
neyse bu konuyu uzatmadan kapatalım  :locked:

Çevrimdışı Kemal

Balıkesirspor maçlarında ki çekim de iğrenç ötesi

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga güzel kardeşim benim ben onu o manada belirtmedim
papağan gibi devamlı tekrarlayan insanlardan dem vurdum anlatabildim miyim
ya anladık güzel stad ama bunu 40 kere tekrarlayan zihniyete karşı benden hoşgörü beklemeyin
neyse bu konuyu uzatmadan kapatalım  :locked:
haha katılıyorum abi tabi anlamı yok bunun
genelde bir konu açılıyor ordan örnek gösteriliyor flen
ondan sonra açılıyor konu iyice sende haklısın tabi  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Balıkesirspor maçlarında ki çekim de iğrenç ötesi
stadyumlardan kaynaklı abi o yaa tek katlı stadyumlarda bu sıkıntı malesef var
yapacak birşey yok bu duruma
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 00:00:11 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Balasagun

yapma öyle :)) ligdeki macta rezillik oldu be bütün taraftarları gorduk bi tuhaftılar:)) bense tam tersi zevk alamadım:D

Ağabey benim kastım o değildi. Tabiki kafalar, küfürler falan rezalet. Ama kupa maçına nazaran çok daha oyunun içindeydi görüntü. Diğer taç çizgisindeki adamları kupa maçında seçemedim ben.

Lig TV'nin kameralari Turkiye standartlarinin en iyisi suan icin.. Dunyada ki kalite acisi tartisilir... Fakat siz internetten izleyip yorum yapmissiniz... Bu belirleyici bir faktor olamaz pek.. Bu konu da en guzel goruntuyu hd tv'lerde secebiliriz...

İki maçı da hd tvde izledim ağabey internetten izlemedim. İnternette de aynı şekilde belli oluyor fark ki tvden daha belirgindi bana göre. Bir ben mi dikkat ettim buna? :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Balasagun

adamın enseyi görüp küfürlerini duymakta zevkliydi yani?  :evillol: :evillol:

Kendimden geçmiştim o dakikalarda hocam Tolga o golü yiyince :D

Çevrimdışı onurturan

Merdivenleri ne kadar muntazam dizmişler. Umarım Konya ve Bursa örnekleri gibi değil de Bordeaux örneğindeki gibi olur koltuk dizilimimiz. Beni son zamanlarda en çok düşündüren konu bu ileriki günler için. Konya'daki rezaleti gördüğümde sonraki statlarda bu durum yaşanmaz artık diye düşünmüştüm ama Bursa'da da aynı içler acısı durum olunca korkmaya başladım. Ne olur Vodafone Arena'da düzgün yapılsın bu iş, ne olur!
Bizde de şartlar elverdiği sürece güzel muntazam olacaktır koltuk dizilimi diye düşünüyorum çünkü kaliteden ödün vermiyoruz hiç bir konuda.. Ancak bordeaux un üst katları gibi görünmesini bekleyemeyiz çünkü adamların çıkış kapısının önünde koltuk yok. Bi bütünlük söz konusu. Bizim ise mecburiyetten kapıdan çıkıyoruz önümüzde 3 sıra koltuk var ve etrafını da çatal merdiven saracak. Canımı sıkan bi tek bu konu yoksa diğer bütün her şey ballı kaymaklı gidiyo Maşallah. :halay: :halay:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

Bugun Kerem Fırat ın fotolarını görünce rahatladım.. İnce işler devam ediyor.. Beni en çok korkutan İnce işler.. İnce işler 8 ayda biterse çatı + çim yetişir zaten 6 aya.. Eylül sonu stad açılır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bizde maç esnasında tribünlere de ışıklandırma olacak dimi ?
Malum "bazı" yerlerde zifiri karanlıkta oturuyoda millet :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Stada az once ne geldi beton mikserine benzetemedim prekast mi geldi @Efe

abi bakmadım mesajını şimdi gördüm :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta sütun üstlerine son betonlama için fışkırıtıcı yeni açıkta  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Abiler bizde maç esnasında tribünlere de ışıklandırma olacak dimi ?
Malum "bazı" yerlerde zifiri karanlıkta oturuyoda millet :kop:

tribünün aydınlık gözeükmesi maç tv yayınlarında stadı çok güzel gösteriyor...

misal tt arenada tribünler karanlık.. maç yayınları güzel olmuyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugun Kerem Fırat ın fotolarını görünce rahatladım.. İnce işler devam ediyor.. Beni en çok korkutan İnce işler.. İnce işler 8 ayda biterse çatı + çim yetişir zaten 6 aya.. Eylül sonu stad açılır
İçeride öyle sürekli bir köşe dönme falan durumu yok. yapılan iş, örneğin şap, büyük alanlara atılıyor ve bitiyor. En ayrıntı işler tuvalet ve localar. Loca profilleri, alçıpanı falan uğraştırır. Ancak yeterli zaman var. Birazda eline çabuk adam varsa sıkıntı yok. Küfenki diyorduk bir ayda 10 taneden fazla bitirdiler. Birde enseyi karatmayın. Karamsarlık yapmayın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tribünün aydınlık gözeükmesi maç tv yayınlarında stadı çok güzel gösteriyor...

misal tt arenada tribünler karanlık.. maç yayınları güzel olmuyor
Toki demek istedin zaar ellaam :alala: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

yeni açıkta sütun üstlerine son betonlama için fışkırıtıcı yeni açıkta  :super:
@Efe var ya kız olsam sana sevdalanurdum birader şaka bi yana iyi ki varsın :halay:

Çevrimdışı Efe

yeni açık tarafında 3 tane kamyon var 2 tanesinin üstü kapalı biri açık açık olanda prekast var kapalı olanlarda da prekast olma ihtimali var belkide çatıyla alakalılardır @ZEKI abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

İçeride öyle sürekli bir köşe dönme falan durumu yok. yapılan iş, örneğin şap, büyük alanlara atılıyor ve bitiyor. En ayrıntı işler tuvalet ve localar. Loca profilleri, alçıpanı falan uğraştırır. Ancak yeterli zaman var. Birazda eline çabuk adam varsa sıkıntı yok. Küfenki diyorduk bir ayda 10 taneden fazla bitirdiler. Birde enseyi karatmayın. Karamsarlık yapmayın.
Bir ayda 10 tane bitirdiler ama daha 100 den fazla kolon var... Tam sayısını bilmiyorum ama sadece yeni açıkta vardır 50 falan :by2: @Yunus

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bir ayda 10 tane bitirdiler ama daha 100 den fazla kolon var... Tam sayısını bilmiyorum ama sadece yeni açıkta vardır 50 falan :by2: @Yunus

daha havalar düzelsin marttan sonra asıl iş başlayacak günler uzayacak hava güzelleşecek işler daha yoğun şekilde sürecek şuan bu şartlarda yapılabilecek en iyi iş yapılıyor bence küfekilerde iyi gidiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK