Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivaslı mısın ellam :D
Gırşeerliyim gardaşım :D Ama sivaslıları severimm baya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

daha havalar düzelsin marttan sonra asıl iş başlayacak günler uzayacak hava güzelleşecek işler daha yoğun şekilde sürecek şuan bu şartlarda yapılabilecek en iyi iş yapılıyor bence küfekilerde iyi gidiyor :)
Efe abi şu kolonların çok sık olduğu yerlerde nasıl iskele kuracaklar ? Sanki o iskeleler o aralara girmez gibi duruyor :alala:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Efe abi şu kolonların çok sık olduğu yerlerde nasıl iskele kuracaklar ? Sanki o iskeleler o aralara girmez gibi duruyor :alala:

ona göre bi kurulum yaparlar bi şekilde sokarlar araya :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ajdar konser verirse ben ilk maçı pas edebilirim :lol:
açılışta 10 bine tamam deriz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Su staddaki esrarengiz kamyonlara bayılıyorum ya. Çocukluğumda Yediğim sürpriz yumurta heyecanını yaşatıyor :))
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Su staddaki esrarengiz kamyonlara bayılıyorum ya. Çocukluğumda Yediğim sürpriz yumurta heyecanını yaşatıyor :))
:tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

yeni açık tarafında 3 tane kamyon var 2 tanesinin üstü kapalı biri açık açık olanda prekast var kapalı olanlarda da prekast olma ihtimali var belkide çatıyla alakalılardır @ZEKI abi
sagolasin @Efe

Çevrimdışı TØLGA

ajdar konser verirse ben ilk maçı pas edebilirim :lol:
abi beşiktaş şampiyon olsun ajdarın albümünü alırım diyen beşiktaşlı gördüm ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

iskeleyi önlü arkalı kurarlar aralara kalas atarlar :D @anilt

Çevrimdışı buratti

18 Aralık 2005'te Beşiktaş - ts maci izlemeye gitmistik arkadasla; yeni aciktaydik. 0-1 yenildigimiz mac. Acaip ruzgarliydi, resmen donumuza kadar islanmistik o mac. Mac cikisi Nisantas'ta Kirinti'ya gitmistik. Acimislardi halimize, sicak sarap falan ikram etmislerdi.

Neyse. Simdi bu yeni statta ruzgar durumu nasil olur arkadaslar? Cati ile tribun tasarimi eski Yeniacik'taki gibi bosluklu cimlerin hava almasi icin. Poyrazi, yagmuru ordan yemistik. Kotu havalarda yine ayni sikinti olur mu taraftarlar ve futbolcular icin? Yoksa tum catinin kapali oldugunu dusunursek daha az mi ruzgar olur?

Çevrimiçi Necmi

18 Aralık 2005'te Beşiktaş - ts maci izlemeye gitmistik arkadasla; yeni aciktaydik. 0-1 yenildigimiz mac. Acaip ruzgarliydi, resmen donumuza kadar islanmistik o mac. Mac cikisi Nisantas'ta Kirinti'ya gitmistik. Acimislardi halimize, sicak sarap falan ikram etmislerdi.

Neyse. Simdi bu yeni statta ruzgar durumu nasil olur arkadaslar? Cati ile tribun tasarimi eski Yeniacik'taki gibi bosluklu cimlerin hava almasi icin. Poyrazi, yagmuru ordan yemistik. Kotu havalarda yine ayni sikinti olur mu taraftarlar ve futbolcular icin? Yoksa tum catinin kapali oldugunu dusunursek daha az mi ruzgar olur?
yaşayıp göreceğiz :D ama ben çok fazla rüzgar alacağını sanmam eski yeni açık tüm boğaz rüzgarlarına açıktı en üsttekiler biraz rüzgara kalır birde en alt bir kaç sıra yağmuru yer alt kat 15. sıradan sonrası çok korunaklı olacaktır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yaşayıp göreceğiz :D ama ben çok fazla rüzgar alacağını sanmam eski yeni açık tüm boğaz rüzgarlarına açıktı en üsttekiler biraz rüzgara kalır birde en alt bir kaç sıra yağmuru yer alt kat 15. sıradan sonrası çok korunaklı olacaktır
Abi şeyi merak ettim.
Köşedeki tribünlerin en üst katları bileziğe çok yakın olduğundan çatınında hemen bitiminde olacak oralar.
Galiba o bölgelerde yağmur alıcak gibi :alala: Oraya koruma olarak ne yapılacak bir bilgi varmı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Stadta kar siddetini arttirmis beton bitmise benziyor yeni acikts prekast kamyonlarida park etmisler yarin prekastlar indirilir baya gelmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı arda

Ne tasiyor acaba ?

Sabah ola hayrola! Tente felan mı kapatmış prekastları desem ne desem boş bekleyip görecez, hadi bakalım çatı aparatları niyetine
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onurturan

Sabah ola hayrola! Tente felan mı kapatmış prekastları desem ne desem boş bekleyip görecez, hadi bakalım çatı aparatları niyetine
abi şu @Efe nin merak ediyorum dediği şeyleri mi diyosun.

Çevrimdışı arda

abi şu @Efe nin merak ediyorum dediği şeyleri mi diyosun.

Aynen @martin40 ın da merakını celbetmiş Tır'ı diyorum.
Birde Müzeyyen Senar mekanın cennet olsun, Türk Sanat Müziği'nin başı sağolsun

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 03:31:14 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bir Tır geldi gizemlinin yanına yanaştı ama yanaşırken dedim farlardan bişey çıkarmı, yok ben göremiyorum @Efe

Çevrimdışı arda

Diğerleri prekast tabi ne bu Beyaz tentelinin derdi ne?

Umut fakirin ekmeği  :frosty:

Çevrimdışı onurturan

Bir Tır geldi gizemlinin yanına yanaştı ama yanaşırken dedim farlardan bişey çıkarmı, yok ben göremiyorum @Efe
abi @Efe uyumamış olsaydı o tırı daha ışıklardayken görür ve beyaz tentenin altındakini söylerdi bize hatta seri nosunu bile kameradan ayıkırdı sabahı bekliycez artık :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Diğerleri prekast tabi ne bu Beyaz tentelinin derdi ne?

Umut fakirin ekmeği  :frosty:
çatı malzemesi gelmiştir belki  :D

Çevrimdışı arda

çatı malzemesi gelmiştir belki  :D

Işte onu diyorum Necmi abi, prekast olsa neden tenteyle kapatsınlar şekermiki eriyecek, var kesin bunun altında bişey. Hadi hayırlısı

Çevrimdışı onurturan

Işte onu diyorum Necmi abi, prekast olsa neden tenteyle kapatsınlar şekermiki eriyecek, var kesin bunun altında bişey. Hadi hayırlısı
elektronik bişeyler bence çatının yağmurdan etkilenecek parcası olur mu ki :alala: :alala: