Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717515 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

zaten stad başlığı çöpte daha hızlı ilerliyor :D
@ALI RIZA benim mesajları okumadan siliyor ... içinden nasılsa konu dışı yazmıştır sil gitsin diyo zahar :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA benim mesajları okumadan siliyor ... içinden nasılsa konu dışı yazmıştır sil gitsin diyo zahar :D :D
@Oktay abi 50 lik olay a hala gülüyorum 1 dilim peynir 2 zeytin 1 bardak cay için  :kop: :kop: :kop:  :kop: :kop:
sokaktan birisini cagırsan bu 50 tl al 1 dilim peynir 2 zeytın 1 bardak cay kap gel desen cocuk parayı alıp kaçsa insan bu kadar üzülmez  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi para üstünü bekledin mi  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

ama konu içi yazdığını hiç görmedimki :D obitaş hariç :evillol: artık obitaş mart sonu gider sende normale dönersin :D

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi 50 lik olay a hala gülüyorum 1 dilim peynir 2 zeytin 1 bardak cay için  :kop: :kop: :kop:  :kop: :kop:
sokaktan birisini cagırsan bu 50 tl al 1 dilim peynir 2 zeytın 1 bardak cay kap gel desen cocuk parayı alıp kaçsa insan bu kadar üzülmez  :kop: :kop: :kop: :kop: @Necmi para üstünü bekledin mi  :ishock: :ishock: :ishock:
beklemedi, çünkü olayın şoku üzerindeyken kahvaltıcı canlıyı cebe indirdi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

beklemedi, çünkü olayın şoku üzerindeyken kahvaltıcı canlıyı cebe indirdi :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: o sıra da canlı bir caps alsaydınız  :photo: :photo: :photo: :photo:

Çevrimdışı Efe

@FARUK bu alan betonlansın benim için otopark ta bitmiş olacak  :evillol:
PC ekranındaki resme yavas yavas ulaşıyoruz  :bandit:

otoparkın bide perdeleri var numaralıdaki gibi onlarda zaman alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

efe dur dur iş cıkartma  :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Efe beton atmak için bıraktıkları açık alan en az bir ayda kapanır otoparkın bitmesi martın sonunu bulur sanırım çokta önemli değil yapsınlar yavaş yavaş yoksa oktay konuşacak konu bulamaz :D

Çevrimdışı ZEKI

bende geçen baktım çöpe,  dedim herhalde çöp diye başlık açılmış ben hep orda yazıyorum @Necmi abi :evillol: :evillol:
Cop basligi bugun cok daha zevkliymis, ama erken okuduk daha bayagi devam edecek
@Oktay Bursa maci bak gel sen totemi bozma kuzeyde ne isin var :D
Yere bir damla yagmur dustugu zaman seni gorurum :D
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 22:44:29 ZEKI ]

Çevrimdışı Efe

@Efe beton atmak için bıraktıkları açık alan en az bir ayda kapanır otoparkın bitmesi martın sonunu bulur sanırım çokta önemli değil yapsınlar yavaş yavaş yoksa oktay konuşacak konu bulamaz :D
:lol: evt abi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Cumadan sonra inşallah havalar bi daha sıkıntı çıkatmaz çünkü dondurucu soğuk var içerde çalışmak bile çok zor olmalı. şubat bitince dertler de biter Allah'ın izniyle ..

Çevrimdışı ozan062

tmm bende onu soyledigin icin yazdim abi  :evillol:

işte onlar tek tek birleştirilecek aynı kolonları beklediğimiz gibi onlarıda beklicez diye dusunuyorum sonucta birbirine geçmeli olacaktır hazır gelmesi imkansız alan izin vermez.. onun için demekki mabed mart sonu dedi yoksa kolonlar iki haftaya hazır bile olurlar olay kolonun üstündeki esas sey sizin dediğniiz..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Balasagun

Tespitim var :D Zaman zaman burada konuşuluyor pilot kameranın yeri, görüntü alışı vs. İki Rize maçını izleyenlerin belki dikkatini çekmiştir. İki farklı yayıncı kuruluşun farklı çekim açıları vardı ama pilot kameranın yeri aynıydı iki maçta da. Ancak kupa maçında diğer uçtaki oyuncuları zor seçerken lig maçında gayet net görünüyordu en uçtaki oyuncular bile. Lig maçını izlerken daha çok zevk aldım görüntülerden. Demek istediğim pilot kamerayı nereye koyarsan koy düz zoomsuz çekersen seyir zevki düşük olacaktır. Ligtv yılların tecrübesiyle iyi kotarıyor bu işi.

Çevrimdışı ozan062

Tespitim var :D Zaman zaman burada konuşuluyor pilot kameranın yeri, görüntü alışı vs. İki Rize maçını izleyenlerin belki dikkatini çekmiştir. İki farklı yayıncı kuruluşun farklı çekim açıları vardı ama pilot kameranın yeri aynıydı iki maçta da. Ancak kupa maçında diğer uçtaki oyuncuları zor seçerken lig maçında gayet net görünüyordu en uçtaki oyuncular bile. Lig maçını izlerken daha çok zevk aldım görüntülerden. Demek istediğim pilot kamerayı nereye koyarsan koy düz zoomsuz çekersen seyir zevki düşük olacaktır. Ligtv yılların tecrübesiyle iyi kotarıyor bu işi.

yapma öyle :)) ligdeki macta rezillik oldu be bütün taraftarları gorduk bi tuhaftılar:)) bense tam tersi zevk alamadım:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Lig TV'nin kameralari Turkiye standartlarinin en iyisi suan icin.. Dunyada ki kalite acisi tartisilir... Fakat siz internetten izleyip yorum yapmissiniz... Bu belirleyici bir faktor olamaz pek.. Bu konu da en guzel goruntuyu hd tv'lerde secebiliriz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

işte onlar tek tek birleştirilecek aynı kolonları beklediğimiz gibi onlarıda beklicez diye dusunuyorum sonucta birbirine geçmeli olacaktır hazır gelmesi imkansız alan izin vermez.. onun için demekki mabed mart sonu dedi yoksa kolonlar iki haftaya hazır bile olurlar olay kolonun üstündeki esas sey sizin dediğniiz..

evt zaten o şekilde birleştirilecek nasıl bişey olacaklar onlar beni merak ettiriyor kolonlar farklı onlarda farklı görüntüde olacaktır halatlarla beraber yapılacaklarını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Stada az once ne geldi beton mikserine benzetemedim prekast mi geldi @Efe

Çevrimdışı TURKahvesi

bir foto buldum arka taraftan dar açılı

@FARUK mükemmel mükemmel mükemmel  :pray:
harikulade bir stadımız olacak
ayrıca şu san mames diye tutturan insanlardan da nefret ediyorum  :boxin:
bırakalım şu yabancı hayranlığını
mis gibi tarih kokan alanda tarihi alanı daha da pekiştirecek dikkat çektirecek hayran bıraktıracak aklınıza gelebilecek her türlü olumlu düşünceyi tavan yaptıracak bir kolezyum havasında futbol arenası inşa ediyoruz :serefe: :drunkard:
yani olabilecek en uygun,yaratıcı,altyapısı sağlam bir mabet inşa ediyoruz
bunun kiymetini değerini stad tam olarak bittikten sonra net bir şekilde anlayacaksınız.

Çevrimdışı doganay

insallah stadin gecikme gibi bir durumu olmaz, soyle bakinca ince isler uzun zaman alicak sanki, yorumlara balkiyorum cim olayida baya zaman aliyormus. Sezon acilisini kacirmayiz insallah  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@FARUK mükemmel mükemmel mükemmel  :pray:
harikulade bir stadımız olacak
ayrıca şu san mames diye tutturan insanlardan da nefret ediyorum  :boxin:
bırakalım şu yabancı hayranlığını
mis gibi tarih kokan alanda tarihi alanı daha da pekiştirecek dikkat çektirecek hayran bıraktıracak aklınıza gelebilecek her türlü olumlu düşünceyi tavan yaptıracak bir kolezyum havasında futbol arenası inşa ediyoruz :serefe: :drunkard:
yani olabilecek en uygun,yaratıcı,altyapısı sağlam bir mabet inşa ediyoruz
bunun kiymetini değerini stad tam olarak bittikten sonra net bir şekilde anlayacaksınız.
şu anda en iyi san mames
vodafone arena bitene kadar tabi  bunu hep söylüyoruz ne varki bunda  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

Su otoparkin durumu ne ya, kaç gündür haber yok  :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şu anda en iyi san mames
vodafone arena bitene kadar tabi  bunu hep söylüyoruz ne varki bunda  :)
Aynen :ok:
Adamlar yapmış abi napalım yani :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

adamın enseyi görüp küfürlerini duymakta zevkliydi yani?  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı denilanz

bizde görebilecek miyiz bu günleri :s20: Bordonun çimleri hazır... :photo:

Merdivenleri ne kadar muntazam dizmişler. Umarım Konya ve Bursa örnekleri gibi değil de Bordeaux örneğindeki gibi olur koltuk dizilimimiz. Beni son zamanlarda en çok düşündüren konu bu ileriki günler için. Konya'daki rezaleti gördüğümde sonraki statlarda bu durum yaşanmaz artık diye düşünmüştüm ama Bursa'da da aynı içler acısı durum olunca korkmaya başladım. Ne olur Vodafone Arena'da düzgün yapılsın bu iş, ne olur!