Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717709 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

mart sonu başlar yükselmeye belki en kotu halatları boy boy goricez :)
1 ay sürede iyi iş o zaman
peki halatları montaj ve kaldırılması gerilmesi ne zaman başlar ? zemin mayıs gibi başlanır ise haziran 15 te hibrit işlemi biter direk çim dagıtıtmı mı olur acaba ?

Çevrimdışı Oktay

şükür kaba bitti şu anda nekadarda kart tipi yüzünden prekast ve diğer teferuat işler kaldıysa içerde işler aksamadan devam ediyor  :ok:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

üst bilezikte kalıplanıp betonlanan bölümlere bakarsak eski açıkta 2 kere yeni açıkta 3 kere daha betonlama olacak kalıplama boyutu bunu gösteriyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

getirmeyen fenerli olsun :evillol:
kışın ancak @Deniz e derim adana dan karpuz yollar iran ırak karpuzu olur yaz olursa getiririm statın çimlerinde büyük acar karpuz peynir yapılır  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

cumadan itibaren hava açıyor 1 hafta kadar güneşli görünüyor çalışmalar tekrar hızlanır özellikle otopark bölümü perdelerde yapılacak işler var yine prekast için iyi gelişme :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

cumadan itibaren hava açıyor 1 hafta kadar güneşli görünüyor çalışmalar tekrar hızlanır özellikle otopark bölümü perdelerde yapılacak işler var yine prekast için iyi gelişme :)
saol efe sende olmasan staddan kimse bahsetmiçek :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

eski açıkta betonlama bitti gibi görünüyor fışkırtıcı hortumu indirdi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe otopark ne alemde sahi. Bugün fotoğraflarda yok o kısım

Çevrimdışı Efe

sen her girdiğinde bu başlık neden hep sulanıyor anlamadım :alala: geçen çöpe bakayım dedin senin orda forumdakinden fazla mesajın var :kop: @Oktay bende @ALI RIZA en çok beni siliyor diyordum kesin  @Efe  ile iş birliği içinde en az 300 mesaj önündeydim bir gece operasyonuyla bütün mesajlarım silinmiş efe beni geçmiş ama sanırım seni daha fazla siliyor :D

@Necmi abi hep konu dışı yapıyorsun sonra @ALI RIZA ya ve bana suç atıyorsun  :D silici doğrusunu yapıyor :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açıkta betonlama bitti gibi görünüyor fışkırtıcı hortumu indirdi  :icool:
tamamı bitmedi sanırım. daha demirlenecek ve kalıplacak bir bölüm var ortada.

Çevrimdışı Efe

tamamı bitmedi sanırım. daha demirlenecek ve kalıplacak bir bölüm var ortada.

onu demiyoruz zaten abi kalıplanan bölüm betonlandı daha 2 kere daha kalıplanıp betonlama yapılacak önceki sayfada yazdım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Oktay

sen her girdiğinde bu başlık neden hep sulanıyor anlamadım :alala: geçen çöpe bakayım dedin senin orda forumdakinden fazla mesajın var :kop: @Oktay bende @ALI RIZA en çok beni siliyor diyordum kesin  @Efe  ile iş birliği içinde en az 300 mesaj önündeydim bir gece operasyonuyla bütün mesajlarım silinmiş efe beni geçmiş ama sanırım seni daha fazla siliyor :D
bende geçen baktım çöpe,  dedim herhalde çöp diye başlık açılmış ben hep orda yazıyorum @Necmi abi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

bir foto buldum arka taraftan dar açılı

gayet yeterli işler iyi gidiyor arkada hafta sonu 4 köprüde hazır hale gelecek arka taraf kalacak sadece çok iyi gelişme :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Statda kameradan gözüken duruma göre çok felaket rüzgar var , aman kimse çalışmasın sahada , herkesin bir bekleyeni var bu hiçbir şeyden önemli değil.

Çevrimdışı Efe

şuana kadar 24 çatı kolonu monte edilmiş durumda ay sonuna kadar 50 yi geçebilir montajlanan kolon sayısı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şuana kadar 24 çatı kolonu monte edilmiş durumda ay sonuna kadar 50 yi geçebilir montajlanan kolon sayısı :)
Hava izin verirse bence de geçer @Efe abi ama bugün hava çok kötüydü, yarın daha da kötü olucak Cuma'dan itibaren tekrar hız kazanır çalışmalar :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

bende geçen baktım çöpe,  dedim herhalde çöp diye başlık açılmış ben hep orda yazıyorum @Necmi abi :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

bir foto buldum arka taraftan dar açılı
@FARUK bu alan betonlansın benim için otopark ta bitmiş olacak  :evillol:
PC ekranındaki resme yavas yavas ulaşıyoruz  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

zaten stad başlığı çöpte daha hızlı ilerliyor :D