Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707279 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gördüğüm kadarıyla çatı kolonları 20 tane olmuş takılan :claps:
:halay:
Toplam kaç tane olucaktı @Efe abi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:44:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

O'sullivan yoksa o olsa olsa yarı finaldir Ahmet abi.
o.salluven i murphy elemiş ,bilgin olsun . murphy çok formda ,ayrıca centilmenliği ve alçak gönüllülüğüyle çok beyendiğim ,beyefendi bir oyuncu .

Çevrimdışı doganay

Bunlar bitince mi cati montaj isine baslanicak ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize çatı işleri için de ayrı bir #Sabret kısa filmi şart :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

82  :ok:
emin misin abi ben 84 hatırlıyorum ama emin değilim senin dediğin gibi de olabilir :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2015, 16:52:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
emin misin abi ben 84 hatırlıyorum ama emin değilim senin dediğin gibi de olabilir :alala:
ben de 84 diye hatırlıyorum  :alala:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 3.köprü hazır şuan fışkırıtıcı orda ve betona hazırlanıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Bize çatı işleri için de ayrı bir #Sabret kısa filmi şart :evillol:
çatı işlerinin nasıl bittiğini anlayamayacagiz bence gerek yok sabrete falan  :bandit:

Çevrimdışı Efe

:halay:
Toplam kaç tane olucaktı @Efe abi?

82 tane olacak 84 değil 4 tane sütun açığa çıkıyor eski açık 2 yeni açık 2  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

stadda saatlerin alınması ile beraber 24 saat çalışma başlar çatı havaya kalkıp saha aydınlatması da paralel yapılırsa tribünlerde ve saha içinde gece çalışması da yapılabilir mart-ağustos arası 24 saat duraksız çalışma olabilir.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Abdullah

82 tane olacak 84 değil 4 tane sütun açığa çıkıyor eski açık 2 yeni açık 2  :icool:
mantıklı bunu @Sezgin Cengiz abiyle de konuşmuştuk burada ama catiyla ilgili bir sitenin linki atılmıştı buraya orada 84 yaziyordu sanki :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatı işlerinin nasıl bittiğini anlayamayacagiz bence gerek yok sabrete falan  :bandit:
Derken :alala:

Çevrimdışı Efe

mantıklı bunu @Sezgin Cengiz abiyle de konuşmuştuk burada ama catiyla ilgili bir sitenin linki atılmıştı buraya orada 84 yaziyordu sanki :alala:

hayır 82 abdullah net :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Kapalı ve numaralı da 14'er
Açıklarda 29'ar testere kirişi var.
Toplamda 86 kiriş yapıyor. Tribün birleşimlerinde yanyana olan kirişler sadece 1'ine kolon konuyor.
oradan kolon sayısı 4 eksiliyor
86-4=82 tam sonuç  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sahin53

Geçen denk gelmiştim şimdi bulamadım da bu küfeki ile kolon arasında biraz mesafe var onun içinden kalın kablo gibi birşey geçiyor o nedir acaba?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Abdullah

Derken :alala:
prekast isi numaralida ve eski açıkla yeni acigin diger yarisinda devam ederken kapalida ve eski ile yeni acigin biten kisimlarin cati kolonu halatlarin serilecegi zemin v.b. Kisim hazirlanir bu surede kalan kismin prekastlari biter oralarin halat isi halledilir yani isler birbirinin bitmesini beklemeden devam edeceği için çok fazla beklemeyiz. Tabii bu demek değil ki 1 ay sonra cati havada olacak ama oyle 3-4 ay da beklemeyiz yaklaşık 2 aya cqti havada olur bence  :ok:

Çevrimdışı Efe

yeniden saydım makettende 82 adet :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Kapalı ve numaralı da 14'er
Açıklarda 29'ar testere kirişi var.
Toplamda 86 kiriş yapıyor. Tribün birleşimlerinde yanyana olan kirişler sadece 1'ine kolon konuyor.
oradan kolon sayısı 4 eksiliyor
86-4=82 tam sonuç  :lol:
tamam abi bunu ben de biliyorum ama üstteki linkte 84 kolon diyor ve orada yazanlar siradan bir bilgi değil  :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

numaralıdaki kule vinç için 14 şubat son diyebilir miyiz?

Çevrimdışı ahmet türker

şu yalçın karadeniz efendi kişisel egolarına keşke Beşiktaşı katmasa .Herkes dört dörtlük değildir yönetimin hataları illaki vardır abi olarak divan kurulu olarak tavsiye niteliğinde kararlar alsalar tamam ama  gençlerin önünü açacakları yerde oturduğu yerde dolar spekülatörcüleri gibi açıklamalar yapıyor dün renkli gazetelerin çoğu bunu işledi yaptığını beğendi mi acaba vodafone gibi bir firma ile anlaşmamız var kulüp tam kurumsal yapıya girecek boş boş konuşup kalkmış gs'yi feneri övüyor . O kadar çok beğeniyorsa gitsin onların yöneticisi olsun bu yaptığı en basit ifade ile Beşiktaş'a ihanettir ... :s20: :s20: :bandit: :bandit:
başkanlığa adaylığını koyacakmış ,insanları karalayarak başkan olabileceğini sanıyor ,stad bitiyor ya hazıra konacaklar . böyle insanları değil başkan klüple alakalarını kesmek lazım .beşiktaş için ne yapmış .bu forum bile beşiktaşa .onun yüz ömür yaşasa yapamayacağı katkıyı yapıyor beşiktaş a .hatta sen mehmet kardeşim bu adamdan çok daha faydalısın beşiktaş a .bunlar vermeye değil almaya gelenler takımın .

Çevrimdışı Abdullah

yeniden saydım makettende 82 adet :icool:
tek tek resimden kolon mu saydin abi  :kop: yoksa evde maket falan mi var  :money: