Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Su numarali arkasinda nasi bi yapi yapiliyo Hicmi kenarlarda proje resmi felan yokk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Su numarali arkasinda nasi bi yapi yapiliyo Hicmi kenarlarda proje resmi felan yokk

bizde bilmiyoruz yürüyüş yolu yapılıyor gibi görünüyor nasıl bişey olacak açıkçası bilmiyorum yeni açığın arkasından o yoldan numaralı arkasına geçilecek haralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

burayı böyle yapmalarının belli bir sebebi var mı? yoksa görsellik açısından mı böyle?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Burak Akay

Hürriyet'den alıntı. Abi bu nasıl bir resımdır çayı demle otur izle  :D

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

5 şubat 2015 benim için hayatımdaki en önemli günlerden birisiydi. Çocukluğumdan beri hayalim olan İstanbul'a tayinim çıkarsa İnönü'den kombine alma olayını gerçekleştirmek üzere eşimle beraber yola çıktık. Stadın oraya geldiğimizde numaralının arkasından aşağı inerken kaldırım daraldığı için yola çıkmak zorunda kalınca arkadan bir ses (karşıdan karşıya geçiyordu) "Kusura bakmayın orayı daraltmak zorunda kaldık" dedi. Ben heyecandan gözlerim dönmüş bir şekilde kim olduğunu sorunca stadda çalışan mühendis olduğunu söyledi (Halit abi). Benim heyecanla sorduğum sorulara cevap verecek vakti olmadığından sanırım şöyle bişi söledi ..GEL HELE GEL... AMA ACELEM VAR BİLEZİĞE BETON DÖKÜLECEK..  dedi. Acelem var deyince ben de bileziği düşünerekten ;) hızla onun arkasından gittim. (hepsini rüya gibi hayal meyal hatırlıyom) Bi kalabalık gördüm önce. Hiç resmini görmediğim için kalabalığa @bjk_mabet kim diye gayriihtiyari bağırdım.. Sanırım mabeti bi kaç saniye gördüm :) Sonra bi ses geldi yukardan.. "Kız kaldı arkada kıızzz" dedi emekçi kardeşlerimizden biri :) Eşim ilk girişteki çamurların orda kalmış basmıyo çamura:)) hemen koştum ona geçen gün beğendiği ayakkabıyı alacağımı söyleyince geldi:)))  2-3 dakika stadın eski açık tribününü gezebildim (SÜPER SÜPER BİR STAT BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERİ GERÇEKTEN) sonra Halit abiye çok teşekkür edip elini ayağını öptükten sonra çıkıp kombinemi aldım 410 dan. Bu anıyı sizlerle paylaşmak için ertesi gün üye olup foruma girdiğimde mabetle ilgili kötü haberi aldık  o yüzden şimdi yazıyorum. Herkese tekrardan selamlar sizleri seviyorum forum müthişş..
:hosgeldin

Çevrimdışı 65VAN1903

Cok güldüm yaaa tam bu foruma göre yapılmış

Çevrimdışı Efe

şuan çatı kolonları monte ediliyormuş bir tane daha takılmış kaynak @keremfrat1  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

şuan çatı kolonları monte ediliyormuş bir tane daha takılmış kaynak @keremfrat1  :icool:
Çatı kolonlarında hızlanma var Keşke bir kaç resim görebilsek @keremfrat1   :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

burayı böyle yapmalarının belli bir sebebi var mı? yoksa görsellik açısından mı böyle?
Alt kat da ışık alsın diyedir
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı keremfrat1

Çatı kolonlarında hızlanma var Keşke bir kaç resim görebilsek @keremfrat1   :evillol:
cekicem cekicem :)

Çevrimdışı bnymnd

@Efe abi resim atacakmıymıs bir sorsan.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türken

Ah Ahmet keşke anlasam ama onlardan hiç anlamıyorum anlayamıyorum.
Allah rızası için bir kere hayırlı bir şey yada olumlu birşey söylemezlermi? Şİmdiye kadar bir katkılarınıda görmedik. Sadece eleştiri.

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 üye @Burak Akay  isteği üzerine gönderdi diğer fotolar akşama haber sitesinde olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bugünkülerle birlikte toplamda kaç çatı kolonu monte edildi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Burak Akay

@keremfrat1 üye @Burak Akay  isteği üzerine gönderdi diğer fotolar akşama haber sitesinde olacak :ok:
Çok teşekkürler Ellerin dert görmesin @keremfrat1  @Efe sende yüklediğin için teşekkürler baya kolon takılmış kapalı bitmiş gibi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serkan7738

evet çatı kolonlarında eski açığa geçmiş bulunmaktayız hayırlı uğurlu olsun

Çevrimdışı serti67

bizde bilmiyoruz yürüyüş yolu yapılıyor gibi görünüyor nasıl bişey olacak açıkçası bilmiyorum yeni açığın arkasından o yoldan numaralı arkasına geçilecek haralde
duvar felanda oruluyo Baya merak ettim nasi bise cikicak ortaya esnetik biselr yaparlar diye umuyorum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı arena_t2000

Gece prekast takılamaz mı?  Suan çalışmalar vardiya sistemi ile devam etmiyor mu ? Eğer öyleyse ben ağustosa yetişir diye düşünüyorum.  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı smtcglr

Gece prekast takılamaz mı?  Suan çalışmalar vardiya sistemi ile devam etmiyor mu ? Eğer öyleyse ben ağustosa yetişir diye düşünüyorum.  :ok:

karanlıkta o riske girilmez. prekastlar fazlasıyla ağır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralının arkasındaki duvar yükseltiliyor beleş tepe genişleyecek iyicene :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

son istihbaratımıza göre @SDemirsoy un süzere sızma operasyonu başlamıştır :)