Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698897 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

evet logonun son hali , teşekkürler @Abdullah
abi logodaki tarihi kulelerin oldugu kısmı tamamen atabilirmisiniz acaba? sadece sütunlu kısım kalsın bakalım nasıl gorunuyor

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bayevet

Gökhan Türkmen twitter:Yarın dökülmesi planlanan son tribün kirişlerini betonunu bu gece dökücez her şey Beşiktaş için #VodafoneArena

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Anıl

birşey sorucam şimdi biz koltuk ihalesini MİR dekarasyona verdik
koltuk montajınıdamı bu şirket yapacak ayrı bir ihalemi olacak?
Şimdi ortalığı karıştırmakta istemiyorum ama sanki geçenlerde bizimde koltuk montajını Yücel Plastik yapacak diye duymuştum :iblush:

Çevrimdışı Tarık

Bursa macina 2 kale arkasi isteyen varmi transfer edeyim

Çevrimdışı Easthanbool

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7 54 saniye önce
Yarın dökülmesi planlanan son tribün kirişlerini betonunu bu gece dökücez her şey Beşiktaş için
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ozan062

beyler cok fena costum ben
 son tribün kirisi dokulucekmiş aksam yani tek bileziklermi kaldı? yani oda bir haftaya bitse ne kaldı yav baska?:) fena costum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta görüntüye göre 3 testere kirişte betonlanacak kalıplamaları bitmiş durumda ve üzerlerinde emekçiler dolaşıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atakan eraslan

Basin saolsun mabet kardesim, genc yasta babasini kaybetmis biri olarak acini cok iyi anliyor ve paylasiyorum.. Allah sabir versin..

Çevrimdışı Efe

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7 54 saniye önce
Yarın dökülmesi planlanan son tribün kirişlerini betonunu bu gece dökücez her şey Beşiktaş için

vay be obitaş testereleri bugün bitiriyor çiçeklerde yarın betonlayıp bu işi bitirecekler artık harika bi gelişme oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Şimdi ortalığı karıştırmakta istemiyorum ama sanki geçenlerde bizimde koltuk montajını Yücel Plastik yapacak diye duymuştum :iblush:

Konya'nın koltuk düzenini yapanlar aman aman :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kaba inşaatı da bitiriyoruz sonunda (Tribün kısmını tabi) :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Yıkarım , yakarım günde 10 kere klübe mesaj atarım allahım günahımız ne bizim sınama bizi yaaaaaaa  :s20: :s20: :s20:
yokmu başka firma bu ülkede yaaaa
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 20:47:24 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Yıkarım , yakarım günde 10 kere klübe mesaj atarım allahım günahımız ne bizim sınama bizi yaaaaaaa  :s20: :s20: :s20:
Sakin :D Kesin bilgi değil...

Çevrimdışı TØLGA

Sakin :D Kesin bilgi değil...
valla @Necmi abi bir çıtlat doğrumu bu iş
rapor hazırlarım stayumlarda yaptığı hataları o kadar çok fazlaki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ellerine sağlık, üstteki kolonların perspektifi aşağı doğru olsa daha derli toplu olur mu acaba?
Abi tam olarak nasıl bir şey istediğini anlayamadım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

vay be obitaş testereleri bugün bitiriyor çiçeklerde yarın betonlayıp bu işi bitirecekler artık harika bi gelişme oldu :)
@Efe ben şahsen  çiçeklerin son günlerdeki performansına bakarak testere kirişlerini obitaştan önce bitireceğini tahmin edyodum... obitaş yine yanıltmadı beni :icool: :icool:

Çevrimdışı Abdullah

abi logodaki tarihi kulelerin oldugu kısmı tamamen atabilirmisiniz acaba? sadece sütunlu kısım kalsın bakalım nasıl gorunuyor
Yarın istediğiniz şekilde yapabilirim ancak kuleler ve duvar olmadiktan sonra ne anlamı var ki logonun?

Çevrimdışı Anıl

@Efe ben şahsen  çiçeklerin son günlerdeki performansına bakarak testere kirişlerini obitaştan önce bitireceğini tahmin edyodum... obitaş yine yanıltmadı beni :icool: :icool:
:alala: Yanıltmış işte :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bu prekast işine ne zaman gaz verilcek :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

abi ben yarın 2 sinin aynı anda beton atacağını düşünüyordum bu gece beton önceliğini yeni açığa vermişlerdir yarında eski açıktaki son 2 testere betonlanır çok bi önemi yok prekastlar için çok önemliydi mart ortasına kadar prekastların bitmesi için şimdiden beton atılması gerekiyordu son testerelere o yüzden çok sevindim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Abiler bu prekast işine ne zaman gaz verilcek :alala:
Şuan hız verildi zaten, Şubat ortasından sonra iyice hızlanır :tabe:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu prekastların hepsi bitmeden çatıya başlanmıyormu ? :s20: