Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Desene ilk golü biz atamıcaz galiba  :)
ilk gol mü   :alala: bence turnuvada gol atsak iyidir rakiplere bak  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ilk gol mü   :alala: bence turnuvada gol atsak iyidir rakiplere bak  :kop: :kop:
Yönetimi vazgeçirelim abi bu nedir ya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Doğukan E.

U18 le gelseler bari  :icool:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yapılması gerekeni söylüyorum.. Açılış turnuvası murnuvası hikaye.. 1 tane özel maç kafi.

Ağustos başına bir şekilde herşeyiyle yetiştirilmeli stad, ağustosta bu stadda en az 4 tane hazırlık maçı oynamalıyız, nispeten zayıf takımlarla. Takım kazanma alışkanlığını ve stadda oynama alışkanlığını edinmeli stadda.

Çevrimiçi Necmi

Siteye birşeyler oldu, hiç beğenmedim.  :busted_cop:( sayfa yenilenince eskiye döndü, armağan bunu beğendi)
sitede mobil versiyonla ilgili çalışmalar yapılıyor git geller ve kesilmeler olabilir

Çevrimdışı ALI RIZA

U18 le gelseler bari  :icool:
o kadar değil... öldürmeyelim... Eziklerin 3. yedekleri yenerek çıldıran taraftarları gibi değiliz... Gol atamabiliriz ama zorlarız...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

sitede mobil versiyonla ilgili çalışmalar yapılıyor git geller ve kesilmeler olabilir
mobil versiyon güzel olur :ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

o kadar değil... öldürmeyelim... Eziklerin 3. yedekleri yenerek çıldıran taraftarları gibi değiliz... Gol atamabiliriz ama zorlarız...
Abi ozaman hiç yedek falan demeyelim. Onlar yerine Arsenal Chealsea Dortmund vs gelsin daha zevkli olur...

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

hoşuma gitmedi yeni format.

Alışmıştık forumun eski haline.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Oktay A.

özlemle beklenen haber  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı TØLGA

sitede bakım olduğu için böyle büyük bir ihtimal
bakım bitsin eski haline döner diye tahmin ediorum
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 16:35:02 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

@Abdullah ellerine sağlık, üstteki kolonların perspektifi aşağı doğru olsa daha derli toplu olur mu acaba?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet abi başın sağolsun.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :bawling:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi mobil sürüm güzel olmuş. Sadece 1-2 şey söylemek istiyorum. 1. si yazılar çok büyük, küçültülebilirse 2-3 punto çok iyi olur. 2. si de mesajı gönderenle ilgili bilgilerin olduğu kısım ayırt edilemiyor onu ayırt edici arka plana çevirirseniz iyi olur :)

Çevrimdışı Tarık

Beyler bursa macina kale arkasi bilet transfer edebilirim isteyen varsa mesaj atabilir. 2 tane var.

Çevrimdışı megiddo

@Necmi abi mobil sürüm güzel olmuş. Sadece 1-2 şey söylemek istiyorum. 1. si yazılar çok büyük, küçültülebilirse 2-3 punto çok iyi olur. 2. si de mesajı gönderenle ilgili bilgilerin olduğu kısım ayırt edilemiyor onu ayırt edici arka plana çevirirseniz iyi olur :)
Katılıyorum

Çevrimdışı TØLGA

birşey sorucam şimdi biz koltuk ihalesini MİR dekarasyona verdik
koltuk montajınıdamı bu şirket yapacak ayrı bir ihalemi olacak?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü