Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Numaralıda ki vincin bir katkısı kalmadı sanırım. Orada yapacak pek birşey yok gibi.

Çevrimdışı TØLGA

Numaralıda ki vincin bir katkısı kalmadı sanırım. Orada yapacak pek birşey yok gibi.
çıkış kapıları bitsin kaldırılır diye tahmin ediyorum 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Bu ay içinde söküleceği söylenmişti.  Ardından numaralı prekastlarıda hızlanır.

Çevrimdışı Yucel11

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı oktayd

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Fakat kulelerin perspektifi hatalı, stat yukarıdan aşağıya görüntülenmiş, kuleler ise aşağıdan yukarıya doğru görüntülenmiş. @Abdullah

Çevrimdışı Doğukan E.

sen ilk halini görmedin,Abdullah dilerse yayınlayabilir....

Gördüm hocam siyah zemine olan değilmiydi çatı falan daha havadaydı..

Çevrimdışı ahmetx

Gördüm hocam siyah zemine olan değilmiydi çatı falan daha havadaydı..

hayır o değil,yukarıya bak ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı oktayd

yani aynı anda iki farklı açıdan çizlmiş gibi duruyor logo @Abdullah

Çevrimdışı Doğukan E.

hayır o değil,yukarıya bak ...
Gördüm şimdi hocam elinize sağlık bir çoğumuz onuda yapamayız...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Siteye birşeyler oldu, hiç beğenmedim.  :busted_cop:( sayfa yenilenince eskiye döndü, armağan bunu beğendi)

Çevrimdışı ErsinA.

Fon rengi değişti forumda    :alala:

Hayırdır inşallah...

Çevrimdışı Abdullah

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Fakat kulelerin perspektifi hatalı, stat yukarıdan aşağıya görüntülenmiş, kuleler ise aşağıdan yukarıya doğru görüntülenmiş. @Abdullah
yani aynı anda iki farklı açıdan çizlmiş gibi duruyor logo @Abdullah
farkındayım abi biliyorum. Ancak ilk etapta kuleleri ön plana çıkarmak amacıyla böyle yapmıştım ve gözüm buna alıştı. Kötü de durmadığı için ve logo olduğu için böyle bir farklılık olmasının çok sıkıntı yaratmayacağını düşünerekten bu halde bıraktım.  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

söylenti

Panenka ‏@panenkasporcom  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için Avrupa’nın dev kulüplerinin de katılacağı dörtlü bir turnuva düzenleyecek. ( Karşı Gaz. )
 Panenka ‏@panenkasporcom  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş turnuva için Barcelona, Real Madrid, Manchester Utd, Newcastle, Chelsea, Inter, Milan ,Juventus ve Bayern Münih ile temasa geçecek.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Doğukan E.

söylenti

Panenka ‏@panenkasporcom  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için Avrupa’nın dev kulüplerinin de katılacağı dörtlü bir turnuva düzenleyecek. ( Karşı Gaz. )
 Panenka ‏@panenkasporcom  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş turnuva için Barcelona, Real Madrid, Manchester Utd, Newcastle, Chelsea, Inter, Milan ,Juventus ve Bayern Münih ile temasa geçecek.
Desene ilk golü biz atamıcaz galiba  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Site de arka planda bakım çalışmasında dolayı ufak tema ve bağlantısal sorunlar çıkabilir...

Çevrimdışı sallapati

Barcelona , Bayern , Manchester , Beşiktaş güzel olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Desene ilk golü biz atamıcaz galiba  :)
Belli mi olur kardeşim.
Onların messi si ronaldo su varsa bizimde müthiş sol ayaklı olcay ımız var :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker