Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

@SDemirsoy da ki Beşiktaş aşkı :=)
 :hosgeldin Süzere :)))
:cook: önce pasta keselim, sonra şmpanya ile ıslatalım :serefe:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı keremfrat1

Sametin suzere cikmasina az kalmis bizzat kendisi soyledi :) @SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sozkul

Her tribünde 1 sıra az gözüküyor, çünkü ilk sene kullanılmayacak bu sıralar.

Oralar bilet olarak satmak icin ayrilmadi mi?

Çevrimdışı ZEKI

Bu Muhteşem tespitlerin ve yazıların için teşekkür ederim @aktar_ismail abi , evet dun geceden beri bana sallayan , Eleştiren, Hakarete varan arkadaşlar işte karşınızda gerçek bilgili ve elindeki gerçeklerle konuşan ve Obitaşı savunan birisi , Hadi Onada bana yaptığınız gibi hakaret etsenize , Eleştrisenize ama yemez tabi dimi
Tekrar Teşekkur ederim @aktar_ismail abi
Kimsenin ne obitasi neden cicekleri savunmaya ihtiyaci yok iki firmada stadimizi basairli bir sekilde yapiyorlar. Hala stadimizi yapan iki firmaya yonelik elestirileriniz varsa, sirketlerin iletisim sayfalairndan yapabilirsiniz. Vodafone Arena insaati ile ilgili olarak bilerek yada bilmeyerek kendi stadimizi elestiriyorsunuz. Lutfen dikkatli olunuz.

Çevrimdışı Altuğ

Ben kabul etmiyorum aga ne dersen de , Herkes Beşiktaşlı burada , Burası Beşiktaş forumu ve böyle artist vari şekilde Ooooo burada engelleme seçeneği varmış diye alaycı konuşan biri Beşiktaşlı olamaz , İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz !!!! Ben yöneticilerimize Engelleme seçeneginin kaldırılması onerisinde bulunuyorum pek dikkate alınmayacak ama.....@Altuğ abi varmı böyle bir şey yapma şansınız ???

Forumu kuran kişi olarak öyle bir seçeneğin olup olmadığından haberim bile yoktu :) kişiye kalmış birşey sonuçta @Yunus Emre Dökmeci forumun genel ayarlarına çok müdahale etmiyoruz. Ben şahsım adıma konuşayım öyle bir butona basıp kimseyi engelleme gibi lüksüm olmaz yanii normal bir kullanıcının da yapmaması gerekir ama farzet ki artık hakaret küfür içeriyordur kişide rahatsız ediyordur kullanır. Zaten o sebepten konmuştur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 12:23:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.

Eğer şunlar yerine kimse kusura bakmasın maketteki saçma koltuk düzeni yapılırsa çok üzüleceğim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

bu engelleme denen şey nerde ben yöneticiyim haberim yok :alala: :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Birazdan 32 Fotoğraf Haber Portalımızda yerini alacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumu kuran kişi olarak öyle bir seçeneğin olup olmadığından haberim bile yoktu :) kişiye kalmış birşey sonuçta @Yunus Emre Dökmeci forumun genel ayarlarına çok müdahale etmiyoruz. Ben şahsım adıma konuşayım öyle bir butona basıp kimseyi engelleme gibi lüksüm olmaz yanii normal bir kullanıcının da yapmaması gerekir ama farzet ki artık hakaret küfür içeriyordur kişide rahatsız ediyordur kullanır. Zaten o sebepten konmuştur.
İlgilendigin için teşekkür ederim yinede @Altuğ abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 12:24:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu tek kelimeyle mükemmelliğin zirvesinde.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı henry gale

İşaretlediğim bölüm VIP tribünü. VIP tribün koltukları bildiğimiz kadarıyla siyah. O yüzden her ne kadar çok beğensem de böyle yapılması mümkün değil malesef :by2:

Arkadaşlar bir detayı hepimiz unutuyoruz henry_gale arkadaşımızın yaptığı tasarımlarda alt kat beyaz halbuki 1903 vip launge koltukları siyah

Vip ve basın tribününün farklı renk olması saçmalığı da bir tek bizde var nedense. Yabancı stadlara bakınca görüyoruz ki adamlar tasarım bütünlüğünden ödün vermeden bütün koltuk renklerini ona göre yapıyorlar. Ama bizdekiler çoook önemli insanlar (vip) ya hani, o yüzden farklı renk olmak zorunda tabii. Ondan sonra konya stadı gibi saçmalıklar çıkıyor ortaya.

Çevrimdışı smtcglr

Mabet buralarda mı azcık bilgi verse bize nerelerde neler yapılıyor kaba inşaatı görüyoruz ama içerilerde noluyo bilmiyoruz  :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 05.02.2015 (11:30 - 11:45) arası çalışma fotoğrafları. (32 Adet)

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Vip ve basın tribününün farklı renk olması saçmalığı da bir tek bizde var nedense. Yabancı stadlara bakınca görüyoruz ki adamlar tasarım bütünlüğünden ödün vermeden bütün koltuk renklerini ona göre yapıyorlar. Ama bizdekiler çoook önemli insanlar (vip) ya hani, o yüzden farklı renk olmak zorunda tabii. Ondan sonra konya stadı gibi saçmalıklar çıkıyor ortaya.
Size bir iki mentions yapmıştım @FARUK la beraber bakabildiniz mi @henry gale

Çevrimdışı dropoon

benim favorim bu kardeşim eline sağlık. siyah ağırlıklı olsun diyen birinin fikrini değiştirdin. çatıda mat beyaz olacağı için bol beyaz koltuk baya uyumlu durur bence. bide logonun alt kısmı eskı açığa uzayacağı için daha şık duracaktır. eğer ben yonetımde olsaydım maçlardan önce saha ortasınada logomuzda denk gelen türk bayrağını dev branda yaptırıp ortaya sererdim logo tamamlanmış olurdu.

Çevrimdışı henry gale

Size bir iki mentions yapmıştım @FARUK la beraber bakabildiniz mi @henry gale

Gördüm evet. Uygun bir zamanda denemeye çalışırım.

Çevrimdışı bnymnd

@keremfrat1 abi fotoğraflar harika bilezikte ilerleme var yeni açıkta kalıplama yapılıyor testereler haftasonu biter insAllah.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Ersan

Vodafone Arena 05.02.2015 (11:30 - 11:45) arası çalışma fotoğrafları. (32 Adet)

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@keremfrat1 kerem fotoğraflar için eline sağlık, teşekkürler kardşim.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Akşam 16:30 dan beri stadı görmüyorum nasıl özlemişim numaralı bilezikte demir örme işi bitmiş bugün kalıplanıp yarın betonlanabilir eski açıktada testerenin birinin basamakları tamamlanmış betona hazır ama yine prekastlar yavaş gibi

Çevrimdışı dropoon

benim favorim bu kardeşim eline sağlık. siyah ağırlıklı olsun diyen birinin fikrini değiştirdin. çatıda mat beyaz olacağı için bol beyaz koltuk baya uyumlu durur bence. bide logonun alt kısmı eskı açığa uzayacağı için daha şık duracaktır. eğer ben yonetımde olsaydım maçlardan önce saha ortasınada logomuzda denk gelen türk bayrağını dev branda yaptırıp ortaya sererdim logo tamamlanmış olurdu.

bide ekleme yapayım koltuklar şık ve yenilikçi tasarımlı olduğundan eski beyaz koltuklar gibi sade durmayacaktır. kıvrımı vs. stada beyazda olsa şıklık katar benim inancım bu yönde

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler